Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayla-can, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Kryptonite açıkçası yukardaki maili inandırıcı bulmadım, çalışma saatlerine /tarihlerine baktığımızda bir yanlıslık var gibi görünüyor. Ben şahsen daha onaylar gelmemişken mülakat dağıtıldığında pek inanmıyorum ama olabilir de tabi.
    Evrak gönderimine gelince talep almadan evraklarını gönderip de onay ve mülâkat alanı da hiç okumadım varsa (yanlışım düzeltilsin lütfen ) bu yüzden ben talep gelmesini bekliyeceğim ama sizin no baya düşük old. için bilemiyorum açıkcası.

    Para konusu ise konsolosluktakilerin TL olarak görünen paranın da aşağı yukarı kaç dolar ettiğini bildiği için ona göre bir değerlendirme yaptıklarını düşünüyorum.

    Sabırla bekleyemedim, bugün "Bizden ne zaman evrak talep edeceksiniz?" konulu bir eposta gönderdim 🙂 Cevap geldiğinde forumda paylaşacağım.


  • @Kryptonite 😂 ha ha olsun.
    Ben klasik bir cevap göndereceklerini düşünüyorum, 1 Ekim' i bekleyin ya da elimizden geleni yapıyoruz ya da bunun gibi şeyler. Belki de cevap bile vermezler. Gerçekten ben de merak ettim😂 Lütfen paylaşın bir geri bildirim olursa.


  • @ayla-can, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Kryptonite 😂 ha ha olsun.
    Ben klasik bir cevap göndereceklerini düşünüyorum, 1 Ekim' i bekleyin ya da elimizden geleni yapıyoruz ya da bunun gibi şeyler. Belki de cevap bile vermezler. Gerçekten ben de merak ettim😂 Lütfen paylaşın bir geri bildirim olursa.

    Benim doğum yeri konusu da çetrefilli olunca içime kurt düştü, bir ümit yazdım bakalım 🙂
    Bu arada auto-reply bile bana güven verdi: "We are reading and responding to every email, so please do not send duplicate inquiries. Thank you for contacting KCC"

    Bakalım, hayırlısı 🙂


  • @Ali-Yüksel Merhaba,
    Kızınız 12 Ocak 2021'de 21 Yaşını doldurup, 22 den gün almış oluyor.Yanlış hesaplıyorsunuz sanırım.
    Diğer dedikleriniz hakkında pek fikrim yok ama yaş olayı dediğim şekilde olmuş oluyor.

    Çocukların yararlanabilmesi için. (20.Yaş)-(11.ay)-(doğum gününden önceki gün) şeklinde kapsıyor diye biliyorum.
    Bu dediğim olay başvuru esnasındanmı hesaplanıyor. Yoksa vize verilirkenmi o konu hakkında net bilgim yok.


  • Degerli dostlar Dv2022 talihlisiyim ekim2021 mülakat numaraları açıklanmış 2300 nmr.dogrumudur .nerden ögrene biliriz herkeze bol şans ve selamlar.


  • Merhaba , Avukat Remzi Güvenç 'in videosunu izledim ve orada 2300 kişiye evrak onayı verildiği gibi bir bilgi paylaştı ama hepsine mülakat verileceği konusu net değil.
    2300 kişi neye göre belirleniyor ve 2022 için evrak isteği alan var mı?
    Bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını rica ediyoruz.

  • ⭐⭐⭐

    @hüseyinsevda, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Degerli dostlar Dv2022 talihlisiyim ekim2021 mülakat numaraları açıklanmış 2300 nmr.dogrumudur .nerden ögrene biliriz herkeze bol şans ve selamlar.

    Sn @hüseyinsevda , tebrikler.
    Öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz süreciniz boyunca forumda soracağınız sorular ve yardım taleplerinizde daha hızlı ve verimli yanıtlar alırsınız.
    LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw

    DV2022 current rakamları Ekim ayı için 2300 olarak açıklandı. Numaranız 2300 altı ise ve DS260'ınızı daha önce gönderdiyseniz evraklarınızı evrak isteği gelmesini beklemden bir an önce gönderin, bu şekilde Ekim ayına mülakat alma şansınız olur.

    Aşağıdaki konu başlıklarını yakından takip etmeniz sürecinizi gecikme olmadan ve yanlışlık yapmadan devam ettirmek adına önemlidir.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri


  • @smartcells merhaba 2300'den kasıt Türkiye'deki talihli sayısı 2529 kişi idi sanırım , bunun 2300 kişisi evrak onayı alacak ilk etapta şeklinde düşünülmüyor mu? Sizin belirttiğiniz 2300 kişi case numarası olan 2300 mü yani ilk rakamlar?


  • @lkilic 2300 kişi avrupa çapındaki tüm ülkeler için avrupayı kapsar mahiyette açıklanmış bir rakam. Evet case numarası 2300 ve altı olanların derhal evraklarını göndermesi gerekiyor. Her ayın 15'i gibi https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html bu sitede ilgili yıl ve ilgili ayın ilanında her bölge için yani bizim bulunduğumuz avrupa için bir sonraki ayın mülakata girecek case number açıklanır. Bu ayın(Ağustos) 15 inde, ekim ayı için Avrupa birliği dahilinde 2300 case number açıklandı. Yani ekimde avrupadan 2300. kişiye kadar mülakata alınması planlanıyor. Eylül 15 de Kasım için açıklanır ve bu rakam tahmini 4600'e, ekim 15 de aralık için açıklanır ve bu rakam tahmini 6900'e... doğru gider...


  • @smartcells ilgi alakanız için çok teşekkür ederim ☺

  • ⭐⭐⭐

    @lkilic, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells merhaba 2300'den kasıt Türkiye'deki talihli sayısı 2529 kişi idi sanırım , bunun 2300 kişisi evrak onayı alacak ilk etapta şeklinde düşünülmüyor mu? Sizin belirttiğiniz 2300 kişi case numarası olan 2300 mü yani ilk rakamlar?

    sn @sanaldeniz 'in açıkladığı gibidir. Bütün Avrupa'da kazananlar için açıklanan rakamdır bu 2300 case numarası. Bütün Avrupa'da numarası 2300 altı olan ve dosyası ilgili konsolosluğa gönderilecek olanlar (DS260'ını ve evraklarını göndermiş olanlar) Ekim ayında mülakata gireceklerdir.


  • @osman-1 Forum yöneticileri bizleri aydınlatırlar.


  • @ayla-can Forum yöneticileri bizleri aydınlatacaklardır.


  • Merhabalar bir beyfendinin yazdığı yazı ile alakalı kafama benimde birşey takıldı sorunun aslını bulamadığım için alıntılayamadım ama kızının yaşıyla alakalı bir takım sorular sormuş benimde bir sorum var 2022 DV lottery için başvurduğumda 20 yaşındaydım. Tebrikler mesajını aldığımda ise 21 yaşımdaydım (Ocak doğumluyum.) Mülakatta hangisi baz alınılıyor mülakat günü yaşı mı başvurduğum gün mü kazandığım gün mü sonuçta artık 21 yaşındayım problem olmaz herhalde diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar bir beyfendinin yazdığı yazı ile alakalı kafama benimde birşey takıldı sorunun aslını bulamadığım için alıntılayamadım ama kızının yaşıyla alakalı bir takım sorular sormuş benimde bir sorum var 2022 DV lottery için başvurduğumda 20 yaşındaydım. Tebrikler mesajını aldığımda ise 21 yaşımdaydım (Ocak doğumluyum.) Mülakatta hangisi baz alınılıyor mülakat günü yaşı mı başvurduğum gün mü kazandığım gün mü sonuçta artık 21 yaşındayım problem olmaz herhalde diye düşünüyorum.

    21 yaş problemi kazanan kişinin çocuklarıyla ilgili bir şey, kazanan kişilerle ilgili değil.


  • @smartcells bildiğim kadarıyla 21 yaş altı tek başına başvuramıyor ve hak sahibi olamıyor.
    ben başvururken 20 yaşındaydım kazandığımda 21 idim. Yani yaş alt sınırı yokmu ?

  • ⭐⭐⭐

    @beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells bildiğim kadarıyla 21 yaş altı tek başına başvuramıyor ve hak sahibi olamıyor.
    ben başvururken 20 yaşındaydım kazandığımda 21 idim. Yani yaş alt sınırı yokmu ?

    DV başvurularında yaş sınırı yok. Aranan şartlar belli, en az lise mezuniyeti.


  • Anladım demekki bayağıdır yanlış biliyormuşum teşekkür ederim.


  • Merak edenler icin bu linki buraya birakiyorum. Linkte 2019, 2020 ve 2021 yillarinda ulke bazinda green card icin yapilan basvurularin toplam miktarlari var. Turkiye nin rakamlari 2019 icin 188.579, 2020 icin 221.271 ve 2021 icin 128.743
    2021 de basvurularda dusus olmus. Nedeni basvuru icin pasaport gerekli olmasi olabilir.


  • @sanaldeniz
    Merhaba, ds260 formunu gönderdikten sonraki bir süreç olarak belirtilen kilit açma olayı nedir. Nasıl yapılır bilgi rica ediyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum