[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sadıkkurtoglu 20 Eylülde gönderdik, sonra 2. kez talep maili gelince 13 Ekimde ikinci kez göndermiştim. Ancak anladığım kadarıyla 20.09.2021'e göre işlem yapmışlar, çünkü bizimle aynı gün onay alan betterwithbutter da 20.09'da göndermiş gözüküyor.
-
@betterwithbutter Hayırlı olsun, tebrikler.
-
@a-kaya Ben de 26 eylülde gönderdim. Darısı hepimizin başına :)
-
@betterwithbutter, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Evrak onayi emaili az once bana da geldi ancak son emailin kisminda bu bildirim evraklarinizin dogru ve eksiksiz oldugu anlamina gelmez demis bu jenerik bir cevaptir degil mi?
Onayınız hayırlı olsun.
KCC evrakları teknik olarak inceliyor. Doğru formatta (pdf, jpeg) ise ve doğru isimlendirilmişse ve açılıp okunabiliyorsa OK veriyor. Gönderdiğimiz belgelerin içeriklerine bakmıyorlar. Zaten baksalar da anlamazlar. Kazananlar mülakata girecekleri ülkelerin dilinde de belge gönderebildiklerinden içeriğini okuyup anlamaları mümkün değil. Bu yüzden "Belgenizin içeriğinin doğru olduğundan emin değiliz, konslsoluk belgenizi inceleyecek ve karar verecek, biz şu an için onay veriyoruz " anlamında yazıyorlar o uyarıyı.
-
@smartcells
Merhabalar...Benim taradigim belgelerden turkce olan kismi bulanik cikmis tararken bir kismi okunmuyor fakat cevirisi cok net sorun olur mu?
-
@ibrahim1, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells
Merhabalar...Benim taradigim belgelerden turkce olan kismi bulanik cikmis tararken bir kismi okunmuyor fakat cevirisi cok net sorun olur mu?
Evrağı uygun bulmazlarsa size maille bildirip yeniden isterler.
O haliyle onay alırsanız mülakata net ve okunabilir yeni alınmış örneğiyle gitmek zorundasınız zaten. -
"Çok teşekkür ederim,
Yardımın için teşekkürler, -
@smartcells Merhaba Ben de Macaristandan giriş yapacağım. Çok önemli bir bilgi oldu bizim için teşekkürler. Neden 14 gün bir açıklaması var mı?
-
@Serkan-Ertan-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells Merhaba Ben de Macaristandan giriş yapacağım. Çok önemli bir bilgi oldu bizim için teşekkürler. Neden 14 gün bir açıklaması var mı?
Covid önlemi.
-
An itibari ile
-
Hatalı mesaj için kusura bakmayın . Evrak onayı maili aldım. Umarım süreç bundan böyle daha da hızlanır. Saygılarımla
-
@huseyinme, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hatalı mesaj için kusura bakmayın . Evrak onayı maili aldım. Umarım süreç bundan böyle daha da hızlanır. Saygılarımla
Hayırlı olsun. Mülakat haberinizi de duymayı bekliyoruz.
-
@smartcells Cevabiniz icin tesekkur ederim simdi karsi taraftan email bekleyecegiz degil mi? Bir de hesapta gosterecegimiz para icin belli bir sure sarti var midir?
-
@smartcells Öncelikle değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki iş teklifinde anlaşamamışım diye seviniyorum çünkü green card benim için en önemli olay. Bu bilgilere nerden ulaşabileceğimi sorabilir miyim ? 14 gün kuralı olduğunu bilmiyordum ve az kalsın işi kabul edecektim. Cevabınız için tekrar teşekkürler.
-
@smartcells Dilerim herkes için süreç daha da hızlı ilerler..
-
@betterwithbutter, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells Cevabiniz icin tesekkur ederim simdi karsi taraftan email bekleyecegiz degil mi? Bir de hesapta gosterecegimiz para icin belli bir sure sarti var midir?
Evet, KCC'den mülakat maili bekleyeceksiniz. Ama öncesinde numaranızın current olması lazım. Şu anda maksimum CN10000'e kadar mülakat veriliyor son bültene göre.
Aralık 15'te yayınlacak bültende current olursanız Şubat ve sonrası için mülakat maili bekleyebilrsiniz. Olmazsa sonraki bültenleri takip edeceksiniz.
Bankada para gösterme için şu kadar gün önce yatırılmalı diye bir şart yok. Para sizin adınıza bir hesapta olması ve kaynağının yasal ve açıklanabilir olması yeterli. Mülakata kısa bir süre önce hesaba para yatırıp bankadan bunun belgesini alarak mülakata giren ve bu şekilde vize alan çok insan oldu.
-
Evrak onayı alıp, current olanlar için mülakat için Kcc den yeni bir mail mi bekliyoruz? Bu aşamada ne yapmalıyız acaba?
-
@huseyinme Onayınız için tebrikler. Mülakata her an hazır olun. mail alacaksınız. ve kazandığınızı öğrendiğiniz sayfanın alt tarafında yazacak.kontrol edin ara sıra.
-
Merhaba,
Ben DS260 formunu 16/05 tarihinde doldurmuştum fakat herhangi bir evrak talebi almadan gerekli evraklarımı 12/10 tarihinde göndermiştim. Henüz evrak talebi veya onayı almadım fakat benimle aynı zamanda DS260 formunu doldurmuş insanların onay aldıklarını görüyorum.
Bunun için kcc tarafına bir mail atmayı düşünüyorum. Atacağım maile aşağıdan göz atabilirsiniz. Sizce atmalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? görüşlerinizi merak ediyorum.I filled DS260 form at 05/16/21. I am still waiting for documents request. Some people have been received documents request Who filled form as recently same time but not to me. Are there any problem for my DS260 form? Do you know how long do i need to wait for documents request?
-
Arkadaslar mülakat maili kcc den mı embassy den mi geliyor nasıl bir mail geliyor acil :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum