Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @SUAT-GUNAY

    www.cbp.gov/I94 Sitesinden passport no ile son 5 yillik US history bakabilir ve tam tarihleri ogrenebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells hangi eksik evraklardan bahsetmisler peki burda? askere gitmemis, evlenmemis zaten bu belgeleri mulakata goturme durumu yok oyle degil mi?

    Arkadaş gelen mailin tamamını koymadığı için bilmiyorum.


  • @samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells yardımınız için çok teşekkür ederim.peki sizin tavsiyeniz nedir?eşimin bulgaristan doğum belgesini kcc'ye göndereyim mi yoksa sadece türk nüfus kayıt örneğini mi göndereyim?veya hem türk hem bulgaristan belgelerini birlikte mi göndereyim?

    Bu sorunuza daha önce cevap verilmişti aşağıdaki gibi

    @smartcells, içinde söyledi:

    @smartcells cevabınız için çok teşekkürler.iki belgeyi de göndersem sorun olur mu?çünkü eşimin doğum yeri bilgisini türk pasaportuna göre doldurduk,bulgar doğum belgesinde biraz farklı yazıyor.

    O zaman Bulgar doğum belgesini işin içine hiç karıştırmayın. Türk vatandaşı ise Türk doğum belgesi yerine geçen nüfus kaydı yeterli, sadece onu gönderin. Fakat Bulgar doğum belgesi ve onun tercümesi de hazır bulunsun elinizde ve mülakata kesinlikle götürün.

  • ⭐⭐

    @sugarmouse hocam harikasın, çok teşekkürler lakin eski pasaportum ya da pasaportun numarası yok ve hiçbir şekilde ulaşma şansım yok.1995-1999 arasından bahsediyorum yani neredeyse 30 yıl.

  • ⭐⭐

    @sugarmouse hani soruda dese ki son 5 yılda, 10 yılda falan rahatlıcam, NO diyip geçicem ama böyle bir ibare de yok. E bu kadar önemli bir soruya da "sanki saklıyormuş gibi" hayır demek de olmaz,en kolay ulaşabilecekleri bilgi olarak.


  • Herkese iyi aksamlar

    Profilde imza kısmını doldurdum.
    DV2022 Talıhlı Kayıt Formunu doldurdum.
    Excele ıslenmıs.

    Baska doldurmam gereken bır yer var mıdır ?

    Sagolun sımdıden hersey ıcın.

    Sayenızde nısanlımla ben tum sorularınıza cevap bulabıldık.

    @crazycells


  • @hknuysal, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese iyi aksamlar

    Profilde imza kısmını doldurdum.
    DV2022 Talıhlı Kayıt Formunu doldurdum.
    Excele ıslenmıs.

    Baska doldurmam gereken bır yer var mıdır ?

    Sagolun sımdıden hersey ıcın.

    Sayenızde nısanlımla ben tum sorularınıza cevap bulabıldık.

    @crazycells

    Başka doldurmanız gereken bir yer yok. Ancak DS-260 Gönderim tarihini yanlış girmişsiniz.


  • @eynar Düzelttım sagolun


  • Merhabalar bir sorum olacak. Elçilikte görüşmeye giderken COVID aşısını tamamlamak gerekiyor mu? Ayrıca ABD'ye de giriş için de aşı şartı var mı? Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.


  • @koc2022, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar bir sorum olacak. Elçilikte görüşmeye giderken COVID aşısını tamamlamak gerekiyor mu? Ayrıca ABD'ye de giriş için de aşı şartı var mı? Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

    Elçilik değil, daha öncesindeki sağlık muayenesine giderken 2 aşınızı da yaptırmış olmanız gerekiyor. 1 Ekim itibariyle aşı sertifikanız olmadan sağlık muayenesine alınmıyorsunuz. Dolayısıyla ABD'ye girerken de aşılarınızı yaptırmış olacaksınız.


  • @eynar Teşekkürler. Sağlık muayenesine giderken Sinovac kabul ediyorlar sanırım, ama ABD'ye girerken Sinovac kabul ediliyor mu? Eşimin Sinovac aşısı vurulma zorunluluğundan bunu soruyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.


  • @crazycells sanırım bir yanlış anlaşılma oldu ben sadece yaş değişikliği yaptım. DS-260 formunda böyle bir bilgi isteniyor muydu ki ?

    Daha evvel birisi bir link paylaşmıştı simdi bulamıyorum. Orada istenilen evraklarda sanki yaş büyütme veya küçülme işlemleri varsa bu mahkeme dosyasının olması gerektiği yazıyordu.

    Fakat dediğiniz gibi vukuatlı nüfus kayıt örneğinde tüm bilgiler yazıyor. Mülakat zamanı bir sıkıntı yaparlar mı bir endişe ettim doğrusu :)) En kötü mülakattan önce, adliyeden çıkarıp istenilen dosyaların arasına koyacağım.


  • merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı sizlere. geçen sene alkollü araç kullanmaktan ehliyetim gitti 6 ay boyunca ama mahkemelik bir durum olmadı sadece 27 promil çıktı. arşivli sicil kaydımda da herhangi birşey gözükmüyor. bu mülakatta sorun olurumu? bir arkadaşım aklımı karıştırdı sorun olabilir mülakatta diye. iyi günler dilerim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mia ilk üç sayfasını yollamalısınız.


  • @hulyaebrar merhaba.
    ilk olarak [sürecinizi imzanıza taşıyın!](sürecinizi imzanıza taşıyın!)

    case numaranız oldukça düşük, mail beklemeden bir an önce evraklarınızı gönderin ve onay beklemeye başlayın. türkiye'de mülakata girecek ilk kişilerden birisiniz. evraklarınızı göndermediğiniz sürece mülakat alamayacaksınız.


  • @Hasan-Saylı arşiv kayıtlı sicil kaydında görünmüyorsa bir sorun olmaz merak etmeyin. bunu belirtmenize ve bahsetmenize gerek yok..


  • Merhaba,
    Ben ds260'ı doldurmadan önce yeni pasaport çıkarttım. Eski pasaportumu iptal ettirmedim. Geçerliliği devam ediyor. Eski pasaportum yeşil pasaport olduğu için alırken öğrencilik bitince ya da işe girince iptal olur demişlerdi. Ben de riske girmemek adına geçerlilik süresinin bitişine iki sene kalmasına rağmen bordo pasaport alıp ds260'ı doldurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
    Evrak isteği gelince, eski pasaport açıklamasına ne yazmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.


  • arkadaşlar bir çogumuz amerikan göçmen bürosunun istediği aşı takvimine sahip değiliz bütün aşları olmamıza ragmen resmi bir dökümanda mesala polioyu olduğumuz gözükmüyor bunun için sağlık bakanlığına yazı mı yazmamız lazım prosedür nedir?


  • @Ahmet-Aydın-0 ; aşıları aile sağlığı merkezlerinde tamamlayıp, tamamsa onaylatıp, unganlara aşı kartını götürmek en iyi çözüm gibi gözüküyor. Unganlar da aşıları tamamlayabilir ama bildiğim kadarıyla 70-80 dolar bi ücreti var aşı başına.


  • @Not_Born_Yesterday Öyle gözüküyor teşekkür ederim.Peki aile hekiminin onayı yeterli mi?


Benzer Başlıklar

  • DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    891k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 17 Oy
    8k İleti
    922k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
  • 27 Oy
    2k İleti
    271k Bakış
    S
    @vitruvius çok çok geçmiş olsun. biran önce acil şifalar diliyorum. her işin başı sağlık.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum