T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
-
@serhatokcu_ teslim alabildiniz mi? pasaportunuzu
-
@hasann evet dün geldi tahmin ettiğim gibi, 1 haftayı geçmiyor yani
-
@serhatokcu_ Ne kadar sürdü pasaportunuzun basım öncesi onaylanması? Ben dün başvurdum şuan onaylanmasını bekliyorum.
-
@Himetto-Kumusaru geçen ayın 29 unda başvuru yaptım dün (7 si) onaylandı yani 1 hafta geçti istanbulda başvurdum
-
@ayvalik10, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
@Yalnız-gezen aslında biometrik yada green kart resimleri aynı resimden yapılır. Yani makine ile çekildin yani klasik vesikalık çıkar bilgisayara yükler daha sonra bilgisayrda bu vesikalık üzerinde oynayark biometrik ya da green krt yapacak zaten omuz üstü olacağı için hangi kıyafet olduğu önemli değil resim de ağız kaş göz burun kulak sana benzesin kıyafet umrunda değil konsolsoluğun
Aslında fotoğrafçıya çok para vermemek için düz ifadesi bir vesikalık fotoğraf çektirip onun digital kopyasınıda istemek gerekiyor, sonra düzenleme araçları idphoto4you.com gibi kendimiz düzenleyip. Hep pasaport için hem greencard başvurusu için kullanabilirsiniz. Düzenlediğimiz fotoğrafın çıktısını almak için migroslardaki jet photo güzel sonuçlar veriyor.
-
@serhatokcu_ 5 Ekimde başvurdum bugün 1 hafta oldu hala pasaport onaylanmadı, stres yapmaya başladım 😔 Kazasız belasız başvurumu yapabilirim inşallah 🙏🏻
-
@hasann gelir merak etme bugün yarın, öğrenci pasaportu mu başvurdun ? ve merkezden uzakmısın ?
-
@serhatokcu_ inşallah dediğin gibi olur gelir 1-2 güne öğrencilik yaşı çoktan geçti keşke öğrencilik zamanlarımda çıkartsaydım pasaportu, pasaport harcı ödemekten kurtulurdum. istanbul/avcılar ne kadar merkezden uzaksa o kadar uzaktayım 😁
-
@hasann işte merkeze uzak olmandan dolayı da gelmesi biraz geç olur tabi ki :) ama bak şunu söyliyim sana e devlete girip baktığın zaman orada pasaport numarası ve başlangıç ve bitiş tarihi de yazıyor ben bekliyip öyle yazayım dedim belki farklıdır diye ama numara aynısıydı yani beklemene gerek de yok aslında tek bir numarası oluyor pasaportun
-
@serhatokcu_ e-devlete düşse dediğin gibi beklemeden de başvuracağım ama hala “ Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır.” olarak gözüküyor. 😔 bekliyeceğim yapacak bişey yok.
-
Pasaport ile ilgili bir sorum var, şimdi diyelim benim 10 yıllık pasaportum var ben bu pasaport için her yıl harç veya vergi ödeyecek miyim, yoksa sadece süresi dolunca tekrar çıkaracak zamanı mı ücret ödeniyor? Bu konu kafama takıldı sormak istedim.
-
@HopefulMan süresi dolana kadar ödeme yok pasaport, yeni kimlik yada ehliyet çıkardıysan aynı mantık sen o süre sonuna kadar parasını ödedin.
-
@hasann, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
@serhatokcu_ e-devlete düşse dediğin gibi beklemeden de başvuracağım ama hala “ Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır.” olarak gözüküyor. 😔 bekliyeceğim yapacak bişey yok.
Şimdi mesaj geldi 🙏🏻 e-devlettende gözüküyor numara. Yarın teslim olur inşallah 🙏🏻
-
@hasann cevabınız için teşekkür ederim, hayatımda ilk defa green card çekilişi için pasaport çıkardım haliyle ilk defa olunca bazen bilgisiz olabiliyor insan, belki ilginç bir soruydu ama aklıma takılmıştı sormak istedim, tekrardan teşekkür ederim 😊
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar selam,
pasaportlar nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü geç geliyor. başvuruyu kaçırabiliriz.
bu durumda ne yapabiliriz? nereyi arayabiliriz ? mağduriyet olmaması için pasaport numarasını öğrensek bile yetiyor bize.
konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olursa memnun oluruz.
-
@Ahmet-Yasin-Özçam, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
arkadaşlar selam,
pasaportlar nedenini bilmediğim bir sebepten ötürü geç geliyor. başvuruyu kaçırabiliriz.
bu durumda ne yapabiliriz? nereyi arayabiliriz ? mağduriyet olmaması için pasaport numarasını öğrensek bile yetiyor bize.
199'u arayin, bir de twitter'dan NVI'ye ulasin... hizlandirma talep edin... basvurular 9 Kasim'a kadar acik kalacak...
-
@crazycells, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
@Ahmet-Yasin-Özçam, içinde söyledi: T.C. Pasaport Türleri ve Pasaport Başvurusu
arkadaşlar selam,
199'u arayin, bir de twitter'dan NVI'ye ulasin... hizlandirma talep edin... basvurular 9 Kasim'a kadar acik kalacak...
merhaba,
teşekkür ederim. 18 ekimde pasaportumu yenilemiştim . 23 ekimde aciliyet kaydı açtım ve bugün de twitterdan yazdım. sizce yetişir mi ?
-
merhabalar öncelikle ben bu yıl 3. kez başvurucam benim10 yıllık bir pasaportum var şansımızartsın diye eşimede kasım başında pasaport başvurusundabulunduk lakin 20 gün oldu henüüz elimize ulaşmadı. bizimle aynı dertten muzdaripolan vesebebini bilen varmı acaba.
-
@TCNufus ve @TCNufusDestek adreslerini etiketleyerek 10 gün olmuştu diye twit attım 1 saat sonra TC numaramı direk mesaj ile istediler 4 saat sonra PTT den mesaj geldi e-devlette pasaport numaram gözüküyordu ertesi gün cumartesi olmasına rağmen teslim edildi. Twitterın etkisi olduğunu düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum