F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@yiğityılmaz, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@hulyaek cevabınız için teşekkürler Hülya hanım,peki bu süre zarfında Turist vizesi vb başka vizeler ile arada yanıma gelme ihtimali var mı ?
Su basligin ilk iletisini incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
-
Aldım vizeyi arkadaslar, daha sonra detayli yazicam
korkuldugu kadar yok gercekten sadece baya bekleniliyor yani
11.15di benim 12.10 civari anca oldu ama 5 dakika sürdü neyse ki 
-
@cnskck Tebrik ederim, çok mutlu oluyorum böyle gelişmeler olunca.

-
@Esra-Esra teşekkür ederim, insallah herkesin iyi haberlerini alalim yakin zamanda

-
@cnskck Hayırlı olsun böyle alanları gördükçe seviniyoruz. Umudumuz da artıyor…
-
@cnskck hayırlı olsun
-
@Ali-Veli-Ahmet teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına

-
@horoz teşekkür ederim

-
@cnskck tebrikler cok güzel bir haber vizeniz hayırlı olsun detayları merakla bekliyoruz.
-
Mart 2020 DQ alanlar bitti bu durumda. Sitede başka 2020 de DQ almış bekleyenler kimler var? benim bildiğim bir tek @Ali-Veli-Ahmet var December 2020 DQ almış. Başka?
-
@ecom teşekkür ederim yazacagim

-
Konsolosluga giriste form doldurtuyorlar covidle alakali. Yakin zamanda ateslediniz mi, karantina altinda olan biriyle temas ettiniz mi vs. Eger sorulardan birinin cevabi evetse binaya giremiyorsunuz. Daha sonrasinda binaya girince sira numarasi veriliyor, numaraniz iki kere yanacak. İlk yandiginda evraklari veriyorsunuz.(pasaport, evlilik cuzdani, vukuatli nufus kaydi, arsiv kayitli adli sicil kaydi, 1 adet amerikan vize formati fotograf ve esinizle olan fotograflariniz) Bundan sonra 1 saatten fazla bekledim ben maalesef
sonra tekrar numaram yandi. Vize gorusmesi icin once yemin ettiriyorlar. Benim sansima turkce bilmeyen bir kadin denk geldi, ben biraz panik oldum heyecandan ingilizceyi unuttum diyebilirim
neyse ki asiri tatli bir kadindi hic zorlamadi beni. Ne zaman tanistiniz?Evlenmeden ne kadar sure sevgili kaldiniz? Calisiyor musunuz? Daha once amerikaya gittiniz mi? Baska yerde yasadiniz mi? Esiniz ne is yapiyor( elektrik muhendisi kendisi ve engineer demek aklima gelmedi
vize memuru tamamladi) Sonrasinda saglik muayenemi sordu daha sistemde gorunmuyormus galiba, artik elden teslim edilmiyor elden mail olarak iletiliyormus ama aksakliklar oluyor galiba. Aile ici siddet kagidini verdi okumanizi tavsiye ederim dedi haklarinizi ogrenin dedi. Sonrasinda ise pasaportunuzun gelmesi 5 is gununu bulabilir. İyi gunler dilerim dedi ve bitti gorusmem 
-
@cnskck Çok şükür
geçmiş olsun, bundan sonrası için BOL ŞANS! -
@hulyaek teşekkür ederim, darisi tum bekleyenler basina

-
@hulyaek ben varim ve bence sıra haziranlarda cunku nisan ve mayista her yer kapalıydı direct hazirana gececekler insaAllah
-
@hulyaek DQ 12 haziran 2020
-
@cnskck tebrikler! bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
Ben hâlâ İlk asamadayim. 1 seneyi geçti , NVC de bekliyor. Gerçekten de zorlu bir süreç.
-
@nevermore haydi inşallah bu hafta sonuna kadar sizinde mülakat tarihiniz verilmiş olur
-
@horoz insallah tesekkurler. vallahi 3. sene olucak , esim hamile artik bunaldik beklemekten.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum