F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Arkadaşlar dosyamın nerede olduğunu öğrenebileceğim bi link varmı tam olarak hangi centerda bende emin olamadım
-
@Doncarleone onaylandı mı vizeniz acaba ?
-
Merhaba herkese vizem onaylandı arkadaşlar. Şimdiiiiiii... 10.15 teki görüşmeye 15 dk erken gittim güvenlikten sonra içeri girdim numara verdiler. Çağrıldım pasaport, evlilik cüzdanı, nüfus kayıt ör., sicil kaydı, 1 adet foto ve eşimle fotolarımı aldılar. Rahat yarım saat bekledm tekrar çağırıldım. Görevli, söylediklerimin doğruluğuna istinaden yemin etmemi istedi, parmak izimi aldı ve sadece 4 soru sordu.
*Abd de nereye gideceksiniz?
*Kaç yılında tanıştınız?
*Nasıl tanıştınız?
*Eşin ne iş yapıyor?
Sonra bilgisayara bi şeyler işledi. Bana dönüp "vizeniz onaylandı, pasaportunuz bende kalacak 3 güne size ulaşır tebrikler" dedi. 5 dk sürdü sürmedi. Ayrıca kırık Türkçeli çok tatlı bi kadındı. Yalnız evrak işi sadece bize külfet. Herkes ben dahil kütük gibi dosyayla bekliyordu ama aldıkları içinden 3-5 evrak. Darısı hepinizin başına. Çok yakın zamanda herkes eşine ailesine kavuşsun.🙏 -
@Meltem-Koç Meltem hanım sizin neden böyle oldu anlamadım. Ama "pasaportu kargolayın" dediklerinde süreç sizden istedikleri evrakları temin etme sürecinize göre değişiyo. Yani forumda şahit olduğumuz bu. Evraklarını pasaportunu postalayana vizesi de geldi hemen. Yani gönlünüzü ferah tutun derim ben.
-
@Esra-Esra gözünüz Aydın yeni hayatınızda mutluluklar dilerim darısı bizlerin başına
-
@cokbekledik86 çok teşekkür ederim. 😊
-
@Esra-Esra inşallah Esra hanım bizde anlamadık niye böyle oldu hayırlısı olsun size umarım bizde en kısa sürede alırız 🙏🏻
-
@crazycells Merhabalar, size CEAC da girişde addimlara geçid yapamiyorduk demişdik.
Galiba yalnışlık bizde olmuş kaç gündu biz applicant olarak giriş yapıyorduk, bu gün petitioner olarak giriş yaptık ödemeler açıldı umariz sorunsuz yala biliriz😊 -
@Meltem-Koç, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
ndı mı vizeniz acaba ?
Sayin Meltem koc,
daha pasaportu gondermedik. Gercekten neye el atsam kuruyor :D. IRS 2020 transcript bos gozuktugu icin artik biz 2019 ve 2020 transkriptlerini oldugu gibi verip bir de statement letter ile durumu izah edip belgeleri yollayacagiz.
Bes gune kargo elime gecer bana da geri donus 10 gune olur. ilginc bir vaka oldum yine. Yuzde 99 un gectigi bir processde vize alamazsam sizlere de guzel ornek olur.
-
@Doncarleone irs in kendi sitesinden transaction i indirebilirsiniz.
-
@Esra-Esra tebrikler , bol sanslar.
-
@nevermore sorun buyuk ihtimal 2020 processed olmamis formda o sebeple bos gozukmekte.
-
@Meltem-Koç hayırlı olsun diyelim şimdiden merak etmeyin büyük ihtimal sorun çıkmaz evrakları yükleyip pasaportu gönderince vizenizi verirler diye düşünüyorum.
-
@Esra-Esra çok sevindim adınıza esra hanım tebrikler vizeniz hayırlı olsun.
-
@cokbekledik86 başvurunuzdan sonra gelen receipt notice belgesinin sol alt köşesinde yazıyor. Ayrıca tüm bilgileriniz mevcut orada.
-
@ecom evet onu görüyorum ama hani transfer olmuş başka yere falan diyo bazı arkadaşlar onu nasıl anlıyoruz case statüsten bakıyorum ben Şubat ayından beri incelemede görünüyo eşim green cardlıydı artık vatandaş acaba sürecimizi nekadar öne alır bu gelişme
-
@nevermore teşekkür ederim çok sağolun darısı başınıza 🙏 @ecom
-
@Esra-Esra gözünüz aydın
-
@horoz teşekkür ederim 😊 siz n'aptınız, giriş yaptınız mı ülkeye?
-
@Meltem-Koç sizin durumunuzda eksik belge yok. Bende var. Sıkıntı yasamayacaksiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum