[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Ben de dün attım.
Toplu şekilde 1000 1500 kişi bu konu hakkında mail atsak çok iyi olmaz mı?
-
@Megatron attık ama cevap gelmiyor :)
-
Merhabalar.
Evrakları topluyorum müsaadenizle 1-2 sorum olacaktı.
Evlilik cüzdanının fotoğrafını çekeceğim de 2 sayfa yan yana bir sayfa da arkada var. Bu sayfaları tek bir PDF olarak hazırlamak gerekiyor değil mi?
1.5 yaşında çocuğumuz için nüfus kayıt örneğini asıl talihlinin indirdiğim belgesini adını değiştirerek kullanabilirim değil mi?
Bir de çocuk için pasaport ve nüfus kayıt örneğinden başka bir evrak gerekmiyor sanırım doğru mudur? Şimdiden teşekkür ederim. -
@ayla-can teşekkür ederim.
-
@Barsamagic 1000-2000 kişi mail atalım ki, zaten işi ağırdan alan kcc iyice işe boğulsun, hatta maillere bile bakamasın...Bunu mu istiyorsunuz...
-
@sanaldeniz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Barsamagic 1000-2000 kişi mail atalım ki, zaten işi ağırdan alan kcc iyice işe boğulsun, hatta maillere bile bakamasın...Bunu mu istiyorsunuz...
Mail attıkları yer Ankara elçiliği. KCC ile ilgisi yok. Aslında Ankara'nın da yapacağı birşey yok. Çünkü KCC onlara belgeleri yollayacak ki onlarda mülakata çağırsın milleti. İş ABD'de bitiyor yani.
-
@sezcek merhaba, evet tam olarak onu sorabilirsiniz. "KCC evrak sürecini tamamladı ve cn current oldu, bu durumda ne zaman mülakat alabilirim" şeklinde yazabilirsiniz kısaca.
-
@sanaldeniz, @Megatron, @Barsamagic
Yanlış anlaşılma olmasın. KCC değil, Elçiliğe mail atalım diyoruz. 1000-2000 kişi değil, dosyası mülakata hazır olanlar atsın diyoruz.Dosyası mülakata hazır olmak = Evrak süreci tamamlanmış ve VB'de current olmuş demek.
-
Sayın @Fouray sizin sıranız geçmiş ama evrak talebi almadınız mı? Eğer öyleyse belki doğrudan mail gelir size onay maili. Eğer onay maili gelirse burdan paylaşır mısınız?
-
@ali-yılmaz yazdıklarınız doğrudur. Aynen o şekilde yapın.
-
@Barsamagic cevap zaten 1 aydan önce gelmez.
-
@muse hayır sadece bitirdiklerinizi yazın.
-
@Barsamagic, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayla-can 20 mayıstan birisine Evrak talep maili gelmiş mi???
Hayır sıra onlara geldi anlamında yazdım.
-
@iguven sormakta bir sakınca yok tabi ama elçilikle alakalı değil bence. ABD nın politikası bu sanırım.
-
@ayla-can, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sayın @Fouray sizin sıranız geçmiş ama evrak talebi almadınız mı? Eğer öyleyse belki doğrudan mail gelir size onay maili. Eğer onay maili gelirse burdan paylaşır mısınız?
Sn. @ayla-can Sıram geçmedi. Aksine 20k sıram. Evrak istek maili bana gelmedi ama ben evraklarımı gönderdim. Eğer onay alırsam buradan paylaşacağım.
-
@Fouray ds260 sırasını kast etmiştim
-
@ayla-can, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fouray ds260 sırasını kast etmiştim
Sn. @ayla-can ds260 benden 1 gün önce gönderenlerin tamamına istek gitti ama 16. gün gönderenlerin bazılarına gitmedi. Hatta bazı daha ileri tarihte yollayanlara da gitti. Kcc belirli bir kritere göre seçim yapıyor mu acaba diye düşünmeden edemiyorum.
-
@Fouray neyse hayırlısı olsun.
-
@ayla-can teşekkürler
-
@sanaldeniz Baştan okusaydın böyle tepki vermezdin. Kccye değil ankaraya mail atmaktan bahsettim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum