Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @GKC siz davalara katıldınız mi? bir de evrak onayınız var mi?


  • @İpek-Dedemen-Erdur Davalara katılmadım ve evrak onayım yok fakat buna rağmen vize alabilmeyi umut ediyorum sadece az da olsa. Farkındayım ihtimalin düşük olduğunun.


  • Merhaba, Urgent başlıklı mail attım önce bilgiler eksik gibi bir mail geldi işte doğum tarihini şu şekilde yazın vb. sonra aslında doğru attığım maili tekrar ilettim,sonra aşağıdaki mail geldi. case number 13xxx evrak onayım gelmedi hala 😞 , pek ümidim de kalmadı zaten.

    Thank you for your inquiry.

    Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing.

    The Kentucky Consular Center has not received your documents. In order to continue processing your case, all documents should be submitted as attachments to your email to ensure they are properly received. We ask that you use the following method to name and attach your files: • Your DV case number; • The full name of the applicant whose document you scanned; and • The document name or form number. For example: 2021AF00938653_John_Doe_Passport.pdf 2021AF00938653_Jane_Doe_Birth_Certificate.pdf Use your case number as the subject of the email. The maximum email size is 30MB. If the total size of your attachments is larger than 30MB, send multiple emails using your case number as the subject of each email. Please send your documents for KCC review only after you have collected all of the required documents for yourself and all accompanying family members. Send documents only to the [email protected] email address. Documents photographed or scanned with a mobile phone are acceptable, but every document must be fully legible. Illegible or incomplete documents must be re-submitted and will delay processing of your case.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/


  • @sameterim siz ne kadar surede cevap aldiniz? Ben de urgent baslikli iki mail atmistim ancak 1 aydir cevap gelmedi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @T-A 2 haftada cevap yazdılar,hatta bu ikinci cevap yazışları.ama ne anlama geliyor tam olarak iyi birşey mi bilmiyorum 😞


  • @gucarslan imza oluşturma maddelerine baktım ama profil düzenle kısmında imza kısmını bulamadım 😞

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sameterim şuan CN9900'ün üzerinde hiçbir talihliye evrak onayı gelmiyor türkiye'de.
    kısaca durumunuz normal. hepimiz gibi siz de lütfen eylül'ün geri kalanı için mülakat bekleyin..


  • Teşekkürler desteğiniz için. Birşey daha soracağım greencard çekilişi gibi birşey başka ülkelerde de var mı??


  • @GKC bizde aynı durumdayız inşallah mucize olur.


  • @sameterim çekiliş gibi yok ama avrupa ülkeleri için almanya mesela şuan Blue card ile alim yapıyor bir araştırın.


  • @İpek-Dedemen-Erdur Blue card 4 yıllık mezun olmayı gerektiriyor.bende 2 yıllık mezunum malesef 😞 ,kanada falan duydum ama nasıl başvuru yapacağımı bulamadım bir türlü


  • @sameterim hayır hayır meslek olduğu sürece 2 yıl veya 4 yıl şartı yok eğer ustalık belgeniz var ise deneyim olarak gösterebiliyoruz biz daha yeni görüştük blue card için.


  • @sameterim sadece almanca b1 seviyesi dil bilinmesi isteniyor.Instagram da blue card diye arayın ve çıkan firma ile görüşün veya googleda. Bol şans.


  • Selam arkadaslar , dosyalarimi gonderdigim ve aradan zaman gecmesine ragmen dosya onayim gelmemisti. Dosyalarimi gonderdikten 1 ay kadar sonra KCC ye mail atip durumumu sormustum. Attigim maile yaklasik 40 gun sonra cevap geldi ve KCC dosyalarimin onlara ulasmadigini bana bildirdi. Dosyalarimi [email protected] adresine yollamistim ve akabinde "The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents." icerikli bir mail almistim . Dosya isimlerini 10 kere kontrol ettim ve yanlis bir durumla karsilasmadim. CN_ISIM_SOYISIM_DOSYA_ISMI.pdf seklinde yollamistim. Cevap gelene kadar aylarca zaman kaybettim. Cok enteresan gercekten. Bu arada sunuda belirteyim KCC ye 40 gun once 2 gun arayla mail atmistim. Iki mailede farkli KCC gorevlileri tarafindan ayni gunde 1 saat arayla cevap verildi , iki maildeki cevaplar ayni "The Kentucky Consular Center has not received your documents".


  • @T-A yaaa çok kötü olmuş, neden almadık diye yazdılar ki acaba? Size gelen otomatik mail duruyorsa onu ekleyip bir daha sorun isterseniz, hatta belgeleri de tekrar yollayın daha zaman var belki hızlıca onaylayıp mülâkat alabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @T-A merhaba. lütfen evraklarınızı farklı mail adreslerinden (gmail ya da iş maili) tekrar gönderin. bunda hiçbir sıkıntı yok, defalarca gönderebilirsiniz. tavsiyem iş mailiniz varsa ondan kesinlikle gönderin. hangi mail adresinden gittiğinin hiçbir önemi yok, yeter ki bilgileriniz doğru olsun.


  • arkadaşlar arisi oluşturamıyorum attığım maillere cevap gelmiyor. Ais olmadan mülakata gidip mülakatı olumu sonuclanan var mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @BEYKOZLU28 bu konuyu lütfen ama lütfen çok sıkıntı yapmayın.
    bir çok arkadaşımız dün cevap aldı ve kayıtlarını yaptılar.
    dün bir arkadaşımız ilgili firma ile görüşmüş, sistem sorunu olduğunu belirtmişler ve konsolsoluğun bu konu için kendilerine destek olacağını söylemişler.

    AIS kaydı, sadece ama sadece pasaportlarınızın size teslim edilmesi için bir kargo kaydı, başka bir şey değil. sizin vize alıp almamanızı etkilemiyor..

    attığınız mailleri lütfen mülakata götürün, çıktı alarak.
    bu çok dert edecek bir durum değil.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum