FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
AP case’im 11 defa güncellendi ama değişen birşey yok konsolosluğu aramanın faydası olur mu ?
-
@beklee, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
AP case’im 11 defa güncellendi ama değişen birşey yok konsolosluğu aramanın faydası olur mu ?
basvuru bilgilerinizi imzaniza aktarir misiniz?
-
Arkadaşlar merhabalar. Foruma yeni üye oldum. Herkese yürüttükleri süreçlerde başarılar dilerim. Forumu incelerken Administrative processing denen durumu öğrenmiş oldum, dikkatimi çekti ve biraz araştırdım. Tam bir belirsizlik hali ve insanlara oldukça tedirginlik yüklüyor. Kendim istatistikçiyim. Kişinin isim soyismine göre bu sürece tabi tutulma ihtimalini ve tutulursa ne kadar süreceğine ilişkin bir hesaplama yapmak adına isim soyisim yoğunluğu ve süreç durumu (sürece tabi olup olmama, olursa çözümlenme süresi) korelasyonuna bakmak istiyorum. Bu mesajı diğer yılların konularına da ekleyeceğim.
Sürece tabi olan herkes İSİM SOYİSİM BİLGİSİ VERMEDEN, google üzerinde "isim soyisim" araması yaptıklarında kaç arama sonucu çıkıyor bilgisini ve AP durumuna kaldı mı veya kaldı ise ne kadar sürede tamamlandı bilgisini paylaşabilir mi? Şimdilik aklıma gelen tek bağımsız değişken budur. Sonrasında ek parametrelerle belki bir model de kurabiliriz.
Sevgiler
-
@heinrichthefirst, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Arkadaşlar merhabalar. Foruma yeni üye oldum. Herkese yürüttükleri süreçlerde başarılar dilerim. Forumu incelerken Administrative processing denen durumu öğrenmiş oldum, dikkatimi çekti ve biraz araştırdım. Tam bir belirsizlik hali ve insanlara oldukça tedirginlik yüklüyor. Kendim istatistikçiyim. Kişinin isim soyismine göre bu sürece tabi tutulma ihtimalini ve tutulursa ne kadar süreceğine ilişkin bir hesaplama yapmak adına isim soyisim yoğunluğu ve süreç durumu (sürece tabi olup olmama, olursa çözümlenme süresi) korelasyonuna bakmak istiyorum. Bu mesajı diğer yılların konularına da ekleyeceğim.
Sürece tabi olan herkes İSİM SOYİSİM BİLGİSİ VERMEDEN, google üzerinde "isim soyisim" araması yaptıklarında kaç arama sonucu çıkıyor bilgisini ve AP durumuna kaldı mı veya kaldı ise ne kadar sürede tamamlandı bilgisini paylaşabilir mi? Şimdilik aklıma gelen tek bağımsız değişken budur. Sonrasında ek parametrelerle belki bir model de kurabiliriz.
Sevgiler
elinize saglik, su basliktaki linkleri de incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4583/i̇dari-i̇şlem-administrative-process-ap-süreci
Ozellikle 2017, 2018 ve 2019 konularinda kisilerin kullanici isimleri ve kac gun idari islemde kaldigina dair veriler de var... Oradaki veriler duruma bakis acinizi sekillendirebilir.
-
24 ay 22 gün sonra bugün idari işleminiz tamamlanmıştır pasaportunuzu gönderin diye e-mail geldi. Anladığım kadarıyla onaylandı vize pasaportu yolladım inşallah sorunsuz biter. Bekleyen herkese hayırlı haberler gelir inşallah
-
@beklee gözünüz aydın, hayırlı olsun.
çok uzun bir süre gerçekten, çok büyük bir sabır gerektirir.umarım en kısa sürede vize basılı pasaportlarınız elinize geçer.
-
Çok teşekkürler bekleyen herkese gelmesi dileğiyle
-
@beklee tebrikler bir sonraki süreçlerinde sorunsuz geçmesi dileğiyle.
-
Merhaba sayın @crazycells ve forumdaki herkese, 2020 göçmen vizesi kategorisindeki AP sürecinden durumu güncellenen var mı?
-
@vahapmoh çok teşekkürler
-
@beklee, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
24 ay 22 gün sonra bugün idari işleminiz tamamlanmıştır pasaportunuzu gönderin diye e-mail geldi. Anladığım kadarıyla onaylandı vize pasaportu yolladım inşallah sorunsuz biter. Bekleyen herkese hayırlı haberler gelir inşallah
harika haber, gozunuz aydin.
-
@vahapmoh, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Merhaba sayın @crazycells ve forumdaki herkese, 2020 göçmen vizesi kategorisindeki AP sürecinden durumu güncellenen var mı?
maalesef net bilemiyorum, oyle bir deneyim aktarilmadi foruma...
-
Arkadaşlar bugun vize gorusmemde kabul aldim kabul kagidini verdiler ancak kontrol ettigimde administrative process gorunuyorum. Bu normal mi bpyle bisey demedi memur onaylandi dedi sadece kagidi verdi ben de ayrildim. Bilginiz var mi???
-
@cihat-sakarya evet normal.
statünüz bugün ya da yarın "Issued" olarak güncellenecektir.CEAC statülerinin nasıl ilerlediğini görmek için bu iletiye bakın lütfen;
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
Herkese merhaba ben 2020 yılı wat programı için vize onayı aldım fakat idari işleme kaldım sonrasında gerekli mailleri yolladım ve beklemeye başladım ve 2 sene geçmesine rağmen bir mail dönüşü almadım sizce bu durumda bir gariplik var mı yada zaman aşımı tarzı bir şey olmuş olabilir mi ? Tekrar wat programına başvurabilir miyim
-
@mhmettcan idari işlem bitmeden, sonucu gelmeden tekrar vize görüşmesine girseniz bile tekrar idari işleme kalmanız olasıdır.
-
@SUV2019, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@mhmettcan idari işlem bitmeden, sonucu gelmeden tekrar vize görüşmesine girseniz bile tekrar idari işleme kalmanız olasıdır.
-
@mhmettcan, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Herkese merhaba ben 2020 yılı wat programı için vize onayı aldım fakat idari işleme kaldım sonrasında gerekli mailleri yolladım ve beklemeye başladım ve 2 sene geçmesine rağmen bir mail dönüşü almadım sizce bu durumda bir gariplik var mı yada zaman aşımı tarzı bir şey olmuş olabilir mi ? Tekrar wat programına başvurabilir miyim
Zaten bu durumda sponsorluk suresi gectigi icin vizeyi alabileceginizi sanmiyorum, yani AP sonuclandiktan sonra konsoloslugun dosyayi reddetme ihtimali yuksek. Ama sayin @SUV2019 'un dedigi gibi olma ihtimali cok yuksek, onceki idari islem sonuclanmadiysa, yeni vize basvurusu yaptiginizda otomatik olarak idari isleme kalacak dosyaniz maalesef.
-
@crazycells, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@mhmettcan, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Zaten bu durumda sponsorluk suresi gectigi icin vizeyi alabileceginizi sanmiyorum, yani AP sonuclandiktan sonra konsoloslugun dosyayi reddetme ihtimali yuksek. Ama sayin @SUV2019 'un dedigi gibi olma ihtimali cok yuksek, onceki idari islem sonuclanmadiysa, yeni vize basvurusu yaptiginizda otomatik olarak idari isleme kalacak dosyaniz maalesef.
hocam artık vize almak istemiyorumda şu sonuçlansa başka bir programa kaydolmak istiyorum elimi kolumu bağladı
-
Turist vizesinde (B1/B2) idari işleme bırakılabiliyor mu?
Ve idari işleme kalanların arasında DS-5535 formunu doldurması gerekenlerin oranı kaç acaba bununla ilgili güncel sayılar var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum