Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese merhabalar 18 ekimde bende mülakattayım. Darısı bekleyenlerin başına.


  • @İlhanakbulut tebrikler hayırlı olsun. DQ mailiniz hangi tarihte gelmişti acaba?


  • En son DQ su 26 mayıs olan randevu aldı onun ilerisinde bir tarih var mı ? Benim 27 mayıs gelmedi randevu


  • @ecom çok sağolun cevabınız için. Eşim şu an Amerika da çalışmıyor. O yüzden sordum. Orada işsiz olması acaba sıkıntı olur mu. ?


  • @Esra-Esra sizin durumunuzu çok merak ediyorum 😞 aklım sizde kaldı. Vakit kaybetmeden inquiry mi oluştursanız NVC den. Daha eylül bitmedi, muhtemelen önümüzdeki haftada randevu haberleri alacağız Ekim için. CEAC deki kontak mail adreslerini kontrol ettiniz mi orda bir terslik olmasın.


  • @hulyaek hanım konsolosluk randevusunu alabildiniz mi acaba ben de hazır değil diyor doktor randevusu nu aldım


  • @horoz henüz hiç birimiz alamadık, tahminimce pazartesi açılacaktır.


  • @hulyaek ayy teşekkür ederim çok incesiniz 😊. Valla benim de aklım ben de kaldı. Bir tek ben kaldım ya şaka gibi. Ne yapabilirim NVC den bilemiyorum. Detay verebilir msiniz? Ceac a da baktım herhangi bir hareketlilik yok maalesef. Dosyamda NVC de görünüyor.


  • Merhabalar,

    Interview date’lerini alan herkese tebrikler. Umarim gorusmeleriniz de rahat olur ve olumlu sekilde sonuclanir.

    Biz de halen beklemedeyiz. Aslinda bu kadar ilerlemesi bile buyuk bir surpriz oldu bize. Sanirim bir sonraki ay verilecek randevulardan biri de bize dusecektir.

    PD: 7-Ekim-2019
    DQ: 9-Haziran-2021


  • Arkadaşlar merhaba,
    18 Ekim’e banada randevu gelmiş. Sağlık muayanesi için randevu alacağım en kısa sürede.

    Vize randevusuna giderken yanımıza aşağıdaki belgeleri alacağız, bunların dışında almamız gereken başka ne olabilir?
    -Randevu mektubu, Pasaport, 2 adet 5*5 vesikalık,DS-260 confirmation, vukuatlı nüfus kayıt(güncel), adli sicil kaydı(güncel), evlilik albumü, beraber çekilmiş fotolar.

    NVC aşamasında 2019 tax return ve I-864 belgelerini sisteme yüklemiştik. 2020 tax return ve güncel I-864 gerekir mi? Gerekiyorsa yanımıza mı alalım yoksa sistemede yüklememiz gerekir mi?


  • @kubra94 rica ederim ne demek ama çok bilgim olduğu söylenemez size alı bey daha doğru bilgi verecektir. Sadece mantık yürütürsek mutlaka eşinizin geliri yetersizse bir ek sponsor isteniyor ve her halükarda çözülüyor durum ama tabi siz mülakata hazırlıklı gidinki tekrar ek evraklarla uğraşıp süreniz daha fazla uzamasın. Bir avukatınız yokmu danışsanız kendisine.


  • @caner11 bunu bende çok merak ediyorum. Tam götürmemiz gereken evrakları belgeleri nasıl görebiliyoruz acaba. Ben başvuruya tek başladım şu an +2 çocukla mülakata katılacağım. Yine albüm fln götürmem gerekir mi acaba


  • @hulyaek Ankara olmuş


  • Hatırlatma ve kendi check listinizi yapmak için şu linki şuraya bırakayım. Evraklar, detaylar vs. için tekrar gözden geçirmemizde fayda var


  • @Esra-Esra bilmiyorum ki ben de, belki NVC ye bir public inquiry gönderip, DQ tarihin bu olmasına ve sizden sonra alınan DQ lara randevu verilmesine rağmen size verilmediği için endişelendiğinizi, herşey OK mi yapmanız gereken extra birşey olup olmadığını öğrenmek istediğinizi falan sorabilirsiniz. ya da eşiniz NVC ye telefonla ulaşıp aynı içerikte konuşmayı yapabilir bence. Bazen bazı case lerin böyle atlanabildiğini ancak aranınca fark edildiğini okudum bir yerlerde.


  • @hulyaek hanım ı864 formunuda mülakata götürmemiz gerekiyor mu


  • Arkadaşlar bizim randevu tarihi 25 ekim. 2017 yılında başvurmuştuk. Ve bu süreçte Almanya’ya taşındık. Adresimiz değişti eşim pandemi de işten ayrıldı ve çocuğumuz oldu. Gönderdiğimiz evraklarda sürecin uzamasından dolayı güncel değil. Bu durumda nasıl yol izlemeyiz hangi evrakları götürmeliyiz. Çocuklar ve eşimin çalışmıyor olması büyük sıkıntı olur mu acaba ? Bir kızımızı zaten eklemiştik süreç o yüzden de uzamıştı. İkinci kızımız henüz 1.5 aylık


  • bizim de başvuru sürecinden sonra bir bebeğimiz oldu, amerikada doğdu zaten vatandaş. onu bu sürece işletmemize ayrıca gerek var mıdır, randevuda ayrıca beyan etmeye çünkü nüfus kayıt örneği aldığımızda artık bir çocuk kaydı da olacak orada. @crazycells sizin bir yorumunuz olur mu?


  • @horoz CEAC de yüklü olduğu için konsolosun direkt uaşım hakkı olacak bu formları, ama bence her durumda sistemde yüklü olan her bir evragın da bir kopyasının yanımızda bulunmasında fayda var. Riske atmayın hiçbir şeyi ki gereksiz uzamasın bitsin artık derim ben


  • Avukatim asagidaki belgeleri yanimda goturmemin yararli oldugunu soylemisti. Acikcasi randevuya gidenlerin bir cogundan asagidakilerin bazilari hic istenmiyor bile.. Ama yine de hazirlikli olmakta fayda var.

    What to bring to your immigrant visa interview?

    o A copy of your NVC interview letter.

    o A copy of your Immigrant Visa Appointment Instructions.

    o Receipt from your registration for a passport pickup location submitted online.

    o Confirmation page from the Form DS-260 Application for an Immigrant Visa you submitted online.

    o Unexpired passport valid for six (6) months beyond your intended date of entry to the United States and a photocopy of the biographic page.

    o Your original birth certificate and a photocopy. If your birth certificate was issued in another country and in a foreign language, you must also submit an English translation.

    o Original or certified copies of birth certificates for all children of the principal applicant (even if he or she is not accompanying)

    o Petitioner’s Form I-864 Affidavit of Support, along with a photocopy of either (a) the sponsor’s most recent IRS transcript or (b) the sponsor’s most recent U.S. federal income tax return and relevant W-2s. (Please include updated paystubs, and updated Employment Verification Letter).

    o Proof of your U.S. petitioner’s status and domicile in the United States (photocopy of a U.S. passport, naturalization certificate, or lawful permanent resident card).

    Proof of domicile:
    Records of paying U.S. state or local taxes
    Having property in the United States
    Maintaining bank or investment accounts in the United States
    Having a permanent mailing address in the United States

    o A marriage certificate issued by the Registrar General’s Department and a photocopy. Take original and one copy.

    o Most recent Police Certificate (Turkey) confirming no criminal record. Take original and one copy, you must also submit an English translation.

    o Evidence you wish to submit as proof of your relationship with your Petitioner (such as photographs, letters, electronic correspondence, money transfers, etc.). Find attached the information we submitted to the I-130 petition, but please update the documentation. For example, if you have done recent trips together, please submit confirmation of boarding passes, updated photographs, etc.

    o Two (2) color passport-size photographs of each person applying for a visa (5 cm x 5 cm or 2 inch x 2 inch). Please review our online photo requirements.

    o Medical examination results in a sealed envelope from an approved physician.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum