Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'de Pfizer/BioNTech aşısı olmak

Gündem
130 35 5.1k 29

Benzer Başlıklar

• USCIS, Türkiye ve Katar'da Saha Ofisleri Açacak

Gündem uscis
    2
    1 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    M
    Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey 7 Mayıs 2024'te Doha Saha Ofisi'nin, 9 Mayıs 2024'te ise Ankara Saha Ofisi'nin açılmasıyla USCIS'in 11 uluslararası saha ofisi olacak. Diğer uluslararası saha ofisleri arasında Pekin; Guangzhou, Çin; Guatemala şehri; Havana; Meksika şehri; Nairobi, Kenya; Yeni Delhi; San Salvador, El Salvador; ve Tegucigalpa, Honduras.
  • 🇹🇷 Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Kutlu Olsun! 🇹🇷

Gündem
    21
    45 Oy
    21 İleti
    586 Bakış
    celicaC
    öğretmenler varolsun! öğretmenler olmasa kim bilir yürüyüşler bile olmazdı. küçücük anadolu köylerinden gelen videolarda bile büyük şehirlerdeki bayraklı yürüyüşleri organize edenler hep öğretmenler! var olsun laik öğretmenlerimiz!
  • Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)

Gündem
    49
    5 Oy
    49 İleti
    2k Bakış
    KitapseverK
    @gucarslan Şimdi daha net anladım. Tekrardan ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
  • Türkiye'den vize adımı! Aracılık hizmeti geliyor

Gündem
    2
    1 Oy
    2 İleti
    475 Bakış
    Nicomedian4135N
    Bu haberi ben de okudum. Detaylardan anladığım kadarıyla artık bizim gibi yurt dışından gelecek olan yabancı uyruklu insanların da belli aşamalarda vize süreci başlayacak. Her elini kolunu sallayarak gelen kişiyi de almasınlar zaten. Bunu zamanından beri Kıbrıs kapılarında gayri ahlaki şekilde gümrük memurlarının yaptığı katogorize davranışları da aklıma geldi ya neyse. Hayırlısı diyelim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k