[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@emre34 KCC, bilgi uyuşmazlığından ötürü ilk mailinize olumsuz döner. mm/dd/yyyy şeklinde yazarak yeniden maili gönderiniz.
-
@AZPWR merhaba. büyük ihtimalle eksik bir bilgi vardır formunuzda. bana özel mesajla ulaşın lütfen, kontrol edelim.
-
@mehmet48, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan eee hani biz evrak maili bekliyecektik daha önce herkes bekleyin diyordu şimdi mail gelmeden evrakları yollayın deniyor ?
bunu söylerken her zaman case numaranızı dikkate alarak söylüyorum.
sizin case numaranız 1xxx ve şuan ilk bülten'de cut-off içindesiniz.
ilk mülakatlarınız eğer bir aksilik olmazsa ekim ayında olacak. şuan evrak talebi gelmesini beklerseniz o mülakatlara yetişemeyeceksiniz, karar sizin.eğer cn'niz 2300 üzerinde olsa bekleyin derdim ama şuan sizin için bekleyecek bi' şey yok.
karar sizin. gönderip göndermemek tamamen size kalmış. -
Arkadaşlar Merhaba,
CN 2300 Altında olan çogu arkadaşımız evrak talebi gelmeden evrak gönderiyor ama ben bunu anlamış değilim önceki senelerde istenen evraklarla aynı olacağının garantisi yok. Belki bu sene değişecek evrak talep listesi bence beklemeliyiz. Acele etmemizin bir anlamı yok.
-
@Sono teşekkürler
-
@smartcells teşekkür ederim 🙏
-
@EMRAH-KOÇ, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar Merhaba,
CN 2300 Altında olan çogu arkadaşımız evrak talebi gelmeden evrak gönderiyor ama ben bunu anlamış değilim önceki senelerde istenen evraklarla aynı olacağının garantisi yok. Belki bu sene değişecek evrak talep listesi bence beklemeliyiz. Acele etmemizin bir anlamı yok.
"Belki bu sene değişecek evrak talep listesi bence beklemeliyiz."
bu çok iddialı bir cümle olmuş..
merak ediyorum, evrakların değişiceğini nereden çıkarttınız?
kaldı ki evrak talep mailleri geldi zaten çoğu arkadaşımıza, nasıl bir değişiklik olacak ki?
gelen mail, evrak listesi birebir aynı geçen yıl ile.ayrıca kimseye evrak gönderin diye bir baskı yok. dileyen, isteyen gönderir.
karar sizin. ekim'de mülakat almak istiyorsanız yapmanız gereken belli.
sonrası sizin kararınız. -
Case numaram 8binlerde ama hala kcc den evrak maili almadım sanırım benden yüksek numaralara gelmiş bu mail
-
DS-260i tekrar actiranlar arasinda en gec istek gonderim tarihi kime ait bildiginiz? bize geliyo mu diyo merak ediyorum sira, 30 haziranda yolladim ben hala bekliyorum.
-
@Shila ds260 açtırdıktan sonra ilk hali gibi sizin değişiklik yapmanız için aktif hale geliyor ancak bunun için size bir haber yada mail gelmiyor ki sizin incelemeniz gerekiyor eğer şimdiye kadar hiç tekrar girip değişikliğe açılmış diye deneme yapmadıysanız hemen giriş yapın deneyin eğer yine olmuyorsa bir mail atın 30 haziranda başvuru yaptım hala açılmadı diye. Unutmayın mail attıktan 3-5 gün için de açılıyor. Sizler sürekli kontrol edin.
-
@ayvalik10 hocam kontrol ediyorum 3-5 gunde bir fakat hala "completed" olarak gozukuyor. actiranlar 2 ayda actirmislar diye duydum.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Shila ds260 açtırdıktan sonra ilk hali gibi sizin değişiklik yapmanız için aktif hale geliyor ancak bunun için size bir haber yada mail gelmiyor ki sizin incelemeniz gerekiyor eğer şimdiye kadar hiç tekrar girip değişikliğe açılmış diye deneme yapmadıysanız hemen giriş yapın deneyin eğer yine olmuyorsa bir mail atın 30 haziranda başvuru yaptım hala açılmadı diye. Unutmayın mail attıktan 3-5 gün için de açılıyor. Sizler sürekli kontrol edin.
Bu sene DS260 açtırmak için mail atanlara açıldığına dair mail gönderiyorlar açtıktan sonra. Açma işlemlerini açma talebinin onlara ulaşması sırasına göre yapıyorlar. Şu anda en son 16 haziran'da açma talebi gönderenlerinkini açtılar. Bu şekilde gün gün ilerliyor açma işlemleri.
-
@smartcells sanki ozellikle 2 ay bekletmeli ayarliyolar gibi bu durumda, cevap icin tesekkur ediyorum
-
Merhaba ben 13 binlerdeyim, görüyorum ki 17, 18 binlere evrak talep maili gelmiş. Hala bana gelmemiş olması normal mi?
-
@Shila, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells sanki ozellikle 2 ay bekletmeli ayarliyolar gibi bu durumda, cevap icin tesekkur ediyorum
Son bir kaç ayda çok uzun süredir bekleyen 2021 mülakatlarının açılması nedeniyle 2022'lerin işlemlerine biraz geç ve sınırlı personelle başladılar. Artık 2021'lerle ilgili işlem yapmıyorlar. Geçenlerde bir açıklamada 2021'lerin Eylül mülakatları için ellerinde fazlasıyla hazır dosya olduğundan artık 2021 için dosya işlemi (evrak talep, onay, açtırma vs) yapmadıklarını söylemişlerdi. Ellerindeki birikmiş iş yükü eridiğinde bu tür taleplere eskiden olduğu gibi bir kaç gün içinde cevap verecek duruma gelinir yakında.
-
@mac, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba ben 13 binlerdeyim, görüyorum ki 17, 18 binlere evrak talep maili gelmiş. Hala bana gelmemiş olması normal mi?
Normal çünkü KCC bu sene evrak talep maillerini garip bir biçimde CN üzerinden değil DS260 formlarının kendilerine ulaştığı tarih üzerinden yapıyor. DS260'ını 9 Mayıs'ta gönderenlerden başladılar. 10-11 Mayıs diye gidiyor şu an. Siz DS260'ı ne zaman gönderdiniz?
-
@smartcells 15 Mayıs, imzada yazdığım gibi. Teşekkürler.
-
@mac, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells 15 Mayıs, imzada yazdığım gibi. Teşekkürler.
O zaman kısa sürede siz de alırsınız. 1 hafta içinde 15 Mayıs'lara ulaşırlar herhalde. Fakat zaten CN'inize göre mülakat tarihinin size 2022 yılının Şubat, Mart gibi geleceğini tahmin edersek endişeleneceğiniz bir durum yok.
-
@gucarslan gönderdim bugün teşekkürler.
3 dk sonra cevap geldi kcc den süreçler devam ediyormuş. -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum