Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@crazycells, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
@ayzek09 hayirli olsun, ABD'ye hosgeldiniz...
Çok teşekkür ederim. Tüm yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
-
@ayzek09 Tebrikler tekrardan, ABD'deki yeni hayatınızda bol şans dilerim :)
-
@ayzek09 Nasıl güzel tane tane hikaye. Her adımı gözümde canlandı :) yolunuz açık olsun. Kadir Abi gerçekten Houston Türk communtiy destek madalyasını hak ediyor. Zira Houston'a ayak bastığım gün sanırım ben de kapısını çalacağım :) :)
-
@Gezzio, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Qatar Airways herkesi hasta etmek konusunda bir hayli iddialıydı yani. Yemekler de oldukça vasattı, hem Boston hem İstanbul seferlerinde.
hayırlı olsun
-
..uzun mesafe ucuslarinda ucaklarda sahane gidalar beklememek lazim,yemeklerin cogu beklemis yemekler,ucakta isitilip veriliyor...2019 turkiyeye gidip donusumuz qatar hava yollari ile oldu,servisleri guzel evet yemekleri icin iyi demek zor,hemen hemen butun ucaklarda ayni tip yemekler oluyor, tavuk veya balik,kimisinde makarna...ben her zaman yanimda buskuvit tasirim,yemek yiyemezsem bir kac buskuvit atistirip idare ederim..
-
@ayzek09 abd'deki hayatınız da böyle sorunsuz ve sancısız olsun.
bol şans diliyorum. -
@ayzek09 Hayırlı olsun, yeni hayatınız size hep mutluluk huzur getirsin 🙏🏻
-
@Sono @istanbuladami @gucarslan ve @dytmelek Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun.
-
Direk uçuş olmadığı için New York ya da Şikago aktarmalı olarak Nashville, Tennessee gideceğim. İlk giriş işlemleri, sarı zarfın verilmesi gibi işlemler sanırım ilk durak olan New York ya da Şikago'da yapılacağını düşünüyorum, doğru mudur? Çünkü akabinde iç hatlar ile devam ediyorum.
-
@Atmosfera, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Direk uçuş olmadığı için New York ya da Şikago aktarmalı olarak Nashville, Tennessee gideceğim. İlk giriş işlemleri, sarı zarfın verilmesi gibi işlemler sanırım ilk durak olan New York ya da Şikago'da yapılacağını düşünüyorum, doğru mudur? Çünkü akabinde iç hatlar ile devam ediyorum.
İlk giriş yaptığınız havaalanında alacaklar.
-
@gkhanfeez, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
@Atmosfera, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
İlk giriş yaptığınız havaalanında alacaklar.
teşekkürler yanıt için
-
ABD’ye ilk girişi yapıp birkaç gün sonra geri dönersek , tekrar giriş için süre en fazla bir yıl mı ? Birde bu tip girişlerde sıkıntı oluyor mu ?
-
Herkese merhaba,
3 yıl beklemenin ardından sonunda bugün vizemiz onaylandı (f2A) . Gidiş için uçuş araştırmaktayım. Ancak emin olamadığım bir husus oldu. Aldığımız vize türünden dolayı aktarmasız olarak mı uçuşumuzu almamız gerekiyor , yoksa herhangi bir aktarmalı ( transit vize istemeyen bir ülkeden ) uçuş ile gidebiliyor muyuz?
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
-
@PeS-MoBiLe, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
ABD’ye ilk girişi yapıp birkaç gün sonra geri dönersek , tekrar giriş için süre en fazla bir yıl mı ? Birde bu tip girişlerde sıkıntı oluyor mu ?
Su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/
-
hava alanında giriş yapmadan önce bizimle özel konuşulduğu sırada türkçe tercüman da yanımızda olacak mı acaba ? (green kartlı birisi için)
-
@Serhat-Okcu, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
hava alanında giriş yapmadan önce bizimle özel konuşulduğu sırada türkçe tercüman da yanımızda olacak mı acaba ? (green kartlı birisi için)
hayir, ingilizce konusmaniz lazim. Eger anlasamazsaniz ayni ucaktaki birilerinden yardim istiyorlar genelde...
Fakat ABD'ye goc etme planlari yapiyorsaniz ingilizce ogrenmek icin girisimde bulunmanizi tavsiye ederim.
-
@Fikret-Savaş-Türe, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Herkese merhaba,
3 yıl beklemenin ardından sonunda bugün vizemiz onaylandı (f2A) . Gidiş için uçuş araştırmaktayım. Ancak emin olamadığım bir husus oldu. Aldığımız vize türünden dolayı aktarmasız olarak mı uçuşumuzu almamız gerekiyor , yoksa herhangi bir aktarmalı ( transit vize istemeyen bir ülkeden ) uçuş ile gidebiliyor muyuz?
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi acaba?
hayirli olsun, gocmen vize oldugu icin aktarma da yapsaniz yine ABD ucagina binebilirsiniz.
-
Ucaktan inince pasaport kontrolunde polisin almadigi birisi oldu mu buralardan
-
@BEYKOZLU28, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Ucaktan inince pasaport kontrolunde polisin almadigi birisi oldu mu buralardan
Hayır. Öyle birşey yok. Çekinceniz varsa kafanıza takmayın. Sizi odada falan beklettikleri zaman da stres yapmayın. Biz 2.5 saat beklemiştik ilk girişte. Sizinle alakalı bir durum değil. Kişisel algılamayın.
-
green kartlı birisi abd dışında 6 aylık süresini kullanmak için ilk başta abd ye giriş yapması şartı varmış sanırım, sonra çıkıp o 6 aylık süresini kullancak ya hani, abdye ilk girdikten minimum kaç gün veya saat beklemeli ? işi gereği hemen ülkesine geri dönmek istiyorsa mesela ondan dolayı soruyorum, ve abd de nerede ne gibi işlemleri yapması lazım bu süre içinde ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum