IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Merhaba yine ben
Evlilğin gerçekliğini kanıtlamak için belge isteniyor.biz 5 yıllık evliyiz ve 1 çocuğumuz var.burda arabamız var ama benim üstüme .türkiyede herşey ortak zaten evlendikten sonra.annemin evinde oturuyoruz.ortak banka hesabımızda yok.başka ne gibi belgeler sunabilirim? Yani 5 yıl ve 1 çocuk bence yeterli ,böyle sahte evlilik olmaz heralde ama bu benim düşüncem tabi:) -
@ipek1907
evlilik cüzdanı, fotoğraflar yeterli olur, zaten herşey normal ve gerçekse çok ta ispata gerek olmuyor -
@ugly sizin dediğiniz tarih case creation (USCIS den yeni gelen onaylı başvuruların NVC sistemine girişi) tarihi olması lazım. Case inceleme temmuz başında yüklenenlere bakıyorlar
-
@hulyaek bu hafta tarihlerde güncelleme de olmadı

-
@labelle pazartesileri oluyor genelde, yani bizim salılarımız
-
@hulyaek evet genelde pazartesi akşam 7den sonra güncelleniyordu. Bu hafta(27 eylül) güncelleme olmadı. Hâlâ 20 eylül

-
@labelle pek takip etmiyorum artık oralarla işim bittiği için çok şükür, bayrağı size teslim ettim
Pazartesi birden 2 hafta atabilir, bazen ara ara oluyordu böyle şeyler ben takip ederken de -
Eşim için Turist vizesi alıp (eğer verirlerse tabi) işlemleri amerikada yapsak oluyor mu acaba?
-
@hulyaek aynen aynen, çok iyi olmuş sizin. Hayırlı olsun. Darısı artık tüm bekleyenlerin başına

-
@ipek1907 Evliyseniz şu anda, eşinize turist vizesi almanız çok zor artık. 2. si turist vizesi olsa bile, o vize ülkenize gireceğim ama çıkacağım demek, dolayısıyla o vizeyle girip AOS yapmak çok zor, visa fraud yiyebilir o vizeden de olabilirsiniz. Ama tabiki risk sizin.
-
@hulyaek anladım çok teşekküler.
-
Guncelleme geldi NVC ye 27 Eylul itibariyle 13 Temmuz'da yuklenen dosyalara bakiyorlarmis.
Malasef son 2 haftadir yavasladilar.

-
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Green Card için ödememi yaptım USCIS üzerinden fakat bana kartın nereye gönderileceği konusunda adres sormadı.
Hangi adrese göndereceklerini ya da onlarda kayıtlı olan adresimi nereden görebilirim?
USCIS hesabı içerisinde kayıtlı bir adres felan göremedim. -
@cafer-mokar DS260 bir adres yazmış olmalısınız
-
permanent adres girdim evet amerikada. oraya gönderirler dimi sıkıntı olmaz?
-
@cafer-mokar oraya gönderilecektir. zaten ilk girişte de adres teyidi yapmanız istenecek, girişten sonra gönderilecek kartınız.
-
@ipek1907, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Ayrıca konu başlığının ilk sayfalarında herşey çok güzel,ayrıntılı bir şekilde paylaşılmış fakat yazı 2017 yılına ait.konuyla ilgili son yıla ait güncel bir yazı var mı acaba?aynı şekilde detaylı bir şekilde açıklanmış?çok sayfa var okuyamadm hepsini.teşekkürler
Ilk sayfadaki bilgiler hala gecerlidir, ama I-130 formunu posta ile degil online olarak gondermeniz lazim. Destekleyici belgeleri de siteye yukleyeceksiniz. Diger sureclerde bir fark yok.
-
@crazycells size özelden mesaj attım bakar mısınız

-
@ipek1907, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Amerikada bankada hesap olmasını ödeme için mi istiyorlar? Eğer öyleyse amerikada bankada hesabı olan biri benim adıma ödeme yapabilir mi? Kendisi türkiyede yaşıyor ama hesabı var orada. Ya da kredi kartıyla ödeme yaparsam yine de hesabımın olmasın gerek yok heralde değil mi?
Eger I-130 'u online gonderirseniz kredi karti ile de odeme yapabiliyorsunuz, bilginize.
-
@cafer-mokar, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Green Card için ödememi yaptım USCIS üzerinden fakat bana kartın nereye gönderileceği konusunda adres sormadı.
Hangi adrese göndereceklerini ya da onlarda kayıtlı olan adresimi nereden görebilirim?
USCIS hesabı içerisinde kayıtlı bir adres felan göremedim.DS-260 formunda verdiginiz adrese gonderilecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum