Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Matkap Ds 260’da bu konuyla ilgili bir bilgi yok. ABD’de posta kutularının üzerinde aile isimleri (soyad) yazar. Sizin isminiz o soyadı ile uyumlu olmadığı için postacı mektubunuzu ilgili adrese bırakmayabilir. Bunun önlemek içim, mülakatta In Care of ya da C/O eklenmesini rica edin, böylelikle sıkıntısız ulaşır.

• Merhaba @gucarslan ) Ds260 formunu pasaport güncellemesi yapmak için açtırıp yeni pasaport bilgisini girip submit ettim şuan aklıma takılan bir soru var Ds260 formunu submit ederken online imza atıyoruz ve pasaport bilgiside giriliyor .Bu aşamada pasaport numarası yazdığımız bölüme eski pasaport numarası girip mi submit ediyoruz yoksa güncellediğimiz yeni pasaport numarasını mı giriyoruz ? Şuana kadar mayıs ayı ortasına kadar Ds260 dolduranlar evrak talebi geldi bana henüz gelmedi , acaba imza bölümüne yeni pasaport numarası değilde eski pasaport numarası mı girilmeliydi ?

• Merhaba. Bana henüz evrak talebi gelmedi ama numaram current olmuş olarak gözüküyor. KCC'nin mail atmasını beklemeden göndermek herhangi bir problem oluşturur mu ? Birde istenen evrakların olduğu linki atabilme şansınız var mı ? Teşekkür ederim..

• @gumuspsy Merhaba, numarası current olanlar, KCC den evrak talebi beklemeden evraklarını gönderiyor. Genel tavsiye bu şekildedir. Evraklar ile ilgili bu linki inceleyebilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1

• @firatbartin geç kalmış değilsiniz , daha net bilgi almak için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın

• @xbens bununla ilgili olduğunu sanmam büyük ihtimalle açtırdığınız için mail gelmemiştir ama yakında gelir inşallah.
    Summit ederken eski pasaport numarasını yazsaydınız büyük ihtimalle olmazdı diye düşünüyorum

• 2022 excel listesini kim düzenlediyse Allah razı olsun😁

Yeni dönem bu gün itibariyle başladı
    Hepimiz için güzel olur ve bol bol mülâkat olur inşallah🥳

• @ayla-can İnşallah. Umarız ki kcc çalışma hızını artırır ve tez zamanda hepimiz evrak talebi ve onayı alırız

• Merhabalar,
    Bende uzun bir düşünme ve aile ikna denemelerimdem sonra nihayet ds260 formunu bugün gönderdim. Umarım geç kalmamışımdır.
    Yanlız şöyle bir hata yaptım daha doğrusu hiç düşünmedim sonradan aydın. Eşimin ve çocuklarıma yeni pasaport çıkardım fakat süresi 24.09.2022 son. Sonradan kafama vurdum ama artık iş işten geçti. Ds260 a da bu pasaportlar la kayıt yaptım. Sizce napmalıyım basın sorunlarla karşılaşırım. Birde dosya numarasının current olup olmadığını nereden takip ediyoruz.

• @ayla-can evet mantıken yeni pass no ile imzalayıp sumbit etmek doğru olan ama işte insan her ihtimali düşünüyor )) Yüksek ihtimal dediğiniz gibi açtırdığım için gelmedi beklemeye devam ))

• @crazycells @gucarslan aslında bu konu beni de ilgilendiriyor. Teşekkürler

• @Sono çok tesekkur ederim

• @gucarslan @ayvalik10

Dv 22 liler Trden mülakat almaya başladılar mı ?

Son durum nedir ?

• @datanist çok teşekkür ederim cevabınız için.

• ⭐⭐⭐⭐

@YEA, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Bende uzun bir düşünme ve aile ikna denemelerimdem sonra nihayet ds260 formunu bugün gönderdim. Umarım geç kalmamışımdır.
    Yanlız şöyle bir hata yaptım daha doğrusu hiç düşünmedim sonradan aydın. Eşimin ve çocuklarıma yeni pasaport çıkardım fakat süresi 24.09.2022 son. Sonradan kafama vurdum ama artık iş işten geçti. Ds260 a da bu pasaportlar la kayıt yaptım. Sizce napmalıyım basın sorunlarla karşılaşırım. Birde dosya numarasının current olup olmadığını nereden takip ediyoruz.

CN numaranızı bilirsek daha doğru bir tavsiye verebiliriz. Case No'nun son 3 rakamını X'lerle gizleyerek sürceinizi imzanıza taşıyın lütfen.

• Merhaba arkadaşlar galiba ben Evrak onayı aldım mail de şöyle yazıyor:

Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check

• ⭐⭐⭐⭐

@beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar galiba ben Evrak onayı aldım mail de şöyle yazıyor:

Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check

Evrak onayı değil gibi. Kişisel bilgileri gizleyerek mailin tam metnini koyabilir misiniz?

• @Matkap henüz ankaradan mulakat dusen birisi olmadi forum ve telegram grubunda.

• Bu ileti silindi!

• @İsmail-Karakaya Ciddi mi ? Bu normal değil dimi ? Önceki senelerde durum nasıldı ?

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Green card basvuru

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    830 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k