F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@fetihy çok teşekkürler((:
-
@Esra-Esra evrakları verdiğiniz bölüm o kadar küçük ki. Onun için albüm yapmayın sığmaz oradan aklınızda bulunsun(:
-
@ilkin001 merhaba sadece vize alacak kişiler giriyor.
-
@gigi Tebrikler hayirli olsun. Darisi bekleyenlerin basina.
-
@gigi hayırlı olsun bize de dua edin bir an önce gelsin randevular ✨🤚🏻
-
@Ali-Veli-Ahmet çok teşekkürler. En kısa zamanda bekleyen herkese gelsin inşallah🙏🏻
-
@gigi Randevu tarihiniz temmuzun kacinda geldi ? ay sonuna dogru gelmisti sanirim
-
@nevermore 28 temmuz haber geldi. 16 Ağustos mülakat.
-
bende ole bir tarih bekliyorum 1 hafta sonra bize mulakat tarihi verecekler eylul ortasina
-
@Ömer-Günay Tüm kalbimle dua ediyorum :) size gelirse bana da yaklaşıyor demektir
-
@Esra-Esra, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhaba,
Dosyanızın hangi serviste olduğunu nereden biliyorsunuz?
Bende "YOUR CASE IS CURRENTLY AT: NVC" yazıyor sadece.
Bu arada Ankara 'da koklattı resmen. İki kişiye randevuyu verdi yine durdu. Vakalar da artıyor, böyle giderse bize sıra gelemeden yine kepaze bir sürece gireceğiz. Bir kapan bir açıl... 😢Siz zaten USCIS asamasini bitirip NVC asamasina baslamissiniz zaten...
-
@gigi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Herkese merhaba, vizeyi aldım çok şükür🥲 darısı bekleyen herkesin başına tez zamanda🙏🏻
tebrikler, gozunuz aydin.
-
@ilkin001, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Vize görüşmesine aile berabermi giriyor yoksa sadece tek kişi?
Vize alacak herkesin katilmasi gerekiyor. Bunlar disinda kimsenin girisine izin vermiyorlar.
-
@crazycells çok teşekkür ederim(:
-
Merhaba bizim dosya nvc süreci bitti onaylandı Ankara’ya aktarıldı ordan haber bekliyoruz 3-4 aydır. Bizim bu bekleme sürecinde bebeğimiz oldu nvc’ye hamile olduğuma dair belge göndermiştim o zaman tercümeli ama bebek bu süreci nasıl etkiler mail atsak konsolosluğa hızlandırma yapabilirler mi eşim şuan yanımda ama Tr de fazla kalamaz gitmesi gerekiyor. Ne yapmamızı önerirsiniz?
-
@crazycells cevap için teşekkür ederim . Tam anlamak için bir daha soruyorum kusura bakmayın . Ben eşim için işlemleri başlatdım şimdi benim mulakata girmem gerekmiyormu . Tekrardan yolculuk için soruyorum . Teşekkürler
-
Herkese merhaba umarım süreçleriniz bir an önce noktalanır ve herkes Amerika’da yaşam hayallerine kavuşur .Sormak istediğim bir soru var,2022 Greencard talihlisiyim ve kız arkadaşımla evlilik planlıyoruz ama özel sebeplerden ötürü ilk etapta benim Amerikaya gidişimin üzerinden 1 yıl sonra Türkiye’de nikah yapıp süreci başlatmak istiyoruz .Nikahtan sonra eşimin Amerikaya tamamen gelmesi ortalama ne kadar sürer? 2 yılı aşan bir süreç olduğunu ve bu süreyi ABD dışında geçirmesi gerektiğini okudum bir kaç yerde bu doğru mu acaba ?
-
@yiğityılmaz maalesef doğru
-
@ilkin001 kim vize alacaksa o giriyor mulakata, vize sponsoru olan eş girmiyor
-
@hulyaek cevabınız için teşekkürler Hülya hanım,peki bu süre zarfında Turist vizesi vb başka vizeler ile arada yanıma gelme ihtimali var mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum