[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
Arsivli Adli Sicil kaydi hem ingilizce hem Turkce alinabiliyor edevletten. Ikisinide cikartmistim ama benim avukatim, Turkce'nin kafi olucagini soyledi ve o sekilde yolladi
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
ciklamaya
sinovac da olabiliyormuşuz iyi bari
-
Merhaba,
Ben pasaport süresi daraldığı için, yeni pasaport çıkarttım. Eski pasaportun geçerliliği devam ediyor.
Evrakları gönderme aşamasında şu kısımları anlamadım:"Eger pasaportunuz cekilise basvuru yaptiginiz pasaporttan farkliysa eski pasaportunuzun fotokopisi ve aciklamasi icin su uzantilari kullanabilirsiniz:
Eski pasaport:
2022EU00000001_Mustafa_Kemal_Olmez_Passport_used_in_DVentry.pdf
Eski pasaport aciklamasi:
2022EU00000001_Mustafa_Kemal_Olmez_Passport_explanation.pdf "Explanation kısmına ne yazmamız gerekiyor?
Teşekkürler. -
@civilengineer Eski pasaportunuzun geçerlilik bitiş tarihinin yaklaşmasından ötürü yeni pasaport çıkarttığınızı yazmanız yeterli.
-
@nihat26, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
merhaba
evrak talebi gelmedi ama maili bu akşam göndereceğim.
sorum şu asıl talihli eşim ve istenen tüm evraklar diğer aile bireyleri içinde gönderilecek mi??? forumu okudum ama değerli @crazycells bir yazısında çelişkiye düştüm.teşekkürlerHerkes icin gondermelisiniz ama tum belgeler herkes icin gerekmeyecek.
Ilk iletiyi tekrar gozden gecirebilirsiniz.
-
@Sono Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bunu dosya formatında nasıl yazmalıyım? Söyleyebilir misiniz?
Teşekkürler. -
@civilengineer, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@Sono Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bunu dosya formatında nasıl yazmalıyım? Söyleyebilir misiniz?
Teşekkürler.Bunun gibi bir cümle yeterli (Yenileme sebebi neyse ona göre düzeltin açıklama kısmını). PDF olarak kaydedin ve ekleyin evraklar arasına:
- I've got a new passport because the one that I've used for the DV lottery application will expire soon.
I've included copy of my old passport.
veya zaten süresi bitmiş ise:
- I've got a new passport because the one that I've used for the DV lottery application has expired by MONTH/XX/2021.
I've included copy of my old passport.
- I've got a new passport because the one that I've used for the DV lottery application will expire soon.
-
@smartcells Çok açıklayıcı oldu. Teşekkür ederim. Bunu wordde yazıp pdf'e çevirmek yeterli demi?
-
@civilengineer Yeterlidir. PDF’i de uygun isimlendirme ile direkt KCC’ye göndereceğiniz evraklar icine ekleyip gönderirsiniz.
-
Ekim Vize Bülteni Yayınlandı!
EU bölgesi için cut-off 5300 olarak açıklandı!
DV2022 talihlileri için hayırlı olması dileğiyle.*bu rakamlar Kasım'da mulakat alabilecek talihlileri göstermektedir.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
@gucarslan Ekim ayında EU5300e kadar olanlar mülakata çağırılacak anlamına mı geliyor? Teşekkürler
-
@uaa491 hayır. Ekim'in cut-off'u 2300.
Bu rakam Kasım için. -
@eynar cevabınız için teşekkürler. 5300e kadar olanlar Kasım ayı içinde mülakatlarını olacak diye anlıyorum o zaman?
-
@uaa491 rica ederim. Bir aksilik olmazsa evet. KCC'nin istediği evrakları gönderdiyseniz ve süreçte bir aksama olmazsa, inşallah Kasım'da mülakat alacaksınız.
-
@uaa491, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@eynar cevabınız için teşekkürler. 5300e kadar olanlar Kasım ayı içinde mülakatlarını olacak diye anlıyorum o zaman?
Cut-off numarasının altında olmak demek evrakları tamamsa ve onaylanmışsa mülakat ALABİLECEĞİNİ gösterir, alacağını değil. Bu konsolosluğun iş yüküne, kapasitesine ve açık/kapaılı olmasına göre değişir.
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@uaa491, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Cutover numarasının altında olmak demek evrakları tamamsa ve onaylanmışsa mülakat ALABİLECEĞİNİ gösterir, alacağını değil. Bu konsolosluğun iş yüküne, kapasitesine ve açık/kapaılı olmasına göre değişir.
Evet bu çok daha doğru bir ifade. Çok teşekkürler düzeltmeniz için.
-
Merhabalar. Evrak talep maili aldım ve bunun doğrultusunda evraklarımı gönderdim. Gönderdiğim evraklar arasında doğum belgesi yani vukuatlı nüfus kayıt örneği Türkçe. Bu bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkürler.
-
@Aytek Eğer mülakat yeriniz Ankara olacaksa hayır yaratmaz.
-
Herkese merhaba. 2022 tahlilisiyim. Case Numaramiz 10800. Ds260 formunu 20 TEMMUZDA doldurdum fakat kcc den halen istenilen evraklar ile ilgili bir email gelmedi. Kcc den email gelme suresi yaklasik kac gun oluyor. Sizce endişelenmeye gerek varmi. Teşekkürler.
-
@mstktlb Belli bir süresi yok. Evrak talep mailinin sabırla gelmesini beklemeniz gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum