DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@ceronimo bu bedel curtis morrison'un 24,000 kişilik bir dava açıp, onbinlerce kişiyi davaya ücretsiz müdahil ettiği gün sipariş edildi bence.
-
@gucarslan siz rakamlara hakimsiniz genel olarak, şansımızı nasıl değerlendiriyorsunuz peki Ankara için?
-
@ceronimo anlamadığım, bu 24 bin kişi içinden yeniden bir kura mı yapılacak rezerv vize kararından sonra? Yoksa CN'ye göre (sıraya göre) mi devam etmesi muhtemel mülakatların. 24 bin büyük sayı çünkü. (9bin vize kararı çıksa yarısından fazlası yararlanamayacak demektir.) Ücretsiz katılım için ise Amerika'ya girişte 1500 dolar alınacak her türlü diye biliyorum. Yoksa o sadece belli başlı ülkeler için mi geçerliydi? @gucarslan
-
@Orhan-Cabarov kardeşim selamlar, belki görmemişsindir Curtis bugün mail attı. Oturma iznini aşağıdaki mail adresine yollaman gerekiyormuş anladığım kadarıyla.
Our Current Operating Posture – Limited Services
Due to health and safety concerns related to the COVID-19 global pandemic, as of February 4, 2021, the U.S. Embassy in Ankara is only providing immigrant visa services to Turkish Citizens and Turkish residents. For Third Country Nationals (“TCNs”) who have valid Turkish resident permits, please email [email protected] with the front and back of your Turkish resident permit so we can discuss the next steps. Unless there is a genuine humanitarian or medical emergency, the U.S. Embassy in Ankara is unable to provide visa services to TCNs who do not have valid Turkish resident permits. Please note that appointments are limited due to reduced staffing and health and safety precautions associated with the COVID-19 pandemic. -
@Berk-Şendil yeni bir kura olmayacaktır. Yargıç rezerv vizelerin sayısına ve nasıl kullanılacağına karar verecektir.
-
@ceronimo şöyle bakalım;
J Mehta, gomez davasında kararını toplam verilen vize sayısına bakarak hesaplamıştı.
yine aynı hesabı kullanacağınız varsayarsak.şuan güncel durum bu;

toplam 11K vize verildi, 6K vize de şuan mülakat bekliyor.
bu 6K'nin kalan sürede verilmesi mümkün değil, bunu hepimiz biliyoruz.
2K kadarının verildiğini varsayalım.. toplam 14K vize verilmiş olsun.
Mehta, yine aynı hesabına girer ve 27,500 üzerinden devam ederim derse kabaca 13K vize rezerv edecektir diye düşünebiliriz.bu tamamen ama tamamen farazi bir hesaplama, kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak alınmasın lütfen.
kısaca, yatırım tavsiyesi değildir.. (YTD)
-
@Berk-Şendil yeni bir çekiliş olmayacaktır, bunu yapabilecek bir yasa / kural yok.
sıradan ilerlemesi %99 gibi bir şey. -
@gucarslan farazi olarak EU bölgesinde hangi case numarasına denk gelecektir

-
@ceronimo bunu söylemem elbette mümkün değil.
-
@gucarslan şimdi class talebi olan dava kalmadıysa bizler gibi davaci olmayan ve henuz evrak onay almamış kişiler için artık şans kalmıyor mu vize rezerv hakkı yok mu demek ?
-
@Berk-Şendil Teşekkür ederim. Haberim var hocam, 2 aydır her hafta gönderiyorum.

-
@gucarslan belirlenecek rezerv sayısına aile üyeleri dahil değil mi? Bu son sorum

-
-
@İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@gucarslan şimdi class talebi olan dava kalmadıysa bizler gibi davaci olmayan ve henuz evrak onay almamış kişiler için artık şans kalmıyor mu vize rezerv hakkı yok mu demek ?
kağıt üzerinde yazan bu, evet.
-
@ceronimo evet, elbette.
-
2020 rezerv olan vizeler de sadece davacilar mi yararlanabilecek.
-
@mstf hayır, orada çıkan karar bütün DV2020 kazananlarini kapsıyor.
-
@gucarslan bu nasil adaletsizliktir ya 2020 için herkes faydalanabiliyorken emsal karar olmuşken , neden 2021 için sadece davacı faydalancak diye karar değiştiriyorlar ? Resmen harcadilar dv2021 davacı olmayanları hak yediler resmen küfür ettiriyor abd kendine bu adaletsizliği yüzünden. Gerçekten çok üzücü.
-
Avukat demis ki;
''Finally . . . ,but it is very unlikely it would be completed before March 2022. So if you are not issued a DV on or before September 30, it is not likely that you will be issued a visa until April 2022 or after.''
Ozetle, rezerv karar cikarsa 2022 nisan ayina kadar vize beklememek dogru olur demis ki bu da en erken yedi ay daha demek. Hayat planlamasi yapilirken onemli bir veri, goz ardi etmemek gerek, forumdaslarin bilgisine.
-
Herkese Merhaba, ne yazık ki verilen karar sonucunda anlıyorum ki davaya katılım sağlamadığım için kesin olarak vize sürecimin bittiğini anlıyorum. İki gündür kabullenmeye çalışıyorum açıkçası geçen hafta çıkan karar sonucu ile bu hafta alınan karar baya dengemi bozmuş durumda. Bu durumda kesin olarak vize alamayacağımı kabul edip sanırım her gün haber var mı diye forumu açmak artık daha da yıpratıcı. Kararda artık bir değişiklik olmayacaktır değil mi, süreci yakından takip eden forumdaki kişilerden bir cevap alabilmeyi umuyorum. Artık bir beklentide daha olmak istemiyorum, her gün her gün çok yorucu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.