[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Hepimize hayırlı olsun. Umarım olumlu etkisi olur bir an once
-
Harika haber
-
@darkside bülten içinde olan herkes için evet :)
-
@robbie evet, gerek yok. bültende cut-off içinde olduğunuzda sadece mülakat maili alacaksınız.
-
@Kitapsever onay alan dosya ile almayan dosya arasında hiçbir fark kalmadı artik. sadece cut-off içinde olan dosyalara mülakat verilecek. tek belli olmayan nokta mülakatlarin nasıl ve ne şekilde dağıtılacağı. onu da yakında göreceğiz..
-
@gucarslan harika haber :)
-
-
@Atmosfer
Yazdıklarınızda tamamen haklısınız. Benim demek istediğim basit şekilde dosya onayı stresi. Bu şekilde örneğin 27K, 4000’den önce onay aldığında, düşük CN için stresli dönem başlıyor.
Yoksa normal akışında giderlerse güzel sistem.
-
@gamefry artık evrak onayı alma durumu kalmadı ama :)
-
@gucarslan Yani bu süreci asıl yavaşlatan etken olan KCC devre dışı kaldı. Doğru anlıyorum değil mi? Artık top ülkelerin ABD konsolosluklarında?
-
benim anlamadığım olay şu ki; yeni sisteme geçtiyseler eğer neden cn leri büyük olan ve daha birkaç gün önce evrak talebi alan arkadaşlardan bazılarına bugün onay maili gelmiş
-
:) evet biliyorum. Öncesi için yazmıştım. Hayırlı olsun herkese 👍
-
@gucarslan bültende cut-off olduğumuzu veya cn aktif olduğunu nasıl öğrenicez ben sistemden girdiğimde ds-260 formlarını gömderdikten sonra hiç bir değişiklik göremedim complated yazıyor.
-
@sadıkkurtoglu evet, kesinlikle doğru.
-
@Lale-Z neden bir anlam arıyorsunuz ki, artik gelen onay ya da taleplerin hiçbir anlamı kalmadı.
-
@Cumhur-Havan lütfen ilgili iletiyi dikkatlice okuyun.
siz şuan bültende cut-off içindesiniz. -
Bu Ankara diğer vizeleri pasladı. Sadece göçmen vizelere bakacaksa son 6 ayda verdiği diğer vize türleri saysının ortalamasından bundan sonraki süreçte aylık dv mülakatı sayısını bulabilir miyiz? Desem doğru olur mu? Yoksa ne değişecek
-
@gucarslan çok teşekkür ederim üstadım
-
Mükemmel haber. Umarım Ankara’da üzerine düşeni hızlıca yapmaya başlar. CN sırasıyla mülakatları dağıtmaya başlar. Tier4 de kalmadı. Şubat-Mart arası bir yoğunlukla current numaralara kadar gelirler inşallah
-
Yapılan açıklamanın son cümlesi ‘ … As of now, the Department is treating this as a pilot program and will analyze the costs and benefits to this change later in the program year. ’ KCC başa çıkamıyor demiyorlar da. Bir de bunu deneyelim, böyle de olursa bundan sonraki senelerde hiç evrak işi - KCC bağlantısı olmadan Konsolosluklardan yaptıralım kontrolleri demişler :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum