Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Programmer evet ben DS-260i baya erken yollamistim, tekrar actirma istegi daha onaylanmadan evrak istegi gelmisti onlari da attim.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bir konuda kafam karıştı. İlk önce mülakat için mi mail gelecek yoksa KCC tarafından belgelerin istendiği mail mi gelmesi gerekiyor. Hangisi ilk olarak gerçekleşmesi gerekiyor?

Selamlar

• @FUAT-ARI Bildiğim kadarıyla önce evrak maili gelmesi gerekiyor daha sonra evrak gönderimi sonrası evrak onayı daha sonra mülakat tarihi veriliyor

• ⭐⭐⭐

@FUAT-ARI bu konunun ilk mesajini dikkatlice tekrar okumanizi tavsiye ederim.

• Merhabalar arkadaşlar. Sabırla KCC'den evrak talebi maili gelmesini bekliyorum. DS-260 formumu 15 Mayısta doldurup göndermiştim. Bu tarihlerde gönderip evrak talep maili alan arkadaşlar var mı?

• @mac sıralamam 8 bin,13 Mayısta göndermeme rağmen maalesef hiçbirşey yok :(

• ⭐⭐⭐⭐

Sn @goldenhill , @mac
    Numaralaırınız itibariyle acele etmenizi gerektirecek bir durum yok. Yakında alırsınız siz de. Sabırla beklemeye devam lütfen.
    Dv göçmenlik süreci çoğunlukla sabırla beklemekten ibaret.
    Forumu ve telegram grubunu takip etmeye devam

• @smartcells inşaallah hocam,bilgilendirme için çok teşekkürler.Haklısınız,beklememiz lazım ama işte yüksek numaralara geldiğini görünce biraz panik havası oluşuyor acaba yanlış mı yaptım,yolunda gitmeyen birşeyler mi var gibisinden :)

• Merhaba,

Birçok kişi mail almaya başlamış fakat cs'ye göre değil de evrak gönderme tarihine göre mail almışlar.
    Bu ne anlama geliyor geç gönderenlerin sırası gerilere atılmış oldu?

• ⭐⭐⭐

@MustafaDag Bu şekilde ilerlemeleri açıkçası çekilişte verilen dosya numaralarını anlamsız kılıyor. Ben, bir süre sonra normal çalışma şekillerine geri döneceklerini ve CN'e göre dosyaları ele alacaklarını düşünüyorum.

• Merhaba, CN numaram 2300'ün altında ama hala evrak talebim gelmedi. Acaba evrak talebi gelmeden evraklarımı yollasam herhangi bir sorun olur mu ? Yada bi avantajı olur mu ?

• @crazycells merhaba. 12 haziranda yazdığınız bu cevabı okumuşum ama unuttum heralde. Ben de cn düşük olduğu için 17 ağustosta ds260 dosyalarımızı submit etmiş oldum. Bugün kızım (22 ağustos) abd ye uçtu. 3 yıldır senede 2 kez okullar açıldığında gidip, kapandığında geliyor. Mülakat yeri Ankara. abd ye girişte siz göçmenlik için başvuru yaptınız diye okula gidişini engeller mi diye kafamda bir sorular.Heyecan içindeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eğitim alanlara zorluk çıkarmazlar diyorsunuz. İnşallah öyle olur. Yoksa mülakat verilmezse ocak ayında yine aynı durumla karşılaşacaz. ds 260 ı şubata kadar nasıl bekletirim. Güzel bir şeyler yazmanızı umut ederim.teşkkrler

• @crazycells, ayrıca elindeki yeşil pasaport 2022 temmuz da süresi bitecek diye 2.bir pasaport çıkardık mülakata onunla girecek diye ds 260 formuna onun bilgilerini yükledik. Fakat abd ye henüz süresi 2022 temmuz da bitecek olan yeşil pasaport ile giriş yapacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@emircav, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, CN numaram 2300'ün altında ama hala evrak talebim gelmedi. Acaba evrak talebi gelmeden evraklarımı yollasam herhangi bir sorun olur mu ? Yada bi avantajı olur mu ?

Hiç zaman kaybetmeden hemen evraklarınızı gönderin. Ekim'de mülakat alırsınız eğer evraklarınızı hemen gönderirseniz.

Evrakları nasıl göndereceğinize dair bilgiler aşağıdaki konu başlığının ilk sayfasında anlatılıyor:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/

• Herkese merhaba aklıma takılan bir şey sormak istiyorum

Ben liseden mezun oldum lakin lise diplomasını kaybettim üniversiteye kaydolurken de mezuniyet belgesini çıkarttırmıştım.

Mezuniyet belgesi geçerli olacak mı vize görüşmelerinde ? Ne yapmam gerekiyor ?

Teşekkür ederim

• Merhaba kkc evrak gönderdim dosyaya isim verirken en sonu pdf yazdım yalnız fark ettiğim zaman otomatik pdf yazılmış yani sonu 2 defa pdf.pdf olmuş bi sıkıntı olurmu

• ⭐⭐

@SweetDreams, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba aklıma takılan bir şey sormak istiyorum

Ben liseden mezun oldum lakin lise diplomasını kaybettim üniversiteye kaydolurken de mezuniyet belgesini çıkarttırmıştım.

Teşekkür ederim

Lisenizden mezuniyet belgesi, e-devletten barkodlu lise mezuniyet belgesi ve uniden öğrenci belgesi götürürsünüz. Sorun olmaz.

• @Melik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba kkc evrak gönderdim dosyaya isim verirken en sonu pdf yazdım yalnız fark ettiğim zaman otomatik pdf yazılmış yani sonu 2 defa pdf.pdf olmuş bi sıkıntı olurmu

olmaz merek etmeyin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Melik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba kkc evrak gönderdim dosyaya isim verirken en sonu pdf yazdım yalnız fark ettiğim zaman otomatik pdf yazılmış yani sonu 2 defa pdf.pdf olmuş bi sıkıntı olurmu

Windows'ta Folder Options'ta "Bilinen doysa uzantılarını gizle" diye bir ayar var. Default olarak uzantıları gizler. Bu ayardan girip o seçeneği iptal ederseniz bundan sonra dosyaları uzantıları ile tam olarak gösterir, bu tür hataları yapmanızı engeller. Ayrıca güvenlik açısından da iyidir, uzantısının ne olduğunu bilmeden tehlikeli dosyaları (.exe, .bat gibi) açıp çalıştırmamış olursunuz.

image_2021-08-23_091321.png

• @goblis, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@SweetDreams, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba aklıma takılan bir şey sormak istiyorum

Teşekkür ederim

Lisenizden mezuniyet belgesi, e-devletten barkodlu lise mezuniyet belgesi ve uniden öğrenci belgesi götürürsünüz. Sorun olmaz.

Anladım teşekkür ederim cevabınız için

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2022

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k