Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
78 35 68.8k 30

Benzer Başlıklar

• Türkçe Karakter Hatası Ve Evlilik Durumu

2
    0 Oy
    2 İleti
    6k Bakış
    gkhanfeezG
    Soruyu burada sorabilirsin hatta postu okursanız cevabıda bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır/290
  • Türkiyeden ağ banlantı hatası

2
    0 Oy
    2 İleti
    516 Bakış
    Eski Kullanıcı 015E
    Merhabalar sasat, Başvurularınızı mümkün olduğunca Internet Explorer yada Microsoft Edge tarayıcılarını kullanarak yapınız. Chrome, Opera vb. mozilla tabanlı tarayıcılarda her zaman olmasa da hata verebiliyor. (arkadaşlarım için yaptığım başvurularda tecrübe edildi).
  • Photo tool fotograf boyutu

4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    gkhanfeezG
    @hehehe Photo tool fotograf boyutu içinde söyledi: @akgün sorun olmaz degil mi fotografi en kucuk haline getirince bile disina tasiyor. Site de nasıl fotoğraf çekileceğine dair bir video var. O videoyu izledikten sonra kendiniz yeni foto çekebilirsiniz. Ben iki senedir orayı kullanıyorum. Herkese kendi çektiği foto ile başvuru yapıyorum. Bir izleyip deneyebilirsiniz.
  • Green card başvuru hatası

9
    0 Oy
    9 İleti
    9k Bakış
    ayvalik10A
    @orhancengizk aynı şeyi fark farklı yerlerde sorma diğer yerde cevap yazdım kontrol edebilirsin https://www.greencardphotocheck.com/en/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k