[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@sameterim siz ne kadar surede cevap aldiniz? Ben de urgent baslikli iki mail atmistim ancak 1 aydir cevap gelmedi.
-
-
@T-A 2 haftada cevap yazdılar,hatta bu ikinci cevap yazışları.ama ne anlama geliyor tam olarak iyi birşey mi bilmiyorum :(
-
@gucarslan imza oluşturma maddelerine baktım ama profil düzenle kısmında imza kısmını bulamadım :(
-
-
@sameterim şuan CN9900'ün üzerinde hiçbir talihliye evrak onayı gelmiyor türkiye'de.
kısaca durumunuz normal. hepimiz gibi siz de lütfen eylül'ün geri kalanı için mülakat bekleyin.. -
Teşekkürler desteğiniz için. Birşey daha soracağım greencard çekilişi gibi birşey başka ülkelerde de var mı??
-
@GKC bizde aynı durumdayız inşallah mucize olur.
-
@sameterim çekiliş gibi yok ama avrupa ülkeleri için almanya mesela şuan Blue card ile alim yapıyor bir araştırın.
-
@İpek-Dedemen-Erdur Blue card 4 yıllık mezun olmayı gerektiriyor.bende 2 yıllık mezunum malesef :( ,kanada falan duydum ama nasıl başvuru yapacağımı bulamadım bir türlü
-
@sameterim hayır hayır meslek olduğu sürece 2 yıl veya 4 yıl şartı yok eğer ustalık belgeniz var ise deneyim olarak gösterebiliyoruz biz daha yeni görüştük blue card için.
-
@sameterim sadece almanca b1 seviyesi dil bilinmesi isteniyor.Instagram da blue card diye arayın ve çıkan firma ile görüşün veya googleda. Bol şans.
-
Selam arkadaslar , dosyalarimi gonderdigim ve aradan zaman gecmesine ragmen dosya onayim gelmemisti. Dosyalarimi gonderdikten 1 ay kadar sonra KCC ye mail atip durumumu sormustum. Attigim maile yaklasik 40 gun sonra cevap geldi ve KCC dosyalarimin onlara ulasmadigini bana bildirdi. Dosyalarimi [email protected] adresine yollamistim ve akabinde "The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents." icerikli bir mail almistim . Dosya isimlerini 10 kere kontrol ettim ve yanlis bir durumla karsilasmadim. CN_ISIM_SOYISIM_DOSYA_ISMI.pdf seklinde yollamistim. Cevap gelene kadar aylarca zaman kaybettim. Cok enteresan gercekten. Bu arada sunuda belirteyim KCC ye 40 gun once 2 gun arayla mail atmistim. Iki mailede farkli KCC gorevlileri tarafindan ayni gunde 1 saat arayla cevap verildi , iki maildeki cevaplar ayni "The Kentucky Consular Center has not received your documents".
-
@T-A yaaa çok kötü olmuş, neden almadık diye yazdılar ki acaba? Size gelen otomatik mail duruyorsa onu ekleyip bir daha sorun isterseniz, hatta belgeleri de tekrar yollayın daha zaman var belki hızlıca onaylayıp mülâkat alabilirsiniz.
-
@T-A merhaba. lütfen evraklarınızı farklı mail adreslerinden (gmail ya da iş maili) tekrar gönderin. bunda hiçbir sıkıntı yok, defalarca gönderebilirsiniz. tavsiyem iş mailiniz varsa ondan kesinlikle gönderin. hangi mail adresinden gittiğinin hiçbir önemi yok, yeter ki bilgileriniz doğru olsun.
-
arkadaşlar arisi oluşturamıyorum attığım maillere cevap gelmiyor. Ais olmadan mülakata gidip mülakatı olumu sonuclanan var mı ?
-
@BEYKOZLU28 bu konuyu lütfen ama lütfen çok sıkıntı yapmayın.
bir çok arkadaşımız dün cevap aldı ve kayıtlarını yaptılar.
dün bir arkadaşımız ilgili firma ile görüşmüş, sistem sorunu olduğunu belirtmişler ve konsolsoluğun bu konu için kendilerine destek olacağını söylemişler.AIS kaydı, sadece ama sadece pasaportlarınızın size teslim edilmesi için bir kargo kaydı, başka bir şey değil. sizin vize alıp almamanızı etkilemiyor..
attığınız mailleri lütfen mülakata götürün, çıktı alarak.
bu çok dert edecek bir durum değil. -
@gucarslan uğur abi çok teşekkür ederim. Telaşıma hak veriyorsundur. Problem çıkmadan hallolsun istiyorum. Dediğiniz gibi yapacağım
-
Tüm arkadaşlara merhabalar. Ben umudumu yitirdim. Bizden hiç evrak talep etmediler. Bize hiç mail atmadılar. 30.000'lerdeyiz zaten. Davalara'da katılamadık. Yoğun bir dönemdeydim. Ailecek ağır Corona geçirmiştik. Kısaca bu geçen bir yıl boyunca yardımcı olan herkese teşekkürler.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum