[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@hüseyinsevda, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Degerli dostlar Dv2022 talihlisiyim ekim2021 mülakat numaraları açıklanmış 2300 nmr.dogrumudur .nerden ögrene biliriz herkeze bol şans ve selamlar.
Sn @hüseyinsevda , tebrikler.
Öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz süreciniz boyunca forumda soracağınız sorular ve yardım taleplerinizde daha hızlı ve verimli yanıtlar alırsınız.
LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIwDV2022 current rakamları Ekim ayı için 2300 olarak açıklandı. Numaranız 2300 altı ise ve DS260'ınızı daha önce gönderdiyseniz evraklarınızı evrak isteği gelmesini beklemden bir an önce gönderin, bu şekilde Ekim ayına mülakat alma şansınız olur.
Aşağıdaki konu başlıklarını yakından takip etmeniz sürecinizi gecikme olmadan ve yanlışlık yapmadan devam ettirmek adına önemlidir.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri -
@smartcells merhaba 2300'den kasıt Türkiye'deki talihli sayısı 2529 kişi idi sanırım , bunun 2300 kişisi evrak onayı alacak ilk etapta şeklinde düşünülmüyor mu? Sizin belirttiğiniz 2300 kişi case numarası olan 2300 mü yani ilk rakamlar?
-
@lkilic 2300 kişi avrupa çapındaki tüm ülkeler için avrupayı kapsar mahiyette açıklanmış bir rakam. Evet case numarası 2300 ve altı olanların derhal evraklarını göndermesi gerekiyor. Her ayın 15'i gibi https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html bu sitede ilgili yıl ve ilgili ayın ilanında her bölge için yani bizim bulunduğumuz avrupa için bir sonraki ayın mülakata girecek case number açıklanır. Bu ayın(Ağustos) 15 inde, ekim ayı için Avrupa birliği dahilinde 2300 case number açıklandı. Yani ekimde avrupadan 2300. kişiye kadar mülakata alınması planlanıyor. Eylül 15 de Kasım için açıklanır ve bu rakam tahmini 4600'e, ekim 15 de aralık için açıklanır ve bu rakam tahmini 6900'e... doğru gider...
-
@smartcells ilgi alakanız için çok teşekkür ederim ☺️
-
@lkilic, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells merhaba 2300'den kasıt Türkiye'deki talihli sayısı 2529 kişi idi sanırım , bunun 2300 kişisi evrak onayı alacak ilk etapta şeklinde düşünülmüyor mu? Sizin belirttiğiniz 2300 kişi case numarası olan 2300 mü yani ilk rakamlar?
sn @sanaldeniz 'in açıkladığı gibidir. Bütün Avrupa'da kazananlar için açıklanan rakamdır bu 2300 case numarası. Bütün Avrupa'da numarası 2300 altı olan ve dosyası ilgili konsolosluğa gönderilecek olanlar (DS260'ını ve evraklarını göndermiş olanlar) Ekim ayında mülakata gireceklerdir.
-
@osman-1 Forum yöneticileri bizleri aydınlatırlar.
-
@ayla-can Forum yöneticileri bizleri aydınlatacaklardır.
-
Merhabalar bir beyfendinin yazdığı yazı ile alakalı kafama benimde birşey takıldı sorunun aslını bulamadığım için alıntılayamadım ama kızının yaşıyla alakalı bir takım sorular sormuş benimde bir sorum var 2022 DV lottery için başvurduğumda 20 yaşındaydım. Tebrikler mesajını aldığımda ise 21 yaşımdaydım (Ocak doğumluyum.) Mülakatta hangisi baz alınılıyor mülakat günü yaşı mı başvurduğum gün mü kazandığım gün mü sonuçta artık 21 yaşındayım problem olmaz herhalde diye düşünüyorum.
-
@beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar bir beyfendinin yazdığı yazı ile alakalı kafama benimde birşey takıldı sorunun aslını bulamadığım için alıntılayamadım ama kızının yaşıyla alakalı bir takım sorular sormuş benimde bir sorum var 2022 DV lottery için başvurduğumda 20 yaşındaydım. Tebrikler mesajını aldığımda ise 21 yaşımdaydım (Ocak doğumluyum.) Mülakatta hangisi baz alınılıyor mülakat günü yaşı mı başvurduğum gün mü kazandığım gün mü sonuçta artık 21 yaşındayım problem olmaz herhalde diye düşünüyorum.
21 yaş problemi kazanan kişinin çocuklarıyla ilgili bir şey, kazanan kişilerle ilgili değil.
-
@smartcells bildiğim kadarıyla 21 yaş altı tek başına başvuramıyor ve hak sahibi olamıyor.
ben başvururken 20 yaşındaydım kazandığımda 21 idim. Yani yaş alt sınırı yokmu ? -
@beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells bildiğim kadarıyla 21 yaş altı tek başına başvuramıyor ve hak sahibi olamıyor.
ben başvururken 20 yaşındaydım kazandığımda 21 idim. Yani yaş alt sınırı yokmu ?DV başvurularında yaş sınırı yok. Aranan şartlar belli, en az lise mezuniyeti.
-
Anladım demekki bayağıdır yanlış biliyormuşum teşekkür ederim.
-
Merak edenler icin bu linki buraya birakiyorum. Linkte 2019, 2020 ve 2021 yillarinda ulke bazinda green card icin yapilan basvurularin toplam miktarlari var. Turkiye nin rakamlari 2019 icin 188.579, 2020 icin 221.271 ve 2021 icin 128.743
2021 de basvurularda dusus olmus. Nedeni basvuru icin pasaport gerekli olmasi olabilir. -
@sanaldeniz
Merhaba, ds260 formunu gönderdikten sonraki bir süreç olarak belirtilen kilit açma olayı nedir. Nasıl yapılır bilgi rica ediyorum. -
@crazycells Merhaba, rica etdik, biraz zor oldu ama yaptılar :) bugün aldık pasaportu
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@nail-baghirzada, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells bence rica etsek deyishtirirler. :)
bu durum sadece cocugunuzda oldugu icin kanimca sorun olmayacak; ama tabii iciniz bu sekilde daha rahat edecekse, ve halihazirda daha zaman varken tabii ki deneyebilirsiniz :)
Bol sanslar dilerim. Lutfen sonucu foruma aktarmayi unutmayin.
@crazycells Merhaba, rica etdik, bir kaç sorular sordular, biraz zor oldu ama yaptılar :) bugün aldık pasaportu
-
@hasbelkader inanılmaz bir düşüş var sanırım pasaportan dolayı - hala diyorum - bir ücret olması lazım - yoksa bu bitmez - umarım bir gün paralı olur en az 100 dolar ....
-
@serkanist Merhaba,
$100 kriteri gerçeklikten uzak bir istek çünkü Afrika, Asya ve hatta Orta Amerika gibi yerlerde bu parayı birkaç ayda kazanan insanlar var çeşitlilik vizesinin ruhuna aykırı olduğunu düşünüyorum. Bence illa bir kriter olacaksa başvuru sahibinin gerçek amacını göstermesi amacıyla, sembolik ve o ülke insanın karşılayabileceği bir tutar olmalı . Ülkemiz için en fazla $4-5 gibi.(Örneğin Mc Donalds'larda ekstra ketçap ücretsizken tanelerce alan insanlar için ekstra ketçap fiyatı 25 cent/kuruş gibi ücretlendirilmişti ve herkes ihtiyacı kadar almaya başlamıştı.)
-
@cy86 O zaman giderken kişi başı 10 -15 bin dolar nasıl bulacak bu insanlar açıkçası ben boyle düşünmüyorum - ve biliyorum yapmazlar ama belki bir gün neden olmasın ...
100 dolar veremeyecek olan kazandığında 10 15 bin doları asla bulamaz- inanın onune gelen başvuruyor - pasaport zaten ortalama 100 dolar - bunu çıkardı değelim - birakalım işallah bir gün en azından bir vize ücreti alınır - trupm yapardı bunu ama -onunda zamanı yetmedı.
bakalım.
selamlar saygılar.
-
@serkanist Her konsolosluğun 15k beklentisi yok, bu biraz Ankara'nın beklentisi. Bazı konsolosluklar sponsorluk istiyor mutlaka, bazısı çok daha az tutarlara okey veriyor.
-
@Sono tebrikler en sonunda sende mavi - beyaz- kırmızı bayrağa gidiyorsun. Dediğin de çok haklısın ve de 3 yıldır şunu savunuyorum. Eğer senin mesleğin var ise ve biraz tecrüben varsa amerika da ilk gittiğin zaman delivery direk saldırmayacaksın ondan tutara takılı kalmıyorlar. Diğer mülakat deneyimlerinde ilk bunu söylüyorlar. Hemen delivery bulaşıkçılık temizlik garsonluk işleri yapıcam diye. Bu sefer de bahsettiği işleri hemen bulsan bile kazançları senin kiranı bile karşılamayacak ondan bu sefer de maddi duruma dikkat çekiyor. Mesleğin varsa mülakat zamanına kadar para almasan bile çalış tecrübe kazan ki gidince sıkıntı çekmeyesin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum