DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@hadi Açıkçası bizler geride kalanlar arkdaşlar oturup adam gibi gitme yollarını aramalıyız , benım artı ve eksi yonlerım var insnalar bunları karşılıklı yazmak ve ağır basan tatafa yonelmek gerekiyor ama ( bu ara yazacağım) kafasına koyan kişi yapıyor hiç takmıyor onu bunu işi aileyi kararlıysa gemıden atlıyor yine gidiyor asıl iş ne kadar dayanacak.
Şuan usa görüyoruz kaçak ailelerin çoçuklarıda hiç iyi durumda değil Amerika haklı sonuçta kaçak yollardan giriyorsun usa adamda bir şkilde bu kaçak işini artık istemiyor halkta istemiyor bu kadar basit.
İşte yüzden yasal yolla girmek en mantıklısı oda belli Gc, Evlenme , İş bulmak sponsor. :/
Durum ortada.
@crazycells Haklısın Teşekkkürler.
@ehehehe Şuan bir şey yok ama bana kalırsa gelir sanırım ama bana kalırsa çünkü ülkeye girişleri bir şekilde böyle Gc gibi değilde kanada gibi yapmak isteyeceklerdir sanırım oysa benım istediğim en azından bir başvuru ücreti ile başlanması en azından onene gelen başvurmaz , bir vize ücreti ideal neden olmasın . Yakında duyarın belki takip ediyorum ben , ameirkanın sesi yada newyork türk gazeteri var internetten oralardan.
-
@ehehehe DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
İyi bayramlar
Hiç konuşulmuyor yeni düzenlemeden haber var mı? Trump Bey unuttu galiba...
var var sayin @ehehehe onu bu konuda konusuyoruz :)
-
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
İyi bayramlar
Kendileri açısından başkan da haklı bir şey diyemiyor insan. Bari F-35 leri verseler...
Siz nasılsınız Sayın @crazycells Etraf biraz sessiz gibi iyisinizdir umarım.
Ben de 1 aydır fotoğrafa sarılıp ağlıyorum :) Dünyanın yaşayan en güzel canlısı
One day...
-
@ehehehe Şuan bir şey yok ama bana kalırsa gelir sanırım ama bana kalırsa çünkü ülkeye girişleri bir şekilde böyle Gc gibi değilde kanada gibi yapmak isteyeceklerdir sanırım oysa benım istediğim en azından bir başvuru ücreti ile başlanması en azından onene gelen başvurmaz , bir vize ücreti ideal neden olmasın . Yakında duyarın belki takip ediyorum ben , ameirkanın sesi yada newyork türk gazeteri var internetten oralardan.
Daha önce Sayın Crayzcells yasalar gereği ücretli başvurunun mümkün olmadığını söylemişti. Dediğiniz gibi süreç Kanada türünde ilerliyor. Hazırlıkları ona göre yapmak lazım.
-
İyi bayramlar
Kendileri açısından başkan da haklı bir şey diyemiyor insan. Bari F-35 leri verseler...
One day...Cok sagolun, tesekkurler :) siz nasilsiniz?
Evet, gercekten guzel :) Dogrudur, sanirim F-35 isi olumlu sonuclandi, oyle okumustum bugun.
-
İyi bayramlar
One day...Cok sagolun, tesekkurler :) siz nasilsiniz?
Evet, gercekten guzel :) Dogrudur, sanirim F-35 isi olumlu sonuclandi, oyle okumustum bugun.
Atların atası Ahal teke, Türkmen atı. Güzel oldukları kadar nazlılar :) ( +$250k ) Hayaller hayatlar hocam Sam amca olsam ulaşmak mümkün olabilirdi. Tr de anca at sırtında göçebe yaşayabilirim. Rotayı İngiltere kırdım mecburen. Bu konuda Türklerin yaşam deneyimler çok önemli fakat bilgi akışı kısıtlı ne yazık ki. Herhalde eksikliği gidip ben kapatacağım :)
Sağ olsunlar 2 tanecik F-35 teslim edecekler. Geri kalanlar için ambargo çalışmaları devam ediyor. Trump’ın onayına sunulacak. Güzel oyuncaklar tabi ama uçaklardan daha önemli olan ortağı olduğumuz projede ABD'nin bu tutumu. Bizim için pek hayra alamet değil.
-
bu nedir uzak doğulu arkadaşlar mı bastı forumu :)
-
@tanti DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Evet, sayin @Mgulcan ABD-Cin savasi diye konu acinca foruma saldirdilar :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/764/abd-çin-ticaret-savaşıSaka bir yana, daha once de forumda flood yapip, ABD'deki universitelerin sahte diplomalariyla ilgili bilgi vermislerdi bu Cinli arkadaslar, fakat bu sefer mahalleden adam toplayip yapmislar :) Neyse su an icin bir sorun kalmadi.
Hem bu tur sorunlari onleyecek, hem de forum kullanicilarinin rahatini bozmayacak uygulamalar getirecegiz, merak etmeyin.
-
Evet, sayin @Mgulcan ABD-Cin savasi diye konu acinca foruma saldirdilar :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/764/abd-çin-ticaret-savaşıSaka bir yana, daha once de forumda flood yapip, ABD'deki universitelerin sahte diplomalariyla ilgili bilgi vermislerdi bu Cinli arkadaslar, fakat bu sefer mahalleden adam toplayip yapmislar :) Neyse su an icin bir sorun kalmadi.
Hem bu tur sorunlari onleyecek, hem de forum kullanicilarinin rahatini bozmayacak uygulamalar getirecegiz, merak etmeyin.
Bunlar kalabalık adamlar krizi fırsata çevirelim 😂
-
@crazycells üstad bu seferde suriyeliler bastı forumu :)
-
@crazycells üstad bu seferde suriyeliler bastı forumu :)
aynen sayin @tanti , oyle olmus...
gerci IP adresi Suriye'yi degil Misir'i gosteriyor... Dunyadaki Amerikan karsitliginin farkindayim, ama sanki Amerikan Hukumeti'nin yaptiklarinin sorumlusu bizmisiz gibi bizim foruma dadaniyor arkadaslar :)
-
@famel çok teşekkür ederim. Umarım herkes isteğine ve hayallerine kavuşur.
-
@crazycells valla mısırla ticari anlaşma ne durumda bilmiyorum. Ama bu isi kesin dış mihraklar ve forum lobisi organize etmiştir.
-
@mgulcan DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@crazycells valla mısırla ticari anlaşma ne durumda bilmiyorum. Ama bu isi kesin dış mihraklar ve forum lobisi organize etmiştir.
katiliyorum sayin @Mgulcan , forumumuzu kiskaniyorlar :) hep dis mihraklar ve forumumuzun buyumesini kiskanan forum lobisinin isi bu :)
-
DV 2020 odasını sabırsızlıkla bekliyoruz :) yaz bitsin de gelsin DV 2020 .. hayırlısı olsun ins
-
@reader sayıcazmı bu senede :)
-
tabiki .. sayarız :) ama ben açıkçası safak gibi saymıyorum , çıkarsa çıkar gözüyle bakıyorum .. nasip yani
-
ne zaman baslıyacak 2020 dv lottery arkadaslar detaylı tarih var mı?
-
her zamanki gibi Ekim ayını kapsayacak şekilde başlayacaktır.
-
Kaybedenler dökülüyor yavaş yavaş güzel 😂
+1
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum