[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan yani her an mülakat maili alabilir miyiz?
-
Gözümüz aydın arkadaşlar!
-
@berke1998 Geliyor gelmekte olan?
-
@gucarslan evrak talebi alip evraklarimi gondermis fakat henuz onay alamamistim. su durumda evrak onayi beklememe gerek kalmadi degil mi? yani sadece cn aktif oldugunda mulakat maili alacagim?
-
Son gelişme neticesinde "Kestane balının diyarı Amerika'dan selamlar." mesajımı taslaklara attım.
Hepimize hayırlı olsun.
-
AN İTİBARİ İLE KCC TARİH OLDU.! DOS’DAN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE TALİHLİLER SADECE DS-260 FORMLARINI DOLDURUP BEKLEYECEKLER. KONSOLOSLUKLAR CASE NUMARASINA GÖRE RANDEVU VERİP DÖKÜMANLARI İLK ELDEN ALACAKLAR. ESKİ YILLARDAKİ GİBİ. BUGÜN-YARIN TÜM CURRENT OLMUŞ CASE’LERE RANDEVU DÖKÜLÜR.
HADİ BAKALIM SHOW BAŞLASINNNN.https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2022-update.html
-
@gucarslan sn Güçarslan benim ipad kömürle çalışıyor da, haberi yazana kadar siz bayramı başlatmışsınız. Çok teşekkürler!
-
@gucarslan şuan 80-90 tane onay almış dosya var ve sadece 8 kişiye mülakat verilmiş gözüküyor. Yanlış bilmiyorsam Şunu sormak istiyorum onay maili almış kişilerin dosyaları artık kcc den çıkmış konsolosluğun mülakat vermesine kalmış olmuyor muydu? Şimdi kcc aradan çıkınca bir şey değişmemiş süreç yine aynı hızda ilerleyecek demek olmuyor mu 🤔
-
Hepimize hayırlı olsun. Umarım olumlu etkisi olur bir an once
-
Harika haber
-
@darkside bülten içinde olan herkes için evet :)
-
@robbie evet, gerek yok. bültende cut-off içinde olduğunuzda sadece mülakat maili alacaksınız.
-
@Kitapsever onay alan dosya ile almayan dosya arasında hiçbir fark kalmadı artik. sadece cut-off içinde olan dosyalara mülakat verilecek. tek belli olmayan nokta mülakatlarin nasıl ve ne şekilde dağıtılacağı. onu da yakında göreceğiz..
-
@gucarslan harika haber :)
-
-
@Atmosfer
Yazdıklarınızda tamamen haklısınız. Benim demek istediğim basit şekilde dosya onayı stresi. Bu şekilde örneğin 27K, 4000’den önce onay aldığında, düşük CN için stresli dönem başlıyor.
Yoksa normal akışında giderlerse güzel sistem.
-
@gamefry artık evrak onayı alma durumu kalmadı ama :)
-
@gucarslan Yani bu süreci asıl yavaşlatan etken olan KCC devre dışı kaldı. Doğru anlıyorum değil mi? Artık top ülkelerin ABD konsolosluklarında?
-
benim anlamadığım olay şu ki; yeni sisteme geçtiyseler eğer neden cn leri büyük olan ve daha birkaç gün önce evrak talebi alan arkadaşlardan bazılarına bugün onay maili gelmiş
-
:) evet biliyorum. Öncesi için yazmıştım. Hayırlı olsun herkese 👍
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
68
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum