Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak

Gündem
130 35 5.1k 29

Benzer Başlıklar

• Turkiye'deki Orman Yanginlari

Gündem
    12
    3 Oy
    12 İleti
    366 Bakış
    R
    Bizi butun ulke yanarken bile birlesemeyecek sekilde bolmusler. Yangin sondurme ucaklari neden yok diyeni PKK sempatizani zanneden amipler uretmisler 20 yilda. Once PKK'yi lanetleyip, sonra belki sorabilirmisiz neden yanginlari sonduremiyoruz diye. Yangin sondurme ucagi olmadigi icin, binlerce insan ateslerin icerisinde kendini parcaliyor, fakat ellerinden hic bir sey gelmiyor. Butun guzelliklerimiz yandi. Boyle giderse 10 gun icinde ne Ege kalacak ne Akdeniz. Lanet olsun. Keske elimizden birsey gelse. Cildirmamak elde degil.
  • Turist Vizesi ile ABD'de Aşı Olmak

Gündem
    8
    2 Oy
    8 İleti
    415 Bakış
    crazycellsC
    @Taurus, içinde söyledi: Turist Vizesi ile ABD'de Aşı Olmak Yazışmalarda göremedim. Türkiye'den turist vizesi ile gelene aşı soruluyor mu yoksa PCR yeterli mi? 2 doz Sinovac oldum, 1 doz da Biontech olursam girebilir miyim? ABD'ye giris icin asiya gerek yok. Sorulmuyor da... PCR testi yeterli. 2 doz Sinovac'tan 6 ay sonra booster olarak Biontech asisi olmanizi tavsiye ederim. Gerci booster asilar henuz konusulmaya baslanmadi ama bu sekilde bir uygulama zaten baslayacak diye dusunuyorum Turkiye'de de...
  • Abd turkiye f35 projesinden cikardi

Gündem
    11
    0 Oy
    11 İleti
    357 Bakış
    M
    @newman Diyorum ya ülkemiz için çok güzel şeyler bunlar inşallah yolcu uçağı ya da otomobile benzemesin hemen kendi motorumuzla uçsun bu araçlar.. Yolcu uçağını da anlattık, arabayı da prototip diye koyduk ortaya arkası gelmedi. Bir an önce olması çok değerli. Sevgiler
  • Türkiye'den vize adımı! Aracılık hizmeti geliyor

Gündem
    2
    1 Oy
    2 İleti
    475 Bakış
    Nicomedian4135N
    Bu haberi ben de okudum. Detaylardan anladığım kadarıyla artık bizim gibi yurt dışından gelecek olan yabancı uyruklu insanların da belli aşamalarda vize süreci başlayacak. Her elini kolunu sallayarak gelen kişiyi de almasınlar zaten. Bunu zamanından beri Kıbrıs kapılarında gayri ahlaki şekilde gümrük memurlarının yaptığı katogorize davranışları da aklıma geldi ya neyse. Hayırlısı diyelim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k