[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
imzanızda yılınızı belirtirseniz yardımcı olmak daha kolaylaşır
-
@metert eyvallah, hakkınızda hayırlısı olsun
-
sağolun, hepimiz için
-
@freeline1 evrene en güzel, en olumlu, en içten, kucak dolusu mesajlarımı iletiyorum ozaman :) toplam 52k vize verilsin bu iş huzur içinde çözülsün )
-
En son current kokusu alıyorum dedigimde 23325 açıklanmıştı . ozamandan beri koku almıyorum :)))
-
Cok karamsar bir insanimdir geelde. Normal sartlarda benim ocak-subat itibariyla bitmis gozuyle bakmam gerekirdi. Her vb aciklandiginda cok uzulmeme ragmen bir turlu olumsuz bir sey gecmiyor icimden. Ya cok sartlandirdim kendimi ya da olacak bu is. Insallah olur da biter bu cile.
-
Bu ileti silindi! -
@northfield Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
Cok karamsar bir insanimdir geelde. Normal sartlarda benim ocak-subat itibariyla bitmis gozuyle bakmam gerekirdi. Her vb aciklandiginda cok uzulmeme ragmen bir turlu olumsuz bir sey gecmiyor icimden. Ya cok sartlandirdim kendimi ya da olacak bu is. Insallah olur da biter bu cile.
umut en buyuk düşmanımız bızım beklentıyı canlı tutup hayalkırıklıgını arttırıyor :)
-
Issued+ AP+ Ready
2015(SON DURUM)
AF 24898
EU 21972
AS 84122015 AF Verilen Vize 19686
2015 AS Verilen Vize 7570
2015 EU Verilen Vize 19811
2015 EU Kalan Ready 2158
2015 EU Kalan AP 3242017(SON DURUM)
AF 24040
EU 21670
AS 92672017 AF Verilen Vize 19211
2017 AS Verilen Vize 7650
2017 EU Verilen Vize 20516
2017 EU Kalan Ready 1123
2017 EU Kalan AP 3432018(MEVCUT DURUM)
AF 24447
EU 20901
AS 8339 -
@onur1601 bu da farklı bir analiz ama sonuç yine aynı 25K civarı
-
@rocken selam, haklısın normalde bu tabloya göre o şekilde görünüyor ancak benim dikkatimi çeken şu oldu diğer iki bölge current olmasına rağmen geçen yıl sayılarını halen yakalayamamış. Bu bölgelerde önümüzdeki 2.5 ay boyunca alınacak refuse leri göz önünde bulundurursak hem AF hemde AS bölgelerinin bu geçmiş 2 yıldan daha az vize alacağı kesin. Bu hesaplamada diğer 2 bölge ve EU ya verilebilecek dağıtım bu rakamı ufakta olsa yukarı atabilir.
-
bugün kcc yi arayıp sormak lazım acıklayacak mısınız dıye boşuna beklmeyelım bari :)
-
@onur1601 tablo bu yılın gerçeklerine olumsuz bakmamıza neden oluyor.
önceki yıllarda form gönderme tarihi önemliydi
,göç trendi,ukrayna, özbek cn lerinin başlarda olması vs..
ezber bozan bir yıl geçirdik
tablodaki 2018 değerlerinde ready ve ap lerde artış olması kaçınılmaz.
aksi durumda 50 bin hayal
eu 24 bin vizeyi görürse şaşırmam.
as 6bin af 20 bin oc 750 sa 1750 bu iş 52500 de bitebilir. -
Bende EU nun 24k üzeri vize alacağını düşünüyorum.
-
o kadar yıl başvuru yap, sonra bilmem kaçıncı başvuruda seçil, o sırada para biriktir, ingilizce geliştir ve sonra da mülakata bile çağırmasınlar.
en bedbaht döneme denk geldik. 23575 gibi bir sayıyla bile kapatabilirler bu seneyi. -
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Azeusa arnblt abi 24 k vize demis. Cut off degil
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum