Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• Arsivli Adli Sicil kaydi hem ingilizce hem Turkce alinabiliyor edevletten. Ikisinide cikartmistim ama benim avukatim, Turkce'nin kafi olucagini soyledi ve o sekilde yolladi

• @crazycells, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

ciklamaya

sinovac da olabiliyormuşuz iyi bari

• Merhaba,
    Ben pasaport süresi daraldığı için, yeni pasaport çıkarttım. Eski pasaportun geçerliliği devam ediyor.
    Evrakları gönderme aşamasında şu kısımları anlamadım:

"Eger pasaportunuz cekilise basvuru yaptiginiz pasaporttan farkliysa eski pasaportunuzun fotokopisi ve aciklamasi icin su uzantilari kullanabilirsiniz:
    Eski pasaport:
    2022EU00000001_Mustafa_Kemal_Olmez_Passport_used_in_DVentry.pdf
    Eski pasaport aciklamasi:
    2022EU00000001_Mustafa_Kemal_Olmez_Passport_explanation.pdf "

Explanation kısmına ne yazmamız gerekiyor?
    Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@civilengineer Eski pasaportunuzun geçerlilik bitiş tarihinin yaklaşmasından ötürü yeni pasaport çıkarttığınızı yazmanız yeterli.

• @nihat26, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

merhaba
    evrak talebi gelmedi ama maili bu akşam göndereceğim.
    sorum şu asıl talihli eşim ve istenen tüm evraklar diğer aile bireyleri içinde gönderilecek mi??? forumu okudum ama değerli @crazycells bir yazısında çelişkiye düştüm.teşekkürler

Herkes icin gondermelisiniz ama tum belgeler herkes icin gerekmeyecek.

Ilk iletiyi tekrar gozden gecirebilirsiniz.

• @Sono Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bunu dosya formatında nasıl yazmalıyım? Söyleyebilir misiniz?
    Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@civilengineer, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@Sono Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bunu dosya formatında nasıl yazmalıyım? Söyleyebilir misiniz?
    Teşekkürler.

Bunun gibi bir cümle yeterli (Yenileme sebebi neyse ona göre düzeltin açıklama kısmını). PDF olarak kaydedin ve ekleyin evraklar arasına:

• I've got a new passport because the one that I've used for the DV lottery application will expire soon.
      I've included copy of my old passport.

veya zaten süresi bitmiş ise:

• I've got a new passport because the one that I've used for the DV lottery application has expired by MONTH/XX/2021.
      I've included copy of my old passport.

• @smartcells Çok açıklayıcı oldu. Teşekkür ederim. Bunu wordde yazıp pdf'e çevirmek yeterli demi?

• ⭐⭐⭐

@civilengineer Yeterlidir. PDF’i de uygun isimlendirme ile direkt KCC’ye göndereceğiniz evraklar icine ekleyip gönderirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Ekim Vize Bülteni Yayınlandı!

EU bölgesi için cut-off 5300 olarak açıklandı!
    DV2022 talihlileri için hayırlı olması dileğiyle.

*bu rakamlar Kasım'da mulakat alabilecek talihlileri göstermektedir.

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

• @gucarslan Ekim ayında EU5300e kadar olanlar mülakata çağırılacak anlamına mı geliyor? Teşekkürler

• @uaa491 hayır. Ekim'in cut-off'u 2300.
    Bu rakam Kasım için.

• @eynar cevabınız için teşekkürler. 5300e kadar olanlar Kasım ayı içinde mülakatlarını olacak diye anlıyorum o zaman?

• @uaa491 rica ederim. Bir aksilik olmazsa evet. KCC'nin istediği evrakları gönderdiyseniz ve süreçte bir aksama olmazsa, inşallah Kasım'da mülakat alacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@uaa491, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@eynar cevabınız için teşekkürler. 5300e kadar olanlar Kasım ayı içinde mülakatlarını olacak diye anlıyorum o zaman?

Cut-off numarasının altında olmak demek evrakları tamamsa ve onaylanmışsa mülakat ALABİLECEĞİNİ gösterir, alacağını değil. Bu konsolosluğun iş yüküne, kapasitesine ve açık/kapaılı olmasına göre değişir.

• @smartcells, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@uaa491, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@eynar cevabınız için teşekkürler. 5300e kadar olanlar Kasım ayı içinde mülakatlarını olacak diye anlıyorum o zaman?

Cutover numarasının altında olmak demek evrakları tamamsa ve onaylanmışsa mülakat ALABİLECEĞİNİ gösterir, alacağını değil. Bu konsolosluğun iş yüküne, kapasitesine ve açık/kapaılı olmasına göre değişir.

Evet bu çok daha doğru bir ifade. Çok teşekkürler düzeltmeniz için.

• Merhabalar. Evrak talep maili aldım ve bunun doğrultusunda evraklarımı gönderdim. Gönderdiğim evraklar arasında doğum belgesi yani vukuatlı nüfus kayıt örneği Türkçe. Bu bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@Aytek Eğer mülakat yeriniz Ankara olacaksa hayır yaratmaz.

• Herkese merhaba. 2022 tahlilisiyim. Case Numaramiz 10800. Ds260 formunu 20 TEMMUZDA doldurdum fakat kcc den halen istenilen evraklar ile ilgili bir email gelmedi. Kcc den email gelme suresi yaklasik kac gun oluyor. Sizce endişelenmeye gerek varmi. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@mstktlb Belli bir süresi yok. Evrak talep mailinin sabırla gelmesini beklemeniz gerekiyor.

Benzer Başlıklar

• 40 Oy
    12k İleti
    676k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    33k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k