Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Istenen belgeleri gönderirken herkese ayrı klasör açarak tek seferde gonderebilirmiyiz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mia ayrı klasörden kastınız nedir?
    şuan yapmanız gereken bütün aile bireyleri için evrakları tek mailde göndermeniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mia, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Istenen belgeleri gönderirken herkese ayrı klasör açarak tek seferde gonderebilirmiyiz?

    evraklari teker teker yukleyin emaile... klasorun icine koyup klasoru sikistirmayin...


  • Mülâkat mailinin en az 4 hafta önce atıldığını düşünürsek Ekim için maillerin en geç Eylül'ün ilk haftası gelmesi gerekiyor değil mi? O zaman Eylül mülakatları için de Agustos'un başında gelmesi gerekmiyor muydu, şimdi nasıl olacak 2021'ler mail alsa bile mülakata nasıl yetişecek sn. @gucarslan bilmediğimden soruyorum sağlık raporu için yer bulamazsa fln.

  • ⭐⭐⭐

    @ayla-can, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Mülâkat mailinin en az 4 hafta önce atıldığını düşünürsek Ekim için maillerin en geç Eylül'ün ilk haftası gelmesi gerekiyor değil mi? O zaman Eylül mülakatları için de Agustos'un başında gelmesi gerekmiyor muydu, şimdi nasıl olacak 2021'ler mail alsa bile mülakata nasıl yetişecek sn. @gucarslan bilmediğimden soruyorum sağlık raporu için yer bulamazsa fln.

    Sağlık raporunu mülakattan sonra da alabilirsiniz. Rapor konslosluğa teslim edilene kadar vize basılmaz.
    Mülakat verilsin de sağlık raporunu her türlü hallederler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayla-can evet, sistem böyle işliyor. DV2022'nin ekim mülakatları için maillerin eylül'in ilk 3-4 günü içinde gelmiş olması gerekir. hakeza eylül mülakatları için de maillerin çoktan gelmişi olması gerekirdi dediğiniz gibi.

    şahsen ben ve diğer arkadaşlar öyle durumdayız ki; mülakat maili gelsin, ankara'da sokakta yatar yine alırız o sağlık raporunu modundayız 🙂 evet sıkışık olacak ama dert ettiğimiz kesinlikle sağlık muayenesinde yer bulmak değil..

    hatta şöyle bir örnek vereyim, dün londra'dan birine bugün için mülakat verdiler.
    bu arkadaşın yapacağı şu; mülakata girecek, sonrasında sağlık muayenesi oalcak ve vizesi sonra basılacak.

  • ⭐⭐⭐

    @ayla-can + olarak Unganlarda fazlasıyla müsaitlik durumu olur. Bir günde 36 kişiye, haftada 216 kişi, ayda 800'ü aşkın kişiye bakabiliyorlar. Bu yüzden sayın @smartcells 'in dediği gibi yeter ki mülakatlar gelsin.


  • @smartcells evet sonra da alındığını biliyorum da mesela 29 30 Eylül e randevu alsa 30una kadar basılması gerekiyor ya ondan sordum.


  • @gucarslan evet çok haklısınız yani aslında anlamak istediğim şeyi şimdi anladım. Yani siz diyorsunuz ki illa arada 4 hafta olması gerekmiyor, demek bize sadece 1 gün önce bile haber/mail gelebilir o yüzden herkes acele etmeyin diyor şimdi anladım.


  • Selamlar. Nüfus Kayıt Örneği Tipi- kişi- olarak seçmemde problem var mı? Bekarım ve tek gideceğim. Ya da garanti olsun ve anne/babanın da TC kimlikleri çıksın diye "nüfus-aile" seçeneğini mi seçmem daha iyi olur, edevlet üzerinden? Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @uaa491, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Selamlar. Nüfus Kayıt Örneği Tipi- kişi- olarak seçmemde problem var mı? Bekarım ve tek gideceğim. Ya da garanti olsun ve anne/babanın da TC kimlikleri çıksın diye "nüfus-aile" seçeneğini mi seçmem daha iyi olur, edevlet üzerinden? Teşekkürler

    Öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz süreciniz boyunca forumda soracağınız sorular ve yardım taleplerinizde daha hızlı ve verimli yanıtlar alırsınız.
    LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw

    Nüfus kayıt örneği "Doğum belgesi" yerine kullanıldığından sadece size ait bilgilerin olması yeterlidir. Vukuatlı olarak alın ki varsa nüfustaki değişimler de görünsün belgede.


  • @smartcells cevabınız için teşekkürler. İmza konulu başlık eksik sanırsam çünkü profil düzenleme sayfasında imza ile ilgili bir şey gözükmüyor

  • ⭐⭐⭐

    @uaa491, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @smartcells cevabınız için teşekkürler. İmza konulu başlık eksik sanırsam çünkü profil düzenleme sayfasında imza ile ilgili bir şey gözükmüyor

    Profil düzenleye tıkladığınız zaman açılan sayfanın en altında imza düzenleme kutucuğu var.
    image_2021-08-21_191806.png


  • Merhabalar evrak maili henüz bana gelmedi fakat belgeleri hazırlamaya başladım
    1-pasaport
    2-vukuatli nüfus aile belgesi
    3- arsivli adli sicil kaydı ( tercumeli)
    4- askerlik tecil belgesi.

    Bu belgelerin arasında sadece sicil kaydı İngilizce diğer belgeleri tercüme ettirmeli miyim ?


  • @Burak-ÖR Evraklarınız, başvuru yaptığınız ülkenin dilinde olmalıdır ya da yeminli tercüman tarafından İngilizce'ye çevrilmiş olmalıdır.

  • ⭐⭐⭐

    @Burak-ÖR, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Merhabalar evrak maili henüz bana gelmedi fakat belgeleri hazırlamaya başladım
    1-pasaport
    2-vukuatli nüfus aile belgesi
    3- arsivli adli sicil kaydı ( tercumeli)
    4- askerlik tecil belgesi.

    Bu belgelerin arasında sadece sicil kaydı İngilizce diğer belgeleri tercüme ettirmeli miyim ?

    Askerlik tecil belgesine gerek yok.
    Ankara'da mülakata girecekseniz belgeler ya Türkçe olacak ya da İngilizce.


  • O zaman ilk 3 dosyayı belirttiğim şekilde gönderebilirim, ing tercume ettirmeden göndermemin onay için bir sorun çıkartmaz herhalde çünkü bir kaç yerde duyduğum kadarıyla mutlaka tercüme ettirin falan diye söyleyenler var onay almasını etkiliyormuş vs. Daha önceki yıllar da Türkçe gonderipte sorun yaşayan yoktur sanırım.

  • ⭐⭐⭐

    @Burak-ÖR merak etmeyin bu forumda en ufak sorun yasayabileceginiz durum icin bile size bilgi veren olacaktir. Dediginiz durum icin arkadaslarin verdigi bilgiler gunceldir.


  • Selamlar arkadaşlar.

    Bir süredir foruma uzak kaldim pek yazamıyorum. Geçen gün canlı yayında bir arkadaş mülakatlarda red oranı çok fazla gibi bir yorum yazdı. Böyle bir durum var mı? Sanmıyorum ama sizlerden duymak istedim... Sorun yaşanıyor mu mülakatlarda?

  • ⭐⭐⭐

    @semavi abi,

    Red yok çok şükür ama son hafta (19-20 Ağustos) gerçekleşen mülakatlarda beklediğimizden daha fazla AP durumu oluştu. Şu anda Ankara'nın gerçekleştirdiği mülakatlara göre %12 seviyelerinde AP'ye kalma durumu.

    İnşallah en kısa zamanda AP işlemleri tamamlanır ve bekleyen dostlarımız vizelerine kavuşur.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

45
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum