T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
-
@crazycells, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
@Ahmet-Yasin-Özçam, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
arkadaşlar selam,
pasaportlar nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü geç geliyor. başvuruyu kaçırabiliriz.
bu durumda ne yapabiliriz? nereyi arayabiliriz ? mağduriyet olmaması için pasaport numarasını öğrensek bile yetiyor bize.
konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olursa memnun oluruz.
199'u arayin, bir de twitter'dan NVI'ye ulasin... hizlandirma talep edin... basvurular 9 Kasim'a kadar acik kalacak...
merhaba,
teşekkür ederim. 18 ekimde pasaportumu yenilemiştim . 23 ekimde aciliyet kaydı açtım ve bugün de twitterdan yazdım. sizce yetişir mi ?
-
merhabalar öncelikle ben bu yıl 3. kez başvurucam benim10 yıllık bir pasaportum var şansımızartsın diye eşimede kasım başında pasaport başvurusundabulunduk lakin 20 gün oldu henüüz elimize ulaşmadı. bizimle aynı dertten muzdaripolan vesebebini bilen varmı acaba.
-
@TCNufus ve @TCNufusDestek adreslerini etiketleyerek 10 gün olmuştu diye twit attım 1 saat sonra TC numaramı direk mesaj ile istediler 4 saat sonra PTT den mesaj geldi e-devlette pasaport numaram gözüküyordu ertesi gün cumartesi olmasına rağmen teslim edildi. Twitterın etkisi olduğunu düşünüyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
arkadaşlar selam,
pasaportlar nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü geç geliyor. başvuruyu kaçırabiliriz.
bu durumda ne yapabiliriz? nereyi arayabiliriz ? mağduriyet olmaması için pasaport numarasını öğrensek bile yetiyor bize.
konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olursa memnun oluruz.
199'u arayin, bir de twitter'dan NVI'ye ulasin... hizlandirma talep edin... basvurular 9 Kasim'a kadar acik kalacak...
merhaba,
teşekkür ederim. 18 ekimde pasaportumu yenilemiştim . 23 ekimde aciliyet kaydı açtım ve bugün de twitterdan yazdım. sizce yetişir mi ?
yetisecegini dusunuyorum :thumbs_up:
-
@seval-mahmut, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
merhabalar öncelikle ben bu yıl 3. kez başvurucam benim10 yıllık bir pasaportum var şansımızartsın diye eşimede kasım başında pasaport başvurusundabulunduk lakin 20 gün oldu henüüz elimize ulaşmadı. bizimle aynı dertten muzdaripolan vesebebini bilen varmı acaba.
diger arkadaslar gibi 199'u arayip, bir de twitter'dan ulasarak hizlandirma talep edin.
-
çok teşekkür ederim. yazıda kasım yazmışım ekimayı olacak . umarım hızlandırırlar yoksa bir kişilik şansımız olmayacak.
-
@seval-mahmut evet, 20 gun oldu demissiniz zaten, anladim :) :thumbs_up:
-
merhabalar arkadaşlar tekrar geri bildirimde bulunmak için yazıyorum bende instegramdan ulaştımve 199 u aradık hızlandıracaklarını söylediler pazar akşamı bugün eşime mesaj geldi pasaport işlemleriniz tamamlanmıştır diye.umarımniyet eeden herkesin biran önce onaylanır.ve bize greencard çıkar bu 3. senemiz.bu senemi çıkar bilmiyorum ama biliyorum ki americaya gelicem.:)
-
@seval-mahmut bildirim icin tesekkurler :thumbs_up:
-
Gib'deki "vergidairesi mal müdürlüğü" nde hangisini seçmeliyim? Kadıköye bağlı koşuyolunda oturuyorum ama kadıköy yok. Fark etmez mi acaba ne seçtiğim?
-
ağlamak istiyorum ya 199 u da aradım hızlandırdım e devlete düşse şu pasaport bitti işim.
-
@furkz, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
ağlamak istiyorum ya 199 u da aradım hızlandırdım e devlete düşse şu pasaport bitti işim.
9 Kasim TSI saat 20:00'ye kadar vaktiniz var.
-
@crazycells 199'u 1 hafta önce aradım hiç bir çare olmadı. Twitter dan NVI'ya ulaştım tc istediler dönüş yapmadılar. 9 una kadar yetişir mi sizin şahsi görüşünüz nedir? ve yapılacak başka birşey var mı?
-
@clarityb Pasaport harcını yatırmak için seçilen vergi dairesini kast ediyorsunuz sanırım. Bu seçimi istemelerinin sebebi olası bir aksaklıkta parayı ilgili vergi dairesine iade etmek için. Fark etmez yani.
-
@furkz ben 1 Ekim’de başvurdum 3 Ekim’de basıldı . Twitter dan tweet atın ben öyle yaptım
-
@mikael Sabah tweet attım akşama e devlete düştü ancak hala pasaport numaramı göremiyorum tahmini kaç güne gelir bi fikriniz var mı?
-
@furkz e devlete düştü derken kişiselleştirildi yazısını gördünüz mü ?
-
@mikael evet gördüm
-
@furkz tamam şimdi e devlete protokol belgesi sorgulama yaz oraya girince göreceksin pasaport numarasını
-
@mikael Çook teşekkür ederim. Eğer siz de başvurduysanız başarılar dilerim. Bana çok yardımcı oldunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum