[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@türkay şu an ds260 gönderim tarihine göre mail geliyor. Sıra 20 Mayıs 'ta gönderenler geldi.
Size mail gelmesine daha var. Endişelenmeyin, endişelenseniz de yapacak bir şeyiniz yok çünkü. -
@UzakyolSurucu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@UzakyolSurucu kızınız için her türlü pasaport çıkartacaksınız zaten. yeni yıl gelmeden yani zam gelmeden pasaport çıkartmanızı tavsiye ederim. bu şekilde sürecinizi en sağlıklı tamamlamış olursunuz.
diğer türlü KCC evrak onayınızda sorun yaratabilir, bu riske girmeyin derim.
Yani abi dediginiz gibi kizim adina pasaportu yil bitmeden hemen cikartayim onu anladim ama . KCC ye evraklarimizi gonderme konusunda peki nasil yapayim ?
Yani kizim adina pasaportunu da cikartip onun gelmesini bekleyip onunla beraber evraklarimizi gondereyim yoksa kizimin pasaportunu beklemeden benim esimin ve kizimin evraklarini kizimin pasapot evraki olmadan hemen gondereyim mi kizimin cikaracagim pasaportunu daha sonra mulakatta falan gostersem olur mu ?
kızınızın pasaportunu bekleyin, diğer türlü eksik evrak işlemi yapacaktır KCC
-
@ayla-can 20 mayıstan birisine Evrak talep maili gelmiş mi???
-
@Barsamagic, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayla-can 20 mayıstan birisine Evrak talep maili gelmiş mi???
Excel tablosuna istinaden 19.05.21 tarihinde gönderen birine evrak talep epostası gelmiş.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B9L66m7-eIUazculBiABMZ-7BKqQKgILIb398AIUK3g/edit#gid=0
-
@Kryptonite evet dün gece bende gördüm onu 19 mayıs ama ondan önce 16 hatta 15 vs vs var sanırım bazılarının Ds 260 belgeleri daha fazla araştırılması için zaman alıyor ki böyle atlamalı gidiyor gibi oluyor
-
@UzakyolSurucu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@UzakyolSurucu kızınız için her türlü pasaport çıkartacaksınız zaten. yeni yıl gelmeden yani zam gelmeden pasaport çıkartmanızı tavsiye ederim. bu şekilde sürecinizi en sağlıklı tamamlamış olursunuz.
diğer türlü KCC evrak onayınızda sorun yaratabilir, bu riske girmeyin derim.
Yani abi dediginiz gibi kizim adina pasaportu yil bitmeden hemen cikartayim onu anladim ama . KCC ye evraklarimizi gonderme konusunda peki nasil yapayim ?
Yani kizim adina pasaportunu da cikartip onun gelmesini bekleyip onunla beraber evraklarimizi gondereyim yoksa kizimin pasaportunu beklemeden benim esimin ve kizimin evraklarini kizimin pasapot evraki olmadan hemen gondereyim mi kizimin cikaracagim pasaportunu daha sonra mulakatta falan gostersem olur mu ?
kızınızın pasaportunu bekleyin, diğer türlü eksik evrak işlemi yapacaktır KCC
Abi oncelikle ingilizcem olmadigindan pek anlayamadigimdan yanlislik yapmak istemedigimden size surekli soru mesaji atiyorum ozur dilerim bu yuzden oncelikle
. Abi son kez olarak: peki forumdaki mesajlardan okudugum kadariyla mesela bazi kisiler doldurduklari ds-260 formunda eksiklik veya yanlislik oldugunda formda degisiklik yapmak istediginde ds260 formunu acilmasi icin talep maili gonderiyolarmis . Bende Kizimin pasaportunu bildirmem icin benim boyle bir sey yapmaya ihtiyacim var mi yoksa direkt ben ds-260 formunu actirmaya gerek kalmadan gonderecegim evraklarda kizimin gelecek pasaportunu bildirebilir miyim ? Tesekkur ederim -
Merhaba arkadaşlar, excel listesinden gördüğüm kadarıyla hem current durumdasınız hem de evrak onayı almışsınız. Durumunuzla alakalı Ankara'ya herhangi bir mail attınız mı? Eğer atmadıysanız aşağıdaki mail adresinden mülakat durumunuza dair bir mail atabilir misiniz?
Yanlış kişileri etiketlediysem kusura bakmayın, exceldeki kullanıcı ismine göre etiketlemeye çalıştım.** @gucarslan Bey'in uyarısı üzerine mail adresi eklenmiştir.
@sezcek
@spntne
@Ghettodman
@sultanofhearts
@Sevde-KILIÇ
@okrty
@USAdana
@Hasanfatih -
ilgili mail için lütfen [email protected] mail adresini kullanın .
-
merhaba tam olarak ne sormaliyiz, mulakat neden verilmiyor kismini mi😀
-
@gucarslan maillere de cevap vermiyorlar ki ben gönderdim bugün 6. Gün doldu cevap gelmedi halen :)
-
Ben de dün attım.
Toplu şekilde 1000 1500 kişi bu konu hakkında mail atsak çok iyi olmaz mı?
-
@Megatron attık ama cevap gelmiyor :)
-
Merhabalar.
Evrakları topluyorum müsaadenizle 1-2 sorum olacaktı.
Evlilik cüzdanının fotoğrafını çekeceğim de 2 sayfa yan yana bir sayfa da arkada var. Bu sayfaları tek bir PDF olarak hazırlamak gerekiyor değil mi?
1.5 yaşında çocuğumuz için nüfus kayıt örneğini asıl talihlinin indirdiğim belgesini adını değiştirerek kullanabilirim değil mi?
Bir de çocuk için pasaport ve nüfus kayıt örneğinden başka bir evrak gerekmiyor sanırım doğru mudur? Şimdiden teşekkür ederim. -
@ayla-can teşekkür ederim.
-
@Barsamagic 1000-2000 kişi mail atalım ki, zaten işi ağırdan alan kcc iyice işe boğulsun, hatta maillere bile bakamasın...Bunu mu istiyorsunuz...
-
@sanaldeniz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Barsamagic 1000-2000 kişi mail atalım ki, zaten işi ağırdan alan kcc iyice işe boğulsun, hatta maillere bile bakamasın...Bunu mu istiyorsunuz...
Mail attıkları yer Ankara elçiliği. KCC ile ilgisi yok. Aslında Ankara'nın da yapacağı birşey yok. Çünkü KCC onlara belgeleri yollayacak ki onlarda mülakata çağırsın milleti. İş ABD'de bitiyor yani.
-
@sezcek merhaba, evet tam olarak onu sorabilirsiniz. "KCC evrak sürecini tamamladı ve cn current oldu, bu durumda ne zaman mülakat alabilirim" şeklinde yazabilirsiniz kısaca.
-
@sanaldeniz, @Megatron, @Barsamagic
Yanlış anlaşılma olmasın. KCC değil, Elçiliğe mail atalım diyoruz. 1000-2000 kişi değil, dosyası mülakata hazır olanlar atsın diyoruz.Dosyası mülakata hazır olmak = Evrak süreci tamamlanmış ve VB'de current olmuş demek.
-
Sayın @Fouray sizin sıranız geçmiş ama evrak talebi almadınız mı? Eğer öyleyse belki doğrudan mail gelir size onay maili. Eğer onay maili gelirse burdan paylaşır mısınız?
-
@ali-yılmaz yazdıklarınız doğrudur. Aynen o şekilde yapın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum