Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
-
@smartcells, içinde söyledi: Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
rularınızı oraya
İngilteredeki sorun, Brexit sebebi ile ülkede bu ağır vasıta taşımacılığı yapan bulgar, romen vesaire AB pasaportlu kişilerin ülkede yasal kalma olanağı bulunmaması ve çalışma izinlerinin uzatılmaması. İngilteredeki krizin sebebi bürokratik. Ben geldim, Tır sürerim, hadi vize verin, hadi çalışma izni çıkartın diyerek olacak bir şey değil. Eğer ingiltere izin verse zaten AB pasaportu sahibi binlerce kişi sırada bekliyor.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
Ben geldim, Tır sürerim, hadi vize verin, hadi çalışma izni çıkartın diyerek olacak bir şey değil.
Benim bu şekilde bir beyanım ya da yazım yok.
-
@smartcells, içinde söyledi: Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
@ibrahimasar, içinde söyledi: Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
Ben geldim, Tır sürerim, hadi vize verin, hadi çalışma izni çıkartın diyerek olacak bir şey değil.
Öyle yazdın demedin hocam. Bu konuda müracaat kolay bir yol değil demek istedim.
-
Öyle yazdın demedin hocam. Bu konuda müracaat kolay bir yol değil demek istedim.
%1 ihtimal bile varsa iletişime geçip denemesinde fayda vardır.
DV çekilişini kazanma ihtimali de %1'di. Bu kadar düşük ihtimal var diye vazgeçmedik. -
%1 ihtimal bile varsa iletişime geçip denemesinde fayda vardır.
DV çekilişini kazanma ihtimali de %1'di. Bu kadar düşük ihtimal var diye vazgeçmedik.Harcayacağı enerji ve zaman ile Almanyada iş bulur, Fransada iş bulur. İngilterede devam eden bürokratik bir direnç var. Avrupa ülkelerinde böyle bir direnç yok. Elbette %1 şans için GC ye katılıyoruz, Fakat İngiltere için şans bundan çok çok düşük. Bürokratik engeller kalktıktan sonra olabilir ve harika olur tabi.. Pound la maaş, pırıl pırıl yollar, harika bir doğa...
-
Yok arkadaşlar bu iş uzaktan olmayacak ben şahsen gidip yüz yüze görüşme yapacağım. İşin aslı o zaman anlaşılacağı. Olmazsa olmaz ne yapalim
-
@clourpoint siz Avrupa da bulunan bir şirkette mi tır şöförlüğü yapmak istiyorsunuz yoksa Türkiye de faaliyet gösteren yurtdışına çalışan bi firma da olur mu ?
-
Kardeşim işi asli izmirde yaşıyorum ve buradaki italya almanya ingiltere tabanlı çalışan Türk lojistik firmalarının hemen hemen hepsine başvurdum. Pandemi dolayısıyla şirketler işçi alımı yapmıyormu yoksa banami boyle yapiyorlar bilemiyorum fakat çaldığım bütün kapılar daha açılmadan yüzüme kapanıyor.bende yurt dışına giderek bizzat denemek istiyorum.buda olmazsa yapacak bir şey yok.benim yesil pasaportum var schengen ulkelerine gidebilirim ingiltere olayı olmaz onun için vize almak gerekiyor.yani anlayacağın sağa baktım boş sola baktım boş. Ben anladım ki bu konularda bir tanıdık es dost veya elinden bir tutan olmadıkça zor.
-
@clourpoint size özelden İzmir de bir şirket adı vereceğim genelde İngiltere çalışmakla Avrupa’dan da yük alıyorlar, şöför sirkülasyonları yüksek , en iyi seçenek değil ama ileride size başka kapılar açması adına basamak olarak kullanabilirsiniz.İngiltere için vize kısmını şirket hallediyor sizin onu düşünmenize gerek yok.Daha önce başvurdunuz mu bilmiyorum ama yeterli tecrübeniz varsa kabul edileceğinizi düşünüyorum çünkü benim zamanım da çeşitli sebeplerle sürekli şöför değiştiriyorduk.
-
Ben İngilizcemi geliştirdim lojistik sektöründe avrupada çalışabilcek iyi bi şirket bulabilirsem düşünüyorum aslında, tecrübemde var hangi şirketlere başvurulabileceğini bilemiyorum
-
@pnrpnr, içinde söyledi: Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
Ben İngilizcemi geliştirdim lojistik sektöründe avrupada çalışabilcek iyi bi şirket bulabilirsem düşünüyorum aslında, tecrübemde var hangi şirketlere başvurulabileceğini bilemiyorum.
kardeşim ben şahsen gidip yüz yüze başvurmayı düşünüyorum.Fransa da bir arkadaşım var fransız şirketler işçi alımını kendi vatandaşlarına öncelik yaparak vergi indirimi ve teşfik alıyormuş.o yüzden yabancı işçi alımı fransada biraz zor gibi.Diğer avrupa ülkelerini bilemiyorum.ben en geç 2022 yılı temmuz 10 gibi çıkış yapacağım.bir gelişme olursa seninle paylaşırım.şimdilik beklemedeyim.
-
@clourpoint çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için denemek araştırmak gerek tabi hakkımızda hayrlısı olsun
-
@pnrpnr, içinde söyledi: Avrupaya arabayla giderek belirledigim bazi şirketlere başvurarak iş aramak.
@clourpoint çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için denemek araştırmak gerek tabi hakkımızda hayrlısı olsun
Araştırmak ve paylaşmak çok önemli.Şöylede bir şey var Almanya da yaşayan türkler(tanıdığım birkaç kişi de aynı şekilde)ağızları alışmış burası çok kötü buraya gelmeyin iş yok güç yok.Aman ha bir yardımınız olur aman ha bir yaralı parmağa merhem çalarsınız.Sana yemin olsun kardeşim Avrupa işi olmazda ha nasip olurda gidersem de elimden gelen yardımı ihtiyacı olan kişilere yapacağım.Allah razı olsun dese benim için yeterli.Bu ne ya Avrupa babanızın malımı?bu dünya hepimizin.Bu özellik bizim millete mahsus bir özellik.Kendisinde bütün varlıklar bolluklar olsun da sen gebersende olur.Kusura bakma biraz yükseldim.Anlayacağın işimiz imkansız ama genede onlara inat zorlayacagız bu hayatı başka şansımız yok.
-
@clourpoint burası çok kötü şeklinde yorumlar yaparak nedense kendilernden başka kimse gelsin istemiyorlar sanki orası onlara ait gibi buraya gelmeyide asla düşünmezler söylediklerinizde çok haklısınız
-
@clourpoint burası çok kötü şeklinde yorumlar yaparak nedense kendilernden başka kimse gelsin istemiyorlar sanki orası onlara ait gibi buraya gelmeyide asla düşünmezler söylediklerinizde çok haklısınız
Aynen dediğin gibi.Hadi bizi bırak bir şahşen tanıdığım Almanyada yasayan biri gelmiş bana martaval okuyor.Kardeşi var ona bile faydası yok.İmkanı varsa alıp götür çocuğu.yok türkiyede herşey çok iyiymiş her şey çok güzelmiş türkiyeye yerleşecekmiş.geldi yerleşti 2 ay sonra almanyaya kaçtı.nereye gidiyorsun hanfendi.neden döndün hani herşey çok güzel di .İnsanların Aklıyla Alay ediyorlar bunu hazmedemiyorum.
-
@clourpoint Çok tuhaf insanlar var gerçekten burada sadece tatile gelirler zaten başka türlü yaşayamazlar
-
-
Türkiyeden farkı kalmamış.Almanca bilmeyenler güçlük çekmez.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum