Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @kursat68 bizde asi olduk en başta olmamıştık ama korona geçirdik ve ben hastaneye düştüm iyileşince hemen biontech oldum bilime inanmak her zaman kurtarıcıdır zaten korona dan korkmayıp onun aşısına karşıt olanı da ben artık anlayamıyorum inanın aşılanmak hastalığı yaşarken çektiğiniz acıları cektirmiyor o yüzden en güzeli mis gibi bedava yapılan asilarimizi olup bu illeti kesmek...

  • ⭐⭐⭐

    @Drywall, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Mrna aşıların henüz ne oldukları belli değil.

    Bildiğimiz aşı yöntemi olan inaktif en sağlamı.

    Bu fikirleri kabul edilmis gercek olarak yazmaniz sikinti. Eger kaynaklariniz varsa bunlari paylasmalisiniz.

    Ayrica birden fazla kez

    akil tutulmasi

    ifadesini kullandiniz. Bundan da rahatsizlik duydum.

    Normalde neden begenmedigimi aciklamak zorunda degilim ama sizin "baski goruyorum" hissinizden kurtulabilmeniz icin acikladim.


  • @keysnambır bende o kisinin bazı yorumlarini begenmiyorum ne aşısı olursa olsun olunmalı bence kendisinin belirttiği akıl tutulması olarak ifade etmek istediği şey asi olmamak olmalı.. Kim ne aşısı olursa olsun ama olunsun ve bitsin hayat durdu resmen.

  • ⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Yahu kim neyi isterse eksiler artılarsa artılar kime ne yaa , eger herkes yorum yapabiliyorsa herkes te istediğini beğenir veya beğenmez ne yaptırımı allah aşkına demek ki bazı kişilerin yorumunu beğenmiyorlar ki eksiliyorlar madem buraya yorum yazıyorsunuz sonuçlarını da eleştirel olarak kabul etmeniz gerekiyor.. @Drywall

    Sayın @İpek-Dedemen-Erdur yanılıyorsunuz. Siz forumda yeni olmalısınız? Forumun eksi ve artı kıstasları var. Canınız istedikçe eksileyemezsiniz. Bunları açıklamak bana düşmez. Daha önceleri bu noktada çok uyarılar ve yaptırımlar uygulandı. Umarım sayın @crazycells bu duruma müdahale edecektir.

  • ⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur Asi olmayanlarin herkes icin olusturdugu en bariz sikinti saglik sisteminin kilitlenmesi. Diger eyaletleri bilmiyorum ama yasadigimiz Texas eyaletinde yogun bakim (ICU) birimlerinde ciddi kapasite sorunlari bulunuyor. Paylastigim haber yasanan sorunlardan sadece bir tanesi: https://abc13.com/houston-coronavirus-11-month-old-girl-with-covid-baby-treated-at-hospital-150-miles-away-hospitals-running-out-of-space-for-patients/10933199/

  • ⭐⭐

    Sayın @keysnambır Bunlar ne yazık ki eksilemenize temel teşkil edecek kabahatler değil. Hiç kimseye saygısızlık yok, hakaret veya küfür vb. bir durum yok. Forum eksileme kriterlerini taşıyan bir durum yok.

  • ⭐⭐

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

    @keysnambır, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @İpek-Dedemen-Erdur Asi olmayanlarin herkes icin olusturdugu en bariz sikinti saglik sisteminin kilitlenmesi. Diger eyaletleri bilmiyorum ama yasadigimiz Texas eyaletinde yogun bakim (ICU) birimlerinde ciddi kapasite sorunlari bulunuyor. Paylastigim haber yasanan sorunlardan sadece bir tanesi: https://abc13.com/houston-coronavirus-11-month-old-girl-with-covid-baby-treated-at-hospital-150-miles-away-hospitals-running-out-of-space-for-patients/10933199/

    Sayın @keysnambır bakın bu şekilde fikrinizi savunarak forum kurallarına riayet ederek benim fikirlerimi çürütmeye çalışmalısınız. Saygıyla karşılarım ve saygı çerçevesinde tartışabiliriz. Ancak, geçerli şartlara uymayan bir eksileme karşınızdaki forumdaşınıza hakaret etme eylemi olarak algılanıyor. Bilginize.


  • @keysnambır ben tr deyim burda da sıkıntı asi olalim olduralim biz olduk olmaya da devam edeceğiz , size katiliyorum olmayanlar yüzünden bu haldeyiz.

  • Yasaklı

    @Drywall Bu üyeyi engelledim ben. Siz alıntılayınca gördüm. Hayatımda ilk kez birisini engelliyorum o da bu. Sorunlu bir tip, umarım uyarırlar.


  • @Drywall ben mesela bu yorumunuzu begenmedim siz bunu niye hakaret alıyorsunuz @keysnambır ile aynı fikirdeyiz benim bir fikrimi çürütmeye çalıştigi falan yok bizi birbirimize düşürme çabaniza alkış ama aynı fikirdeyiz onu artilamamdan anlarsınız baya da taktınız bu arti ekşi işine 😁 neyse kimseye hakaret edildiği falan yok bu kadar alıngan olmayın lütfen isteyen artılar eksiler evet yeniyim forumda ben bilmiyorum demek ki, buna da alınmıyorum 😊

  • ⭐⭐

    Sayın @Orhan-Cabarov Galiba forumda yeni bir arkadaş. Kuralları zamanla öğrenebilir veya unuttuysa hatırlatılır. Kararınıza saygı duymakla beraber yine de engellememek lazım diye düşünüyorum. Bence duygusal hareket ediyor. Duygular bazen mantığı örtebiliyor.

  • ⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur yok benim fikrimi çürüttüğünden bahsetmiştim. Yine yanlış anladınız konuyu. Biraz sakin olun bence 😁

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Drywall ilk firsatta ayrintili cevap verecegim. "Asi karsitligi" bilim ve mantiktan uzak, ve maalesef halk sagligini cok kotu yonde etkileyen bir akim oldugundan forumda bu gorusleri desteklemiyoruz. Cozumu cok basit olan bir konuda insanlarin olumunu desteklemek ve daha da kotusu bunun propagandasini yapmak fikir ozgurlugu olarak degerlendirilemez.

    Forum kurallarini yazarken de "akildisi" fikirlerin foruma aktarilmasini yasaklamistim, fakat bu tartisma surecinde forumu takip eden kisilerin yeni seyler ogrenip dogru yolu bulabilmesinin cok daha fazla katki yapacagini dusundugumden forumda bu tur konulari hala konusuyoruz.

    Gun icinde daha ayrintili yazacagim.

    Screen Shot 2021-09-11 at 12.59.47 PM.png


  • Biden yeni kararnameler imzaladi. Tum federal calisanlar ve federallerle is yapan contractli firma calisanlarina asi mecburiyeti getirildi.


  • @Drywall biz sakin oluruz orda sıkıntı yokta , sizde eleştirel artilanmaya açık olduğunuz kadar eksilenmeye de alışsanız bu konular karışmaz gibi.. ben sahsim adına asi karşıtı değilim ve karşıt fikire de korona hastaligi deneyimimden dolayı eksi atiyorum desteklemiyorum demek istiyorum yani.

  • ⭐⭐

    Sayın @crazycells aşı konusunu günlerce tartışsak da sonucu olmayan bir tartışma olur. Siz kendinize göre haklı çıkarsınız ben kendime göre. Çünkü başka bakış açıları ile bakıyoruz. Aşısızlar yüzünden bu haldeyiz iddiası bir çok yönden çürütülebilecek bir iddiadır. Ancak yinede ben sizin düşüncelerinize saygı duyar ve sonuna kadar savunmanız için sizi desteklerim de. Ancak aşı meselesinde eleştirel bakanlar da tıp dünyasından isimler. Yani herkes kendi penceresinden haklı olduğunu iddia ediyor. Sorun bu tartışma değil. Benim kırıldığım nokta eksileme konusudur. Daha önce siz bu tarz eksilemelere müsade etmiyordunuz. Gördüğünüz üzere canımızın istediğine eksi veririz düşüncesinde forumdaşlarımız mevcut. Ne yapmalı bu hususta bilemiyorum?

  • ⭐⭐

    Sayın @İpek-Dedemen-Erdur hala anlamıyorsunuz. artılamayı istediğiniz gibi ama eksilemenin sınırları var. Canınız istedikçe eksi veremezsiniz. En azından bugüne kadar bu forumda böyleydi.


  • @Drywall Eksilemeye cok takilmayin lutfen. Millet olarak (ben de dahil) bu konuda duygusal yaklasiyoruz. Reddit de downvote verene soruyorlar, cevabi mantikli olsa da olmasa da tesekkur edilip geciliyor.
    Bilimsel bir konu inanc sahasina cekilirse ben de anlayis gostermiyorum. Dinler konusunda nasil tartisamiyorsak bu konuda da (tam karsi olarak) tartisilamaz. Ortada verilerden cikartilan istatistik sonuclar var. Cogunluk asilanmazsa asilananlar da kurtulamiyor bu hastaliktan (surec icerisinde). Global komplo teorilerini bir kenara birakip bilime tamamen guvenmekte hepimiz acisindan fayda var. Demokrasilik bir oylama soz konusu degil burada.
    Meseleye inanc acisindan yaklasanlar icin uzgunum ama durumun gercekci yani hepimizin hayal guclerinin uzerinde.

  • ⭐⭐

    Sayın @caglaror kimse konuyu inanç sahasına çekmiyor. Eleştirel yaklaşanlar da tıp dünyasından insanlar.

    Bununla beraber, eksileme konusuna o halde hiç kimse hiç bir başlıkta takılmasın olur mu? Eksileme kuralını kaldıralım ne dersiniz? Konu benim takılmam veya takılmamam değil. Ki takılmıyorum da. Ben forumun böyle bir kuralı olduğunu hatırlatıyorum ve bugüne kadar herkese uygulanırken şimdi ne oldu bu kurala diyorum. Burası geniş kitlelere mal olmuş bir kamu platformu artık. Kurallar duygusal veya fikirsel tarafgirlik nedeniyle uygulanır veya uygulanmazsa bu forumun adaletini nasıl sağlarız? İşte takıldığım nokta bu sayın @caglaror .


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum