[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@TubaTuba bize de yıkım oldu bilseydik bulur bulustururduk verirdik dava parasını.Nasip değilmiş yeni çekilişe katılacağız size de öneririm .
-
Merhaba, Yolculuk öncesi hazırlık aşaması için bir link vardı. Benimle paylaşa bilirmisiniz ?
-
@İpek-Dedemen-Erdur Ben de bilmiyordum dava gibi bir hakkımızın olduğunu. Denemeye devam o halde. Teşekkür ederim.
-
-
@keysnambır Teşekkur ederım.
-
Merhabalar. Ben 2021 talihlisiyim.Vizemi aldim. Ben vizem basıldiktan sonra evlendim.Vizem eski soyismime göre basili.Su an o soyismime ek eşimin soyisminide kullanıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekli, mevcut basılı vizem ile Abd ye giriş yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@ezgi-can, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar. Ben 2021 talihlisiyim.Vizemi aldim. Ben vizem basıldiktan sonra evlendim.Vizem eski soyismime göre basili.Su an o soyismime ek eşimin soyisminide kullanıyorum.Bu durumda ne yapmam gerekli, mevcut basılı vizem ile Abd ye giriş yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Pasaportunuzu guncellediniz mi? ABD'ye giris yaptiniz mi?
-
Pasaportumu güncellemedim.Benim mulakatim 2 Eylül de idi. Eylülde mulakatim gerçekleşirken eski soyismim vardı. Dolayısıyla pasaportuma vizem eski soyismim ile basıldı. Daha sonra nikah gerçekleşti.Soy ismim değişti. Daha hiç vize basılı pasaportu kullanmadım ABD ye giriş yapmadim.
-
@ezgi-can, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Pasaportumu güncellemedim.Benim mulakatim 2 Eylül de idi. Eylülde mulakatim gerçekleşirken eski soyismim vardı. Dolayısıyla pasaportuma vizem eski soyismim ile basıldı. Daha sonra nikah gerçekleşti.Soy ismim değişti. Daha hiç vize basılı pasaportu kullanmadım ABD ye giriş yapmadim.
Su durumda dilerseniz var olan pasaportu ve vizeyi kullanabilirsiniz. Cunku hicbir belgede henuz en guncel isminiz yazmiyor dolayisiyla bilgilerde bir uyusmazlik olmayacak.
-
Bu ileti silindi! -
Green card 8 ekim de NewYork’a teslim edildi. 24 ağustosta giriş yapmıştım. Bilginize
-
@ankaralıdoktor43 gözünüz aydın, tebrikler.
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.. -
@ankaralıdoktor43 Hayırlı olsun
-
@ankaralıdoktor43 Gözünüz aydın Hocam...
-
@crazycells teşekkürler
-
@ankaralıdoktor43 gözünüz aydın hayırlı olsun.
-
@Semih128 merhaba, benim eşim de suudi arabistanda çalıştı ve bu evrağa ihtiyacımız var. Siz alabildiniz mi bu evrağı? Teşekkürler şimdiden.
-
@leo merhaba, benim eşim de suudi arabistanda çalıştı ve sabıka kaydına ihtiyacı var. Alabildiniz mi acaba siz? Nasıl aldınız?
-
@Sevim-Erdogan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Semih128 merhaba, benim eşim de suudi arabistanda çalıştı ve bu evrağa ihtiyacımız var. Siz alabildiniz mi bu evrağı? Teşekkürler şimdiden.
Su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
-
Herkese uzun aradan sonra tekrar selamlar. Hangi başlığa yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. 06 Ekim de JFK Havaalanından Amerika'ya ilk girişi yaptım. Green Kartı 08 Kasım da arkadaşımın ev adresine teslim edildi.
Edit: Şunu da söylemeden edemedim. 12 Kasım da Amerika'daki arkadaşım Türkiye'ye gelecek. Kartın teslim tarihi tam vaktinde oldu. Bu konuda şanslıyım sanırım. :)
Başta @crazycells, @gucarslan ve @Muhtaradana olmak üzere burada bizlere yardım eden herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız buraya kadar tek başıma gelemezdim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı sizlerin başına olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum