K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Rmyss rica ederim ne demek :)
-
@tugb-ylmz simdiden tebrikler, eksik belge tamamlaninca vizenizi basacaklar. :thumbs_up:
-
@crazycells Yeni farkettiğim bir durum, bana yemin ettirmediler acaba sorun olur mu?
-
@tugb-ylmz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells Yeni farkettiğim bir durum, bana yemin ettirmediler acaba sorun olur mu?
sorun olmaz, siz Green Card'i ABD'de alacaksiniz zaten.
-
@tugb-ylmz peki sizin cevaplarınız neydi? Mesela ilk tanışmanız online mi oldu, tanıştığınızda o ABD'de miydi? mesela online tanışmanız ile ilgili başka soru sordu mu?
-
@crazycells tamam Teşekkür ederim
-
@rasul1995, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@tugb-ylmz peki sizin cevaplarınız neydi? Mesela ilk tanışmanız online mi oldu, tanıştığınızda o ABD'de miydi? mesela online tanışmanız ile ilgili başka soru sordu mu?
Nasıl tanıştığımızı sorduğunda,
Aslında bizi ortak aile dostumuz tanıştırdı ama İlk tanışmamızı online şekilde yaptık ve bir kaç ay online görüştük. Daha sonra o beni ziyarete geldi şeklinde cevapladım.
Tanıştığımızda nişanlım ABD’deydi.
Online tanışmamızla ilgili başka soru sormadı. -
Bu ileti silindi! -
Merhabalar 2021 şubat 23 te nişanlılık vizesi başvurusu yaptı nişanlım bana bu ayın 23 ünde 8 ay doluyor evraklarımız tam bir şekilde 8 ayı doldurduktan sonra kesin bi sonuc gelir mi burdaki konsolosluk yakın tarihe randevu verirmi hep düşünüyorum bunları yardımcı olabilirseniz sevinirim
-
@hakanilr94 eksik belge ya da başka sıkıntılar yaşamayanlar son dönemde ortalama 8 ayda noa2 alıyor evet. Randevu tarihi de belirsiz biraz 2 ay sonrasına alan da var ravdevusunu ön tarihe çekebilen de var
-
Cok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin sizinde az bir yolunuz kalmış darısı başıma hayırlı olsun :)
-
@hakanilr94 ne demek sorunuz olursa burdayiz
-
Arkadaşlar niyet mektubu için şablonunuz var mı ?
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar niyet mektubu için şablonunuz var mı ?
sayin @runaslan sanirim daha once boyle bir sablon yazmisti? Sayin @runaslan yanlis mi hatirliyorum?
-
@crazycells evet hemen indirme linki bırakıyorum.
Petitioner: https://www.dosyaupload.com/thzS/Petitioner_(Abd_de_ki_nişanlı).docx
Beneficiary:
https://www.dosyaupload.com/thzT/Beneficiary_(TR_deki_nişanlı).docx -
Hepinize Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 20 günden fazladır dosyam hazır konumda daha önce konsolosluğun sitesindeki soru sorma bölümünden randevu hakkında bir soru ilettim fakat hiçbir dönüş alamadım aranızda konsolosluğun e-posta adresini bilen biri bana paylaşabilir mi? -
Bu ileti silindi! -
@Gdeniz hayır bu tip durumlar sorun teşkil etmez.
-
@Rookie çok teşekkür ederim :)
-
@Gdeniz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bir konuda yardıma ihtiyacım var Amerika'daki nişanlım başvuruya ilk onayı Nisan 2021 tarihinde aldı şuan beklemedeyiz size sorum geçmişte psikiyatriste gitmek kaygı bozukluğu depresyon gibi durumlardan dolayı ilaçda kullanmak sorun teşkil edermi çok araştırma yapıyorlarmı bilginiz varmı?
Sorun olmuyormuş hatta muayene sırasında hala psikiyatrik tedavi gören birisine gayet anlayışlı yaklasmislar sen bu süreçte çok bunaldın herhalde falan diye. Kendine ve başkalarına zarar verecek ciddi boyutta bir rahatsızlığınız yoksa üzerinde durmazlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
57
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum