Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @sadıkkurtoglu 20 Eylülde gönderdik, sonra 2. kez talep maili gelince 13 Ekimde ikinci kez göndermiştim. Ancak anladığım kadarıyla 20.09.2021'e göre işlem yapmışlar, çünkü bizimle aynı gün onay alan betterwithbutter da 20.09'da göndermiş gözüküyor.

• @betterwithbutter Hayırlı olsun, tebrikler.

• @a-kaya Ben de 26 eylülde gönderdim. Darısı hepimizin başına :)

• ⭐⭐⭐⭐

@betterwithbutter, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Evrak onayi emaili az once bana da geldi ancak son emailin kisminda bu bildirim evraklarinizin dogru ve eksiksiz oldugu anlamina gelmez demis bu jenerik bir cevaptir degil mi?

Onayınız hayırlı olsun.

KCC evrakları teknik olarak inceliyor. Doğru formatta (pdf, jpeg) ise ve doğru isimlendirilmişse ve açılıp okunabiliyorsa OK veriyor. Gönderdiğimiz belgelerin içeriklerine bakmıyorlar. Zaten baksalar da anlamazlar. Kazananlar mülakata girecekleri ülkelerin dilinde de belge gönderebildiklerinden içeriğini okuyup anlamaları mümkün değil. Bu yüzden "Belgenizin içeriğinin doğru olduğundan emin değiliz, konslsoluk belgenizi inceleyecek ve karar verecek, biz şu an için onay veriyoruz " anlamında yazıyorlar o uyarıyı.

• @smartcells
    Merhabalar...

Benim taradigim belgelerden turkce olan kismi bulanik cikmis tararken bir kismi okunmuyor fakat cevirisi cok net sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@ibrahim1, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells
    Merhabalar...

Benim taradigim belgelerden turkce olan kismi bulanik cikmis tararken bir kismi okunmuyor fakat cevirisi cok net sorun olur mu?

Evrağı uygun bulmazlarsa size maille bildirip yeniden isterler.
    O haliyle onay alırsanız mülakata net ve okunabilir yeni alınmış örneğiyle gitmek zorundasınız zaten.

• "Çok teşekkür ederim,
    Yardımın için teşekkürler,

• @smartcells Merhaba Ben de Macaristandan giriş yapacağım. Çok önemli bir bilgi oldu bizim için teşekkürler. Neden 14 gün bir açıklaması var mı?

• @Serkan-Ertan-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells Merhaba Ben de Macaristandan giriş yapacağım. Çok önemli bir bilgi oldu bizim için teşekkürler. Neden 14 gün bir açıklaması var mı?

Covid önlemi.

• An itibari ile

• Hatalı mesaj için kusura bakmayın . Evrak onayı maili aldım. Umarım süreç bundan böyle daha da hızlanır. Saygılarımla

• @huseyinme, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hatalı mesaj için kusura bakmayın . Evrak onayı maili aldım. Umarım süreç bundan böyle daha da hızlanır. Saygılarımla

Hayırlı olsun. Mülakat haberinizi de duymayı bekliyoruz.

• @smartcells Cevabiniz icin tesekkur ederim simdi karsi taraftan email bekleyecegiz degil mi? Bir de hesapta gosterecegimiz para icin belli bir sure sarti var midir?

• @smartcells Öncelikle değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki iş teklifinde anlaşamamışım diye seviniyorum çünkü green card benim için en önemli olay. Bu bilgilere nerden ulaşabileceğimi sorabilir miyim ? 14 gün kuralı olduğunu bilmiyordum ve az kalsın işi kabul edecektim. Cevabınız için tekrar teşekkürler.

• @smartcells Dilerim herkes için süreç daha da hızlı ilerler..

• ⭐⭐⭐⭐

@betterwithbutter, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells Cevabiniz icin tesekkur ederim simdi karsi taraftan email bekleyecegiz degil mi? Bir de hesapta gosterecegimiz para icin belli bir sure sarti var midir?

Evet, KCC'den mülakat maili bekleyeceksiniz. Ama öncesinde numaranızın current olması lazım. Şu anda maksimum CN10000'e kadar mülakat veriliyor son bültene göre.

Aralık 15'te yayınlacak bültende current olursanız Şubat ve sonrası için mülakat maili bekleyebilrsiniz. Olmazsa sonraki bültenleri takip edeceksiniz.

Bankada para gösterme için şu kadar gün önce yatırılmalı diye bir şart yok. Para sizin adınıza bir hesapta olması ve kaynağının yasal ve açıklanabilir olması yeterli. Mülakata kısa bir süre önce hesaba para yatırıp bankadan bunun belgesini alarak mülakata giren ve bu şekilde vize alan çok insan oldu.

• Evrak onayı alıp, current olanlar için mülakat için Kcc den yeni bir mail mi bekliyoruz? Bu aşamada ne yapmalıyız acaba?

• @huseyinme Onayınız için tebrikler. Mülakata her an hazır olun. mail alacaksınız. ve kazandığınızı öğrendiğiniz sayfanın alt tarafında yazacak.kontrol edin ara sıra.

• Merhaba,
    Ben DS260 formunu 16/05 tarihinde doldurmuştum fakat herhangi bir evrak talebi almadan gerekli evraklarımı 12/10 tarihinde göndermiştim. Henüz evrak talebi veya onayı almadım fakat benimle aynı zamanda DS260 formunu doldurmuş insanların onay aldıklarını görüyorum.
    Bunun için kcc tarafına bir mail atmayı düşünüyorum. Atacağım maile aşağıdan göz atabilirsiniz. Sizce atmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? görüşlerinizi merak ediyorum.

I filled DS260 form at 05/16/21. I am still waiting for documents request. Some people have been received documents request Who filled form as recently same time but not to me. Are there any problem for my DS260 form? Do you know how long do i need to wait for documents request?

• Arkadaslar mülakat maili kcc den mı embassy den mi geliyor nasıl bir mail geliyor acil :D

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 33 Oy
    11k İleti
    783k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k