[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@İsmail-Karakaya Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım kısa sürede bize ve tüm bekleyenlere mailler gelir.
-
bir roman tadında herkesin hikayesini tek tek okudum, vizesini alan herkese yeni hayatlarında başarılar dilerim. Darısı mülakat tarihi bekleyenlerde ve bizler gibi DV2023 ü bekleyenlere diyelim :) inşallah herşey dilediğiniz gibi olur ayağınıza taş değmez kolayca yeni hayatınızı kurarsınız.
-
@tolgasatir Teşekkürler. İnşallah sizin de süreciniz dilediğiniz gibi geçer.
-
@musakarakurt tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun
Yeni hayatınızda başarılar diliyorum -
@musakarakurt musa bey, tebrikler.
maceralı bir sürecinizin sonuna geldiniz, son ana kadar da bitmedi macera ama neyse ki sorunsuz atlattınız :)abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık diliyorum.
ailenizle birlikte güzel bir hayatınız olsun inşallah.yolunuz da bahtınız da açık olsun.
bol şans :crossed_fingers_light_skin_tone: -
@musakarakurt Hocam hayırlısıyla kazasız son işlemi de atlatırsınız. Yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olur umarım. Amerika'dan da güzel haberleriniz almak dileğiyle...
-
@kolezyum şans tüm hayatnız boyunca herdaim yanınızda olsun
-
2021 ler için mulakatlar bitti mi? Bu perşembe cuma mulakat yapılmayacak mı ?
-
@mozturk228 Maalesef henüz eylülün ilerleyen günleri için verilmiş mülakat kalmadı. Heyecanla ve umutla dağıtılmasını bekliyoruz. Ayrıca davalardan çıkacak kararlar ile mülakatların yoğunlaşacağını düşünüyoruz.
DV2021'ler olarak iyi dileklerinizi bekliyoruz. :crossed_fingers_medium-light_skin_tone:
-
Peki dv 2021 toplamda kaç vize verildi belli mi?
-
-
Arkadaslar bende aldim 2 eylulde detayli mulakat deneyimi yazacagim. Kusura bakmayin biraz gec oldu ama bir kac icinde yazmis olurum.
-
@gucarslan @melcem çok teşekkür ederim. İnşallah her şey gönlünüzce olur.
-
Benim tahminim dv 2020 nin davasına baktığımda aynı kararın 2021 için çıkmasını muhtemel ve uygulanabilir görmüyorum. Hesaplamalarıma göre Dv 2020 kararının aynısı çıkarsa 18.000 vize verilmesi kararlaştırılacak. Bence 2021 için hakim sadece dosya onayı alanlara vize verilmedini karara bağlayacsk.
-
Arkadaşlar bu mülakattan önce 4 kişilik aile için yaklaşık 2000$ civarında ödeme yapılıyor galiba. Vize onaylanmazsa bu parayı unutuyormuyuz.
-
@kugutex evet oyle oluyor maalesef
-
@kugutex, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar bu mülakattan önce 4 kişilik aile için yaklaşık 2000$ civarında ödeme yapılıyor galiba. Vize onaylanmazsa bu parayı unutuyormuyuz.
Aynen o görüşme ücreti diye geçiyor. Red yersen malesef gidiyor. Bildiğim kadarıyla her vize de 330 dolar ücret var arkadaşım 3 kere arka arkaya gitti 3 ünde de turist vizesinde red yedi 1000 doları gitti boşa
-
@BEYKOZLU28, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaslar bende aldim 2 eylulde detayli mulakat deneyimi yazacagim. Kusura bakmayin biraz gec oldu ama bir kac icinde yazmis olurum.
Hayırlı olsun şimdiden heycanla deneyimleirnizi bekliyoruz.
-
@dolcepts gecmis olsun. Bol sabirli beklemeler.
Bosanmak uzere oldugunuz esinize ayri olarak DS-260 formu doldurmus muydunuz?
-
@Uğur-Bozdoğan eger banka hesabinizda yeterli miktarda para olmadigini dusunuyorsaniz alacaginiz maasi da konsolos gormek isteyebilir. Eger paraniz yeterliyse destek olarak ekleyebilirsiniz. Bol sanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum