Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Merhabalar
    Aralık bülteni ne zaman yayınlanacak ? Her ayın kaçında yayınlanıyor ?

    Teşekkürler şimdiden 🙂 @gucarslan @smartcells


  • @Matkap normal şartlarda her ayın 15'i sonrası yayınlanıyor.
    ancak son iki bülten hep daha erken yayınlandı. cuma'ya kadar yayınlanır diye düşünüyorum..


  • @isoceylan99 Oluşturmaz rahat olun, bir şey yapmanıza gerek yok.


  • @sudegül-bayram merhaba, tam olarak 19 mayısta mı submit ettiniz? Bu durumda 18 mayısı da geçip 19 mayıs ds submit tarihine kadar ilerlenmiş demektir 🙂 sürecinizde başarılar.


  • Sayın @EzgiLera excel tablosunda evrak isteğinden 10 gün kadar önce evraklarınızı gönderdiğinizi gördüm de merak ettim acaba istek geldikten sonra tekrar belgeleri yolladınız mı?
    Eğer yolladıysanız ben de istek gelince tekrar yollayayım diye soruyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @ayla-can Evrak talep maili gelirse tekrardan gönderin zaten.


  • @Sono peki o zaman öyle yapıyoruz tamamdır, teşekkürler.


  • @sudegül-bayram size evrak isteği Ağustos 'ta mı geldi? İmzanızda öyle görünüyor ama yeni gelmiş gibi yazmışsınız...

    Arkadaşlar lütfen imzanıza özen gösterin sonra bizim de aklımız karışıyor.🙄


  • @clutchshot bence burda farklı bir durumu anlatıyor ama çözemedim🙄


  • @ayla-can sayın @smartcells kendisine de aynı auto reply mailinin geldiğini söyledi ayrıca sayın @crazycells e danıştığımda oldukça standart bir mail olduğunu belirtti


  • Selamlar,

    Ceac icerisindeki immigrant sekmesi altinda bulunan Check My Visa Application Status sayfasina cn yazarak giris yapabilmemiz gerekiyor mu su asamada? Bu sayfaya girdigim ve cn yazdigim zaman surekli Invalid Case Number uyarisi aliyorum da. Bir ust kisimdaki ds260 sekmesinde bilgileri girdigim zaman form status kismi Complated olarak gozukuyor ve ekranin sag ustunde surecin suanda kcc de oldugu belirtiliyir fakat ayni sayfadaki check visa status kismina giris yapamadim. Benim cn ile ilgili mi bir problem var bilemiyorum. Bu sayfaya sorunsuz bir sekilde girmem gerekir mi?


  • @ahmetdacic, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Selamlar,

    Ceac icerisindeki immigrant sekmesi altinda bulunan Check My Visa Application Status sayfasina cn yazarak giris yapabilmemiz gerekiyor mu su asamada? Bu sayfaya girdigim ve cn yazdigim zaman surekli Invalid Case Number uyarisi aliyorum da. Bir ust kisimdaki ds260 sekmesinde bilgileri girdigim zaman form status kismi Complated olarak gozukuyor ve ekranin sag ustunde surecin suanda kcc de oldugu belirtiliyir fakat ayni sayfadaki check visa status kismina giris yapamadim. Benim cn ile ilgili mi bir problem var bilemiyorum. Bu sayfaya sorunsuz bir sekilde girmem gerekir mi?

    DV22 için 1 Ocak 2022 den sonra aktif olacak.


  • @Eren_A Haklisin hocam. Daha oncesinden bu soylenmisti forumda. Simdi sen tekrar soyleyince aklima geldi 🙂 O kadar cok yorum olunca insan unutuyor, karistiriyor. 15.05 te ds260 sumbit etmeme ragmen halen dokuman istek maili gelmedi de. Eksik kalmis birseyler mi var diye kontrol ederken rastgeldim.


  • arkadaşlar merhaba. başvuru yaptığım ve ds-260'ı doldurduğum pasaport farklı. Mülakata eski pasaportu götürmem gerekiyor mu ? Yoksa yenisi yeterli mi ? Çünkü eski pasaportumu bulamıyorum.Bu bir sorun oluşturur mu ?

  • ⭐⭐⭐

    @gumuspsy Basvuru yaptiginiz pasaport, hem mulakatta hem de KCC'ye gonderilen dokuman emaili icin gerekiyor.


  • merhaba dv 2022 talihlisiyim mayıs ayında ds-260 formunu doldurdum ve gönderdim, ne yazık ki hala kcc den mail gelmedi, ne yapmam lazım? ayrıca telegram grubu varmış benide dahil edebilir misiniz lütfen


  • @Ömer-orkun-toptaş Numaraniz daha current olmamis, o yuzden endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok. Hic bekleyemem diyorsaniz evraklarin nasil gonderilecegine dair yonergeyi dikkatlice okuyup, talep gelmeden de gonderebilirsiniz.

    Evraklar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri

    Telegram icin: https://yesilkartforum.com/forum/post/201412


  • @keysnambır hocam sormak istediğim şey şu ; benim greencard'a başvuru yaptığım ve ds-260 formunu doldurduğum pasaport farklı. Mülakata eski pasaportumu götürmem gerekiyor mu ? dediğiniz olayı biliyorum teşekkür ederim ama sorum başkaydı biraz.


  • Merhaba, GC başvurusu yaptıktan sonra mahkeme kararıyla ismimi değiştirmiştim. Şimdi KCC e evrak gönderirken, mahkemenin verdiği belgeyi "Mahkeme Kayıtları" kısmında göndermeli miyim? Çünkü mahkeme ismimin değiştiğine dair yazılı bir kağıt verdi. Birde göndereceksem bunu ingilizce tercümanlı haliyle mi göndermeliyim ?


  • @keysnambır teşekkür ederim. telegram kayıt formunu doldurdum şimdi.


Benzer Başlıklar

  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum