[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@smartcells bu arkadaşımız ds 260 formunu ne zaman göndermiş acaba bilgi var mı?
-
@samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells bu arkadaşımız ds 260 formunu ne zaman göndermiş acaba bilgi var mı?
14 Mayıs
-
@smartcells hep mayıs ortasına kadar tarihler,haziranlara sıra gelmedi bir türlü.
-
Selamlar. Excel de mevcut greencard sahiplerinin listesini incelerken bir arkadaşım şöyle bir yorumda bulundu, fikrinizi merak ediyorum. CN ı çok daha erken olmasına ve ds260 ı daha önce gönderen kişilere göre , CN’ ı daha ileride olanlara KCC den evrak talep maili gelmiş olmasının sebebi olarak; yalnız olan kişilere kalabalık ailelere kıyasla yada dosyası daha az olan kişilere yoğun olan kişilere nazaran öncelik verilmiş olmasından kaynaklı olabilir.
Sizce bu durum öyle midir? -
@Güler-Özçelik böyle bir şey söz konusu değil. 24xxx olduğu halde bana da evrak talebi geldi.
Talep gelenlerin tek ortak noktası ilk günlerde formu göndermiş olmaları.
-
@Güler-Özçelik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar. Excel de mevcut greencard sahiplerinin listesini incelerken bir arkadaşım şöyle bir yorumda bulundu, fikrinizi merak ediyorum. CN ı çok daha erken olmasına ve ds260 ı daha önce gönderen kişilere göre , CN’ ı daha ileride olanlara KCC den evrak talep maili gelmiş olmasının sebebi olarak; yalnız olan kişilere kalabalık ailelere kıyasla yada dosyası daha az olan kişilere yoğun olan kişilere nazaran öncelik verilmiş olmasından kaynaklı olabilir.
Sizce bu durum öyle midir?Evrak talep mailleri DS260 gönderiş tarihine göre gelmeye başladı bu yıl. İlk önce 9 Mayıs'ta gönderenler aldı. Sonra 10 Mayıs'ta. Sonra 11 Mayıs'ta. Böyle böyle şu anda 14 Mayıs'a geldiler. Bugün 14 Mayıs'ta gönderen 2 arkadaşımız daha evrak talep maili aldı. CN'le alakasız biçimde ilerliyor şu anda evrak talepleri.
-
Sayın @crazycells @gucarslan @Sono ds formunu açtırmak mülakata girme zamanını (sırasını) etkiler mi?
Teşekkürler -
@crazycells Merhaba Yeşil Kart online başvuruda kullanacağım dijital fotoğrafı pasaport işleminde de kullanabilir miyim? Hem pasaportumdaki hem de online başvurudaki fotoğrafların aynı olması bir sorun oluşturur mu? Çünkü pasaport işlemleri için ''biyometrik'' fotoğraf şartı ileri sürülürken Yeşil Kart başvurusunda böyle bir zorunluluk görmedim.
-
@Yalnız-gezen bir soruyu bir yerde sorun ki karışıklık çıkmasın cevabınız verildi
-
@mechta22, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sayın @crazycells @gucarslan @Sono ds formunu açtırmak mülakata girme zamanını (sırasını) etkiler mi?
TeşekkürlerFormunuz açık kaldığı sürece süreciniz ilerlemez. Şu zamanlarda form açtırmaya 45 gün civarında cevap veriyorlar. Buna göre hesabınızı kitabınızı yapın.
-
@mechta22 Current olduğunuz zaman DS260’iniz açık olmadığı sürece etkilenmez.
-
@smartcells bu hesaba göre bize anca Kasım ayında evrak talebi gelir😔
Süre gittikçe uzuyor.Bu arada bir ara Ankara konsolosluğu taşınacaktı bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Hani yeni bir bina yapılıyordu.
Bu arada bir de konsoloslukta göçmen vize görüşmeleri için daha fazla görevli çalışacaktı bunun için çalışma yapıyorlar diye okumuştum, bu konuda bir haberi olan var mı?
Teşekkürler 😊
-
@smartcells Bana da evrak talebi dün geldi. DS-260 formumun açılmasını bekliyorum. Birkaç güncelleme yapıp göndereceğim. Bütün talihliler için bu süreç pürüzsüz geçer umarım.
-
Merhaba,
DV2022’yi 54XX case numarasiyla secilenlerdenim, DS260 formunu Agustos ilk haftasi gonderdim, esim ve 1 cocugumla cekilise katildim, ekim bultenine bakildiginda mulakata cagrilma ihtimal tarihi aralik ya da ocak gibi gozukuyor, sorum su olacak (normalin aksine de olsa) cocugumun okulu nedeniyle mulakat sirasinin bana gelme suresini uzatmanin bir yontemi var midir? Mart ya da Nisan 2022 bizim icin ideal olacak. Yani ben ve ailem vizeyi alinca en erken Temmuz ya da Agustos ayindan sonra ABD’ye giris yapmamiz gerekiyor.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. -
@sanaldeniz çok yanlış bir varsayım hocam
-
Herkese Merhaba ;
Benim şöyle bir sorum olacak Ben ds260 ilk olarak mayıs 14 te gönderdim sonra bir güncelleme için açtırıp ağustos 20 de tekrardan gönderdim . Kcc bildiğimiz gibi erken gönderenlere evrak talepleri gönderdi Benim bu durumda ağustos 20 tarihi dikkate alınarak mı evrak talep edilir yoksa ilk gönderdiğim 14 mayıs tarihi mi? -
@xbens bu çok önemli değil aslında bu ama muhtemelen ilk submit tarihini dikkate alırlar.
cut-off içinde olduğunuzda bunu talep beklemenize gerek olmadan evraklarınızı gönderebilirsiniz. -
Arkadaşlar forumda aradım tam net cevabı bulamadım. Bu sene başvuru yapıcam.
Ancak 19 yaşındaki oğlununda başvuru yapmasını istiyorum. Benim sorum şöyle.
Şimdi ABD de reşit olma yaşı 21. Bana çıkarsa onu da götürebiliyorum. Peki ona çıkarsa bizi götürebiliyormu. Haliyle reşit değil oranın yasalarına göre ama çekilişe katılma hakkı tanımışlar. Benim kafam karıştı.
Eğer forumda ayrıntılı açıklama varsa link te atsanız olur oradan okurum. Şimdiden teşekkürler -
@kugutex merhaba.
çocuğunuz kendisi için başvuru yapabilir ancak kazanırsa siz bundan faydalanamazsınız.
bu durum sadece oğlunuz abd vatandaşı olduğunda gerçekleşebilir ve bununla ilgili süreç için bu konuyu inceleyin.IR5 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin anne ve babasi)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1403/ir5-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-anne-ve-babasi/273 -
@gucarslan teşekkürler allah razı olsun. Link i de bi inceleyeyim bakalım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum