Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, Photo tool aracına fotoğrafını yüklüyorum ''Your photo has been rejected for the following reason(s):'';
    ''Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1'' Hatası veriyor bunu çözümü nedir?
    Bu arada herkese bol şans...

• Aynı sorunu yaşıyorum, fotoğrafın orjinal hali ile denediğimde sorun olmuyor fakat gözleri yerleştirdiğimde fotoğrafı simetrik olmayan bir şekilde ayarlıyor.

• @trolosqlfod Var mı online bi şekilde green card için fotoğraf düzenleyen bi bildiğin kişi.

• @trolosqlfod Bi bu photo tool eskiden adobe flash desteği vardı şimdi öyle bişey yok başka alternatif bi çözüm varsa söyleyebilir misin? sana zahmet.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasinn @trolosqlfod

bu site ile resminizi ayarları otomatik yapıyor daha sonra aşağıdaki iki tane siteden de kontrol edebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasinn, içinde söyledi: Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

Merhabalar, Photo tool aracına fotoğrafını yüklüyorum ''Your photo has been rejected for the following reason(s):'';
    ''Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1'' Hatası veriyor bunu çözümü nedir?
    Bu arada herkese bol şans...

hangi photo tool'u kullaniyorsunuz? DOS'un sitesindekini mi?

Direkt yukarida sayin @ayvalik10 'un yazdigi siteleri kullanabilirsiniz.

• 20:1 hatasını ben çöyke çözdüm.
    Pc'imde kullandığımda photoshop programı ile 600x600 pixel olan resmi 601x601 yaptım o şekilde kabul etti.

Fotoğrafçılarda resim çektirip alacak kişilerin 601x601 pixel ile 1200x1200 pixel arasında herhangi bir ölçüde talep etmeleri halinde problem ortadan kalkacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@beceke şimdi bir vesikalık resmi benim ayarlama programı ile 10 saniye de yapılıyor. Daha sonra 2 tane programla da onayladık photoshop yada başka programlar neden sorun yaşayasınız ki

• @ayvalik10 merhaba, photochecker sitelerinden sorunsuzca geçen, ama resmi photo check sayfasında geçmeyen durumlarda ben kendi yöntemimi belirttim. Elbetteki herkesin pc in de photoshop yok, ama benim gibi konuya hakim kişilere yol gösterdim.

Saygılar

• 20:1 hatasının nedeni, KB olarak düşük olmasından dolayı. Eğer internette Photo Size Enhancer tarzı aramalar yaparsanız, 240 KB'ı geçmeyecek şekilde kaliteyi artırın. Tekrar deneyin sorun yok.

• Şu siteyi kullanabilirsiniz >>> https://www.imagediamond.com/image-size-increase/

• @ibrahimk, içinde söyledi: Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

20:1 hatasının nedeni, KB olarak düşük olmasından dolayı. Eğer internette Photo Size Enhancer tarzı aramalar yaparsanız, 240 KB'ı geçmeyecek şekilde kaliteyi artırın. Tekrar deneyin sorun yok.

50 kb ın üzerinde olduğunda kabul ediyor sistem. 50 nin üzerine çıkarmak yeterli.

• @caner92 Teşekkürler bilgi için 🙂

• Bu siteden fotograflari test ediyorum esim ve kucuk oglumun fotograflari kabul ediliyor. Benim ve buyuk oglanin ki kabul edilmiyordu. Biz gidip fotografcida cektirdik. Ben resim boyutlarini kabul edilenler gibi duzenledim su an bu site yesil gosteriyor.

Yalniz benim resmimde buradaki ornek resimlerde oldugu gibi kafamin ustunde bosluk gostermiyor (fotografin orjinalinde var ama crop yaptigim zaman kesiyor) anlamadim gitti.

• Herhangi bir photo size arttırma sitesinden fotoğrafın KB cinsinden arttırırsanız bu hatayı aşacaksınız. Bende fotoğrafçıdan gelen fotoğrafımda aynı sorunu yaşamıştım size yükseltince düzeldi.

• Size'i KB cinsinden artirdigim zaman bu photo tool kafamin ustundeki boslugu da kesiyor. Fotografci ile gorusecegim herhalde.

• @kebabdefender bana fotoğrafçıdan gelen fotoğraf 600x600 dü. Bir sitede 601x601 çevirdim KB arttı ve 601x601 olduğu için travel gov sitesine yükleyip uygun hale getirebildim. İsterseniz bir deneyin yada fotoğrafçı kesin çözüm olur evet.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

günaydın bu hatanın neden çıktığını ispat ederek 2023 bekleme odasına gelin orada anlatacağım

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5562

• @ayvalik10, içinde söyledi: Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

günaydın bu hatanın neden çıktığını ispat ederek 2023 bekleme odasına gelin orada anlatacağım

yanlısım varsa düzeltin. photo tools, üzerinde oynanmamıs ham haldeki fotoğrafınızı aynı idphoto4you gibi uygun hale getirmek için kullanılıyor. yani siz zaten 600x600 arka zemin beyaz vs gibi gc basvurusu için uygun hale getirdiğiniz fotoğrafınızı photo tools'a yüklemeye kalktıgınızda haliyle hata veriyor. yani kısaca özetlemek gerekirse; photo tools fotografınızın uygunlugunu test etmek için degil, idphoto4you gibi düzenlemek için yapılmıs bir site.

• @nicky, içinde söyledi: Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

@ayvalik10, içinde söyledi: Photo Tool 20:1 Hatası nedir? Yardım

yanlısım varsa düzeltin. photo tools, üzerinde oynanmamıs ham haldeki fotoğrafınızı aynı idphoto4you gibi uygun hale getirmek için kullanılıyor. yani siz zaten 600x600 arka zemin beyaz vs gibi gc basvurusu için uygun hale getirdiğiniz fotoğrafınızı photo tools'a yüklemeye kalktıgınızda haliyle hata veriyor. yani kısaca özetlemek gerekirse; photo tools fotografınızın uygunlugunu test etmek için degil, idphoto4you gibi düzenlemek için yapılmıs bir site.

Doğrudur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |