Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

• @MySea evet çok zorladılar gerçekten, teşekkür ederim. Sonunda olumlu biten bu mülakat @gucarslan @crazycells başta olmak üzere forumdaki siz değerli arkadaşların bilgi ve destekleri sayesinde oldu.

• @kolezyum Hayırlı olsun vizeniz. Yazı uzun gözüküyor ama sizin Pandomim Sanatı şeklindeki hareketleri, kendi yorumunuzla seslendiriyor olmanız ayrı bir hava katmış(bunun için ayrıca tebrikler)! Bundan sonraki süreçte de yaşama böyle neşeli bakmanız dileğiyle...

• çok ama çok teşekkürler @gucarslan sizin ve forumdaki tüm mülakat tecrübesi paylaşan arkadaşların yardım ve bilgi paylaşımlarınızı okuyup dikkate almadan bu görüşmeyi bu kadar olumlu sonuçlandıracağıma inanmıyorum. darısı en kıza zamanda sizin de başına inşallah. imzanızı günlük takip ediyorum. saygılar.

• @İsmail-Karakaya teşekkür ederim.:folded_hands: ben bugün (03.09.2021) de pasaportumu ve sarı zarfı elime alana kadar kesin bir yerde bir şey olacak diye düşündüm açıkçası.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@akskanun kardeşim tebrikler..
    dünyanın bütün notalarına hayat veren sana ve ailene hayırlı olsun.
    abd'deki yaşamında mutluluk, sağlık ve bol kazanç diliyorum.

umduğundan daha güzel, daha huzurlu ve başarılı bir hayatın olsun inşallah.
    hicazkar da olsa, acem kürdi de olsa, ferahfeza da olsa bir gün o taksimi birlikte geçmek dileğiyle.

bahtın da yolun da açık olsun.
    selametle..

:musical_score: :musical_note: :musical_notes:

• @Sono teşekkür ederim size de yeni hayatınızda mutluluk ve başarı dilerim. :folded_hands:

• @kolezyum sükuneti yaşamak için sakin olmak yetmiyor haklısın :)
    ben sakin kalmak için ne yapıyorum bilmiyorum ama; bu şekilde görmeniz beni mutlu ediyor yalan yok. kimsenin kalbini kırmadan bu süreci tamamlarsak bu bile bir kazanç sanki. vize alamazsak bile bu şekilde anılmak bir şekilde tatmin ediyor sanırım beni. vizemi alırsam da taçlandırırız bunu :)

neyse, konu ben değil sensin..
    vizen hayırlı olsun, çok ama çok sevindim.
    abd'deki hayatında mutluluk ve sağlık diliyorum.

yolun da bahtın da açık olsun
    bol şans..

• @gucarslan Hocam sabrınıza ve her konudaki bilginize gerçekten hayran olmamak elde değil. @kolezyum arkadaşın dediği gibi, yerinizde biz olsak daha kırıcı kelimeler çıkardı. Siz vize aldığınızda galiba herkes kendi almış gibi sevinecek. Neyse sabırla almanızı bekliyoruz...

• @gucarslan teşekkür ederim sizin de katkılarınız büyük green card ı kazandıktan 3 ay sonra yeşilkart forum la telegram grubu ve sizinle tanıştım o zamana kadar green card süreci ile ilgili hiçbir bilgim yoktu siz ve gruptaki arkadaşlar sayesinde sürecimi sıkıntısız tamamladım size ve geri kalan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum umarım herkes vizesini alır ve hayallerine ulaşır 🙏

• 6 ağustos günü randevumuzda ben ve kızım vizemizi almış, ancak eşimin ilk evliliğine ait boşanma evrağı olarak ilk soyadına ait nüfüs kayıt örneği kabul edilmemiş ve evrak talebi yapılarak pasaport geri iade edilmişti. Süreci yazarak benzer durumda olan arkadaşlara rehber olmasını istedim.

Boşanma Antalya'da gerçekleşmişti (25 yıl önce ) , ancak Ankara adliyelerinden her ne kadar dijital sistemlere geçmiş olmamıza rağmen tüm çabalarımızla evrağı temin edemedik. Günü birlik uçak ile Antalya'ya geçerek evrağı zar zor ( adli tatil vs) temin ettik. Evrak üzerinde "aslı gibidir" mührü olan karar fotokopisini aldık.

Daha sonra AIS sitesine girerek , eşimin adını seçip "Konsolosluk Bölümü daha fazla belge göndermem için talimat verdi." seçeneğinden ilerledik . Devam diyerek talebi ilettik , sonrasında barkodlu evrağı göster veya buna benzer bir buton geldi bastığımızda 2 sayfalık BARKOD'Lu bir evrak görüntüledik ve bunun çıktısını aldık.

Daha sonra bu evrak ve asıl karar örneği ile daha önceden evrak alımı için belirttiğimiz çankaya PTT merkezine gittik . Posta memuru bana bir kağıt vermeniz gerekiyor dedi ve barkodlu evrağın PTT ile ilgili sayfasını teslim ettik. O işlemleri yaparken barkodlu evrağın konsolosluk ile ilgili olanını , pasaport ve karar örneğini zarfa koyarak ptt memuruna teslim ettik (10.06.2021)

Sonrasında ceac sayfasından durumu kontrol etmeye başladık , en son 12.08.2021 de bir güncelleme olduğunu ,ancak durumun "refused "olarakta kaldığını gördük , bir hafta sonra yanıt gelmeyince [email protected] adresine durumumuzu sorduk, gelen yanıtta Covid 19 bahane edilerek dosyamızın 2 haftaya kadar inceleneceğini öğrendik.

CeAc sitesine hergün girerek kontrol etmeye devam ettik , en son 24.08.2021 tarihinde AP sonrasında ertesi gün ise ISSUED yazısını gördük 2 gün sonra yine çankaya PTT den eşimin pasaportunu alarak sürecimizi tamamladık .

Umarım sizlere faydası olur , bu süreçte verdiği yanıtlar ile çok yardımlarını gördüğümüz sn. @gucarslan, @crazycells ve @Sono arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

• Tebrikler Ercan kardeşim. ABD'yeni hayatında başarılar dilerim. Şansın açık olsun..

• ⭐⭐⭐

@ucakci Hayırlı olsun, süreciniz en güzel şekilde noktalandı cok şükür. Yeni hayatınızda siz ve ailenize en güzel duyguları beraberinde getirsin insallah. ☺️

• ⭐⭐⭐

@kolezyum Hayırlı olsun Ercan bey, insallah vizeniz size cok guzel anları yasamanıza vesile olacak. ☺️

• @ucakci tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
    ABD'deki hayatınızda mutluluklar dilerim.

bol şans :crossed_fingers_light_skin_tone:

• Vizesini alan arkadaşları tebrik eder, yeni yaşamlarında bol şans dilerim.

• @ucakci Hayırlı olsun tebrik ederim. Vize alan diğer arkadaşlarıda tebrik ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

Vize alan tüm arkadaşlara yeni hayatlarında mutluluklar, başarılar. Yolunuz açık olsun.

Son anlarda vizeyi kapan 2021'ler temsili
    https://i.pinimg.com/originals/0f/0f/93/0f0f93273a44d8e27b9af0a6b0184d06.gif

• Vizesi onaylanan herkesi tebrik ederim, umarım dv2020 ve dv2021 mağdurlarının hepsi hak ettikleri ve uzun zamandır bekledikleri sonuca ulaşır🙏🏻 Ben de günlük düzenli vize mülakatı konularını okuyup sanki kendim almışım gibi seviniyorum. Bir gün bizler de bu hedefimize ulaşır umarım ☺️🙏🏻

• @Sono cok tesekkur ederim. Hayirlisi olsun insallah. Saygilarimla 🙏🇺🇸

• @gucarslan Cok tesekkur ederim abi. Bir gun bulusup mesk edecegiz bundan emin olabilirsin. Sen cok guzel bir adamsin. Insanlara emegin cok ve her zaman en guzelini hakettigini dusunuyorum. Senin gibi cok guzel arkadaslar var bu siteye emek vermis ve hala skilmadan emeklerini eksik etmeyen. Sizler sayesinde bir cok insan hayallerine daha saglam adimlarla ilerledi. Yanlis yapmadi. Iyi ki varsin kardesim. Bir gun sirtima senin kanununu asip seni bulacagim. Her sey gonlunce olsun. 🇺🇸🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k