Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Ben ds’sini eski tarihlerde göndermiş ama hala evrak talebi almamış yada yollamamış olanların çoğunlukla bilgilerini Excel e aktarmamış olabileceğini düşünüyorum. Bilgilerini insanlar güncellememiş olabilir bence. Bu kadar eskiye dayalı olarak ds yollamış numarası current olmuş insanlar olabilir mi? Ama hep aynı kişiler yazıyor forum a bu kişilerden ses yok gb.

• @Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fouray benim cok fena psikolojimi bozdu bu surec ya :D sabirsiz insanlarin allah yardimcisi olsun, onlar icin cok zor is bu :D

Benimde maalesef. Üstelik benim cn de yüksek. 15 ay askerlik yaptım, şafak bu kadar sıkıştırmadı. :)

• @Fouray 20bin falan yuksek sayilmaz aslinda da is yapmasi lazim KCCnin yoksa 6 ayda tamam olur yani sizin isiniz eminim, ayrica ya excel ya da imzanizda bir hata var eslesmiyo bi kontrol edin isterseniz. 31.08 yaziyo gonderim tarihi excelde.

• @Güler-Özçelik kesinlikle guncellemeyen arkadaslarimiz da vardir eminim ben de.

• @Shila uyarı için teşekkürler imzada sıkıntı olmuş. Düzenledim.

• @smartcells beyefendi numarası geçerli olmayan bir pasaportla nasıl başvuruuluyor tam olarak onu anlamadım isim ve soyisim yazıyoruz sonuç olarak sahte pasaport numarısı ve isimle başvurabilirmiyiz ki. Misal çekilişe katıldığım pasaport yani kuraya başvurduğum pasaportun süresi doldu ve dosyalarrı gönderdiğim pasaport yeni pasapartum bu durumda eski yani nüfus müdürlüğü tarafından delinmiş pasaportumu görüşmeye götürmeli miyim .Cahilliğime verin

• @Güler-Özçelik benim öyle o yüzden biraz uzun sürebilir diye düşünüyorum zamanı geldiğinde aklıma başka bişey gelmiyor çok ülke giriş çıkış felan var

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Aydın-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells beyefendi numarası geçerli olmayan bir pasaportla nasıl başvuruuluyor tam olarak onu anlamadım isim ve soyisim yazıyoruz sonuç olarak sahte pasaport numarısı ve isimle başvurabilirmiyiz ki. Misal çekilişe katıldığım pasaport yani kuraya başvurduğum pasaportun süresi doldu ve dosyalarrı gönderdiğim pasaport yeni pasapartum bu durumda eski yani nüfus müdürlüğü tarafından delinmiş pasaportumu görüşmeye götürmeli miyim .Cahilliğime verin

Numarası geçerli olmayan bir pasaportla şu şekilde başvuruluyor:
    Rastgele kafadan sallayarak bir numara yazıyorsunuz. Bitti.

DV başvuru formunda sahte isim ve sahte pasaport numarası, hatta baştan sona sahte bilgiler girmeyi engelleyen bir mekanizma olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Başvuru formunda ne bilgi girerseniz girin. Kimse denetlemiyor. Fakat kazandığınız takdirde oraya girdiğiniz her bilgiyi belgelerle kanıtlamaya mecbursunuz.

Süresi dolmuş ya da dolmamış olsun, başvuruda kullandığınız ve başvuru anında geçerli olan pasaportun gerçek olduğunu mülakat zamanı konsoloslukta ispatlayamazsanız GC vizesi alamazsınız.

• @muse, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, eminim sorulmuştur ama ara motorundan bulamadım maalesef sorumun cevabını,
    yarım kalan eğitimlerimizi eklememiz gerekiyor mu ds 260'a?
    Başlayıp terk ettiğim bir kaç bölüm vardı da umarım eklemem gerekmiyordur.
    Henüz yollamadım ds260 formunu cevaba göre son kontrolü yapıp yollayacağım.
    Teşekkürler

bitirmeyecekseniz eklemeye gerek yok.

• @FUAT-ARI Zaten DS-260 formunda bir degisiklik gerekmiyorsa, herhangi bir sey yapmaniza gerek yok sayin @FUAT-ARI :thumbs_up:

• @smartcells sahte bilgi girmeyi engelleyen değil ama pasaport numarası girdiğimizde en azından isimle eşleşip eşleşmediğine ya da öyle bir numaranın var olduğuna dair hızlı bir tarama yapılmıştır diye düşündüm.Yılda bir defa başvurulabilen ve doğru beyanın esas olduğu bir başvuruda böyle düşünmem kendi içinde gayet tutarlı..Teşekkürler....

• @Ahmet-Aydın-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells sahte bilgi girmeyi engelleyen değil ama pasaport numarası girdiğimizde en azından isimle eşleşip eşleşmediğine ya da öyle bir numaranın var olduğuna dair hızlı bir tarama yapılmıştır diye düşündüm.Yılda bir defa başvurulabilen ve doğru beyanın esas olduğu bir başvuruda böyle düşünmem kendi içinde gayet tutarlı..Teşekkürler....

sizin bahsettiginiz gibi bir database yok. Pasaportlar ulkelerin kendileri tarafindan basiliyor... Ayrica 15.000.000 kisinin bilgilerini kontrol etmek yerine, vize verilecek 50.000 kisinin bilgilerinin kontrolunu yapmak cok daha kolay ve daha az zaman alan bir islem :)

• @crazycells teşekkür ederim. O zaman evrak talebini bekliyoruz.

• @UzakyolSurucu çocuklarınızın pasaportu için DS260'ı açtırmanıza gerek yok, yeni pasaportları aldığınızda direkt gönderin evraklarınızı.

• Sürecin nasıl ilerlediğini görebilmek hepimiz için çok önemli. Bu nedenle excel ortamındaki verilerimizi güncellemek, hepimizin bir sorumluluğu, ivedi yerine getirmesi gereken bir görevi olmalıdır. Lütfen bu hususta duyarlı olalım...

• @Shila bugün 20.05. 2021 de gönderen 4 kişiye Evrak istek maili geldiğini tabloda gördüm ama bir şey daha gördüm Evrak talep etmeden Evrak gönderen bu dediğim 20. 05.2021 deki arkadaşların ikisinden 8. Ayda evraklarını istek dışı göndermelerini rağmen tekrar Evrak istemişler yani önceden Evrak göndermenin bir faydası olmamış oluyor önemli olan onların istedikleri tarihte göndermek asıl olan bu gibi bu tabloda gördüğümden sonra

• @Barsamagic o arkadaşlardan biri benim:) lakin direk evraklarını gönderip onay alan da var

• @marti2771 tabloda var mı o kişi??

• @Barsamagic 5 istek var 2si 20 mayis ds260 gondereni, o onceden yollama herkes icin tutmuyo gibi bi durum var galiba, bazilarinda tutuyo cunku dediginiz gibi yine evrak istegi maili aliyo.

• @gucarslan hocam, mulakata maili en erken ne zaman gelebiliyor? mesela 40 gun onceden gelebiliyor mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k