F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@hulyaek maalesef. Ben de şoka girdim bugün ve sabahtan beri yaşadığım stresi anlatamam. Yarın atacağım mail konsolosluğa. Gerçekten ruh sağlığımı bozuyorlar artık. 😪
-
@hulyaek greencard ücretini ödediniz mi acaba
-
@horoz evet ödedim. bu başlıkta detaylı hersey destek gerekirse
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle
-
@hulyaek bende ödedim fakat merak ettiğim bir konu var greencardı ABD ye girdikten sonramı bize postalayacaklar yoksa ödedikten sonra mı
-
@horoz Greencard'inizi ABD' ye giris yaptiktan sonra bildirdiginiz adrese yollayacaklar. Benim SSN 1 hafta sonra, Greencardim da 1 bucuk ay sonra gelmisti.
-
@Esra-Esra
Konsolosluk email’ime donus yapmis. NVC’ye sorun, dosyaniz hala onlarda demisler. -
@senes banada aynisini yazdilar , NVC zaten milyon kere sorduk onlarda dosyaniz Konsoloslukta diyor. ne olyor anlayamadim vallahi.
-
@senes @nevermore "Allah razı olsun karşiim" diye cevap yazmalık bir mail olmuş. Heyy Allahım ya. Ben de attım bu sabah.
-
Ne olur siz de almis olun. Bana simdi email geldi interview icin. Kasim 15’e.
-
-
İkinize de hayırlı olsun :)) çok sevindim.
-
@nevermore Lütfen size de gelmiş olsun artık.
-
@Esra-Esra Maalesef. Hanim beni bosayacak vallahi :)
-
@Ali-Veli-Ahmet çok teşekkür ederim.
-
@Esra-Esra @senes hayirli olsun arkadaslar kazasiz belasiz alin vizeleri. bol sanslar.
-
@nevermore :( gerçekteen çok kalpten diliyorum umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. :(
-
@Esra-Esra :) finally!!! Tebrikler Esra. Bol şans. Bi sorun olursa burdayım.
-
Mulakat oncesi konsolosluk asagidaki belgeleri guncellemenizi isteyecektir. Gelen mail asagidaki gibi.
Bu arada fotograf cekildim fakat bu seferki vesikaliktan hallice boyuttadır 5x5 fakat omuz da gözüküyor.. Eskiden daha büyüktü diye hatırlıyorum.Police Certificate, Turkey (Original), Required for all Turkish citizens or residents of Turkey. Must include archive records check (Arsiv kayitli Adli Sicil Kaydi).
Birth Certificate, Turkey (Original), Nüfus kayit örnegi (Please note that all actions (divorce(s), marriage(s) and death(s)) must be listed on your NKO).
1 Color Photo, 2 x 2 inches (51 x 51 mm) in size, printed on photo-quality paper, 1 per applicant.
IRS Transcript (Upload to CEAC), From petitioner and any co- sponsors for the most recent year. If the petitioner did not file a tax return, they must provide a letter explaining why -
Cok tesekkurler. @Esra-Esra @Ali-Veli-Ahmet @nevermore insh size de gelir en kisa sure icerisinde. Turk vatandasi onceligini kaldirmalari buna bir isarettir umarim.
-
@hulyaek çok çok teşekkür ediyorum. herkese hepinize 🤗🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum