Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@sultanofhearts, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba dün akşam evrak onay maili aldım. Sadece 3 belge göndermiştim askerlik yapmadığım, bekar olup hiç evlenmediğim, yurtdışına çıkmadığım ve daha önceden bir mahkemem olmadığı için sadece vukuatlı nüfus kayıt örneği, arşivli adli sicil kaydı ve pasaportun fotoğrafını çekip pdf'e dönüştürüp o şekilde atmıştım. Onay mailinin altında şöyle bir paragraf var ama sanırım onu onay alan herkese atıyorlar.

Important Notice on Missing Documents: You will need to bring all necessary documents to your interview, especially if you have not already provided them to KCC. You do still have time to provide documents to KCC, or an explanation of why a document is not available. As a general rule, any document that is listed as �available� on the country-specific guidelines must be reviewed by a consular officer during your interview. Failure to obtain all required documents will delay your case. If you claimed any of the exemptions to the passport requirement when you submitted your initial entry you must provide documentation or a statement supporting your claim to an exemption

Hayırlı olsun. Mülakat alacak ilk kişilerden biri olacaksınız.
    Lütfen sürecinizle ilgili kısmı tarihleri excel'de işler misiniz?
    excel link

• @huseyinme Merhaba. Evlilik cüzdanını yekpare halde pdf uzantılı göndermek istiyorsanız ya word'den ya da powerpointten .jpg uzantılı olarak ve de gerekli marjin ayarlarını yaparak resimleri sayfa sayfa ekleyin ve düzenleyin, daha sonra bu çalışmayı farklı kaydet seçeneği ile .pdf uzantılı olarak kaydedin. (not: resimleri çok yüksek çözünürlükte taratmayın 96 dpi çözünürlülük kafi geliyor, çok yüksek yaparsanız bu sefer dosyanın boyutu yüksek olabilir bu da upload ederken yükleme kotasında sorun çıkartıp ekstradan e-posta göndermenize neden olabilir)

• Kolay gelsin

Bu mülakat maili ortalama olarak mülakattan ne zaman önce geliyor ? Benim evrak onayım geldi bu arada.

• @mcuks aşağıdaki linkten her ay için C maddesinde europa kısmında hangi rakam varsa o rakama kadar ki kişiler bir ay sonra ki ayda mülakata gireceği için o mail ozaman gelecek senin de numaranı takip edeceksin

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

• @ayvalik10 tmdır.

• Öncelikle Selamlar

İnternette araştırırken forumunuza denk geldim ve çok beğendim. Size Soru sormak istiyorum

Ben Greencard çekilişi kazananı olarak bu bütün işleri Danışmanlık firmasıyla yürütecektim. Sonrasında buna gerek olmadığını bu işlerin kendi başımızada yürütebileceğimizi duydum. Bu doğru mu sizce ? Bazı yerlerde Danışmanlık şart tarzında yazılar gördüm. Bir de size sorayım dedim. Ds 260 belgesi ve tüm gereken işleri kendimiz halledebiliriz dimi ?

• @smartcells çok teşekkürler.

• Yine ben yine bir soru😊kusura bakmayin.18 yasindan kucuk cocuklar icin aile nufis kayit ornegi ni gonderirken bizim aile nufus kayit orneginin aynisini mi gönderiyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐

@mia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yine ben yine bir soru😊kusura bakmayin.18 yasindan kucuk cocuklar icin aile nufis kayit ornegi ni gonderirken bizim aile nufus kayit orneginin aynisini mi gönderiyoruz.

16 yaş ve üstleri PTT'ye kimlikleri ile gidip kendi e-devlet şifrelerini alabiliyorlar. Zaten kendi adli sicillerini ancak kendi e-delet hesaplarından alabilecekleri için bu çocuklara e-devlet şifresi almak en doğrusu

• @smartcells 16 yasindan küçükler icin peki?

• ⭐⭐⭐⭐

@mia, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells 16 yasindan küçükler icin peki?

16 yaşından gün almamışları için, kendiniz için çıkaracağınız AİLE nüfus kaydını farklı bir isimle kaydederek kullaabilirsiniz. Onlara Adli Sicil de gerekmiyor zaten.

• Merhaba
    Araştırırken forumunuza denk geldim çok beğendim.
    Birkaç sorum var.

Kız arkadaşımla bu sömestrde evleneceğiz. Ds 260 tekrar yollamamız lazım o zaman dimi ?

• @smartcells hangi eksik evraklardan bahsetmisler peki burda? askere gitmemis, evlenmemis zaten bu belgeleri mulakata goturme durumu yok oyle degil mi?

• Bu ileti silindi!

• @smartcells
    Afedersiniz bu cevabı henüz gördüm. Sorumun cevabını vermişsiniz. Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hulyaebrar başvuru yaptığınız mailin spam ve gereksiz mail kısmına da bakın çünkü ekim ayında mülakata girmeniz gerekiyor. Hemen tüm evrakları hazırlayıp mail atı ancak mail atarken benim numaram current oldu fakat evrak talep maili gelmedi yazacaksın. Hemen sana evrak talep evrak göndericekler ve evrak onay ve mülakat tarihi verilecek geçmişte de böyle oldu onlardan beklemeyin siz hemen mail atın.

• ⭐⭐

@crazycells Gençlik yıllarımda THY'de kabin memurluğu yapmıştım, 20 seneden fazla oldu. "Crew" vizesi ile hiç gitmediysem en az 20 defa ABD'ye gitmişimdir. Sorum şu; ne bu gidişlere ait en ufak bir şey (tarih vs) hatırlıyorum ne de o zamanlar vizemin olduğu pasaporta sahibim. Kısacası DS-260'da "Daha önceki ABD'ye girişlerinin tarihleri ve alınan ABD vizeleri"sorusuna cevabım evet olacak ama bunun bilgilerini verme şansım yok.
    Hadi hep birlikte ayıklayalım pirincin taşını. :) Ne yapmam gerekir?

• @crazycells yardımınız için çok teşekkür ederim.peki sizin tavsiyeniz nedir?eşimin bulgaristan doğum belgesini kcc'ye göndereyim mi yoksa sadece türk nüfus kayıt örneğini mi göndereyim?veya hem türk hem bulgaristan belgelerini birlikte mi göndereyim?

• @SUAT-GUNAY

www.cbp.gov/I94 Sitesinden passport no ile son 5 yillik US history bakabilir ve tam tarihleri ogrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells hangi eksik evraklardan bahsetmisler peki burda? askere gitmemis, evlenmemis zaten bu belgeleri mulakata goturme durumu yok oyle degil mi?

Arkadaş gelen mailin tamamını koymadığı için bilmiyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k