Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Ayin 9unda aciklanip aciklanmayacagini da bilmiyoruz tabi 🙂 13te kesin degil :


  • Eger ki ceactaki status date yazan kisim, ds260larin gonderildigi tarihten bahsediyor ise… maalesef sirf Nisan Mayis ve Haziran Aylarinda DS260ini onaylayan 2900 kadar kisi var. bu kisiler bu kadar gec doldurdularsa ds260ini ugrasip da, cok yuksek ihtimalle, gitme istegi olan kisiler. hadi %10u vazgecse bir sebepten, %10u da red alsa yine 2300 kisi temmuz ya da agustosta mulakata girmek uzere bekliyor gibi buradan bakinca. ya da eylul.. agustos ayina aciklanan 651 id de 1130 ready gozukuyor. Ne kadari vazgecer gitmekten bilemiyorum tabi ama cok da olmaz.
    Ben yanlis bakiyorum umarim birseylere ama bu rakamlarla.Eger bilen biri var ise Temmuz ve Agustos kac mulakat gozuktugunu, paylasirsa sevinirim. Yoksa benim buldugum rakamlar feci, zaten 3500 en az bu 2 aydan geliyor oluyor ve 19000i buluyor. APler haric. aglamak istiyorum!


  • @jade Kardes "Status Date" tarih o DS260 gonderildigi gun deil. Status Date herhangi CNin "At NVC" den "Ready" gectigi tarihtir. Ready den Issued gecince guncelleniyormu bilmiyorum ama bizi bu kismi ilgilendirmiyor. Esas onemli olani "At NVC" den "Ready" olmasi. O yuzden "Status Date" i filtre ederek "No Show" larin sayisini kestirebiliyoruz. Mesela Temmuz mulakati icin Mayis ortalarinda 2NL gonderilmeye basladi. Mayisin 8 ine kadar "ready" leri toplarsan "no show" cikiyor bildigim kadariyla ama simdi AP de duranlarin yakinlari da Ready kisminda bekliyor.
    Temmuz ve Agustos icin beklen mulakata girecek olan sayisi 3300 kisi civari.


  • 3300 den toplam %15 cikartirsak 2800 kisiye GC cikar ve buna AP den gelecek olanlari eklersen en az 3200 kisi filan olur diye dusunuyorum. Agustos sonu itibariyle 15500+3200=18700 arti AOS dan gelecek 500 kisi diyelim, toplam 19200 yapiyor. Eylulden gene 1500 kisiye vize verirlerse (su anki gidisata gore ole gozukuyor), toplam 20700 leri filan bulabilir.


  • Yeter ! söz milletindir.
    şaka şaka.milletin falan diil.
    arkadaşım zor tutuyorum kendimi. şu anadolu ajansını yollayamazmıyız KCC ye. sonucları önceden versin.ama hep ama hep yüksek versin.
    Depresyondan ağaç kavuğunda yaşamaya başlayacagım. yeter.ben sözelciyim.tablolardan anlamak istemiyorum şu an. EU326xx olarak
    tek diyebilecegim en az 36000 current olacak. Ben Newark'a inerim. ucuz bilet oluyor oraya. vergiler düşük.görüşürüz orda.


  • Ben miami de olacağim , gelenleri beklerim 🙂


  • Bu ileti silindi!

  • @gannaly Simdi bu 3300 kisinin de hepsi girmeyecek yaklasik %15 eksigi giricek gibi hesap yaptiniz sanirim ama talep gercekten o kadar fazla mi? hani response rate %55-%60lardaydi 😞 @entelman @arnblt @superdem22 @yekta siz ne dusunuyorsunuz?


  • Bu arada AFta Temmuz toplam gorusme sayisi 1181, Agustos da 2187 toplam 3368 AFin derivate, response rate ve refuse rakamlarini ortalama bilen biri var mi aranizda? Belki en azindan Agustos sonuna kadar kac tane vize verebileceklerini buluruz, EUda yaptigimiz gibi. Cunku Simon da diyor ki, Eylul ayi icin de KCC, konsolosluk kapasitesine az cok hakim olur. O yuzden en azindan biz de bazi rakamlar gorerek oradan ne kadar kalip kalmayacagi ihtimalini kestirmis oluruz.


  • Arkadaşlar enseyi karartmayalım güzel düşünelim güzel olsun daha öncede yazdım kazanacağıma inanıyordum hep kazandık şimdide olacağına inanıyorum olacak


  • @murattemiz71 hocam cn niz nedir bende 28 k yım inşallah gelir


  • @metert cn yazyor aslında görünmüyormu. Yoksa benim CN 285XX


  • 28 in kaçlarında olduğu yazmıyorduda yakın benimde inşallah gelir inşallah


  • Herkes heyecan ve endişeyle beklerken sürekli okumsuz yazan arkadaşlara sesleniyorum kahinöisinizde 23 olur 24k okur diye yazıyorsunuz ayıptır arkadaş insanların moralini bozmayın ve lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinise saklayın


  • @metert inşallah olumlu düşün arkadaşım olacak olmasa da dünyanın sonu değil ama olumlu düşünelim


  • @murattemiz71 aynen size katılıyorum


  • Ben insallah vizeyi alirda gidersem millet gideli 1 sene olmus olacak. Sira gelsinda 1 sene daha beklerim gitmek icin


  • @murattemiz71 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Herkes heyecan ve endişeyle beklerken sürekli okumsuz yazan arkadaşlara sesleniyorum kahinöisinizde 23 olur 24k okur diye yazıyorsunuz ayıptır arkadaş insanların moralini bozmayın ve lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinise saklayın

    burada vizeler bitmiş olabilir diyen arkadaşlar da vardı 1 1.5 ay önce. gönül ister ki kendilerine saklasalar yorumlarını ama olmuyor maalesef.


  • @pacaveli Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    @murattemiz71 Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:

    Herkes heyecan ve endişeyle beklerken sürekli okumsuz yazan arkadaşlara sesleniyorum kahinöisinizde 23 olur 24k okur diye yazıyorsunuz ayıptır arkadaş insanların moralini bozmayın ve lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinise saklayın

    burada vizeler bitmiş olabilir diyen arkadaşlar da vardı 1 1.5 ay önce. gönül ister ki kendilerine saklasalar yorumlarını ama olmuyor maalesef.

    Simdi digger arkadaslar bir yerde haklilar hic bir matematik hesabi yapmadan durumu anlamadan bence su kadar da biticek deyip de ortaya bencesini atanlara bir kiziyorum ama ayni zamanda umursamiyorum da cunku kendi dusuncelerini dile getirdikleri ozgur bir forum burasi. ve bunu da afaki yapmiyorlar cunku gidisat kotu. Bir de, gecen ayki cut offtan sonra kac kisi olumlu konusanlara laf soktu bunu en iyi siz biliyorsunuz. olucak olucak deyip bizi umutlandirmayin olmayacak iste diyenleri de... Simdi bu noktada yetiskinler olarak, daha kisisel almamamiz gerekmiyor mu burdaki yorumlari arkadaslar?
    Ne yazilsa laf sokmaya hazir insanlar var kendinize saklayin yorumlari vs... yorumlar hakaret icermiyor vs... ama en genel anlamda konusuyorum bakin, burada hakaret ve asilsiz bir bilgi icermedigi surece insanlar neden yorum paylasmaktan cekinir halde olsun. neden boyle bir beklenti ve talebiniz var????


  • Ayrica soz konusu bir 18300 kota var ise sayet. 1-1.5 ay once soylendigi gibi de kalmayacak gibi gozukuyor. Bunu da bazi arkadaslar saatlerini harcayarak islemler hesaplamalar yaparak buluyorlar. Bu arkadaslar en basta hesaplama yapip birseyler soyledigi icin aksine tesekkuru hakediyor. Kimse bunlari yapmamis olsa suan ne oluyor ya neden boyle diye birbirimize bakar dururduk. ama suan gidisattan ve ihtimallerden asagi yukari en azindan haberdariz degil mi? Evet 18000e gelmek uzere… ve belki gelicek ama kalkip da burada vaktini ayirip ayni zamanda ha su kadar redistribution vs olabilirleri de koyuyor iseler buraya once tesekkur lutfen. Diliyorum ki en yuksek cut off la bu yili ve gerginligini atlatiyor olacagiz ama yok olumlu konusup umut verme ya da olumsuz konusup umut verme vs azarlamalari bir kenara birakalim artik rica ederim, herkes burada 18 yasini doldurmus… Ekliyorum ki lafim sadece son 2 yoruma degil… Ama burada ciddi emek gosteren ve onlarin dedigini bir sekilde olumlu ya da olumsuz yorumlayan insanlari da anlayisla karsilayiniz lutfen.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

65
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum