[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Azeusa arnblt abi 24 k vize demis. Cut off degil
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
24k vize sayısı @azeusa . Bu rakam civarına çıkacak gibi duruyor.
-
@arnblt Hakkı abi current mı olur diyorsun ? Afrikanın gidişat mı bu düşünceyi sağlayan ? Africa şuan 13K'da hedefleri 20K ise 7K potansiyel var. EU 16K dersek 7K daha verilse 23K potansiyel var gibi mi ?
-
24k current olmasina yeterli mi
-
@anybody neye dayanarak 23575 rakamını verdiniz? Bu mantıkla bakarsak 23325 le biter yani hiç arttırmazlar da diyebiliriz. Bu belirttiğiniz rakamla bitmesi için EU yu 18700 civarı bir vize ile kapatmaları gerekiyor. Şayet bu gerçekleşirse 2K vize yi hiç vermeyecekler yaklaşık 48K ile bitecek demektir. Bunu yapmaları için şuan bir neden yok.
-
@metert çok sağ ol kardeş . İnşallah dediği gibi olur
-
Current demiyorum, 23325 den sonra kazananların aileleri kaç kişi bilmiyoruz ki. Ağustos sonuna kadar 18500 üstünde vize verileceğini düşünüyorum.(AP ler dahil) Benim tahminim bu ay 2200-2500 real case ilerleme olabilir.
-
@onur1601 öngörüme göre diğer region'larla ilgili alabilecek visa sayıları ;
Africa 19700 > geçen seneden daha iyi değil gibi.
Asia 5200 > banlı ülkeler sorunu
Others :2300
Kalan : 22800EU'ya 18700 verilirse 4K visa boşta kalır.
-
- Bültende, yani son bültenden sadece bir önceki bültende, adamlar dalga geçer gibi +1425 ekleyerek 23325 yaptılar. Ki bu +1425 lik artış, bu dönem boyunca yapılan en düşük sayıdaki ilerlemeydi. Bu yüzden, bu bültende de son dalgalarını geçip 3 haneli bir sayıyla ilerleme vereceklerini düşünüyorum +300 mü olur + 500 mü olur onu bilemem. O yüzden 23 bin küsur olarak açıklanacağını düşünüyorum, ve veriler de doğrusu pek iç acıcı değil zaten.
-
@superdem22 AF konusunda size katılıyorum hatta belirttiğiniz rakamın biraza daha altında bitebilir. Ancak AS de refuse oranının düşmesi nedeniyle daha yuksek 7K ya yakın bir rakamla biteceğini düşünüyorum. Diğer bölgelerinde 2600 civarı biteceğini kanısındayım.
19200+7000+2600
21K kalan -
@rocken Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@onur1601 bu da farklı bir analiz ama sonuç yine aynı 25K civarı
her yol romaya çıkıyor ondan bu sonuç :) arkadaş dantenin ilahi komedyasında cehennemin 2.katında ikamet edenlere döndük. fazla kaptırdık sanırım şimdi çekiyoruz
-
Bence pazartesi açıklanacağını bilen kcc çalışanı numarayida biliyordur . Geçen ay Afrika cırrent olduğunu telefondan öğrenilmişti . Mail olayı gibi herkes kccyi aramalı
-
Current ogrenilmismiydi
-
Evet Kadir abi aradığında Afrika cırrent diyip kapatmışlardı
-
Eu yu sorunca afrikayi soylemeleri garip
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum