[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sono Tekrar teşekkürler peki ortalama gönderim için ne kadar bir sürem daha bulunmakta yani 1 ay veya 2 hafta gibi ?
-
@yildirim84 Böyle bir süre kısıtı bulunmuyor; ama siz yaptığınız hataları tespit edin, doğrularını kenara yazın, açılınca güncelleyin, sonra 1-2 gün açık kalsın, akabinde baştan aşağı tekrardan kontrol edip gönderin. 2-3 gün yeterli sorunsuz göndermek için.
-
@gucarslan dogum belgemde kiril harflerle soyisim+isim+baba ismi yazılmıştır. Yurt dışında kullandigim pasaportta latin harflerle soyisim+isim yer almaktadir. Baba ismi yoktur.
-
@mechta22 başvuru sırasında hangi pasaportu kullandınız?
bir de mülakata nerede gireceksiniz? -
@gucarslan pasaport bilgileri ile başvurusu yapmıştım. Mülakat Ankara'nın yabancı uyrukluları alıp almamasına bağlıdır.
-
@gucarslan yurtdışı için kullandığım pasaport bilgilerine gore basvuru yapmıştım.
-
@mechta22 şunun için sordum, ankara bu konularda iltimas gösteriyor ama diğer konsolosluklar bu kadar yardımcı olmuyor. bu yüzden sıkıntı yaşamamanız için önemli olan bir nokta.
-
@gucarslan doğru diyorsunuz. Ülkemdeki konsolosluk çok yardımcı olmuyormuş. O yüzden hataları minimize etmek istiyorum. O zaman siz de dogum belgesindeki bilgileri kullanmami oneriyorsunuz degil mi?
-
@mechta22 evet. ama bu konuda sn. @crazycells'in yorumunu da bekleyelim lütfen.
-
Sayın @crazycells @gucarslan greencard kazandiktan sonra evlendim. Evlilik cuzdaninda kendi soyadim+esimin soyadı var. Eşim Türk vatandaşı ben ise yabanci uyrukluyum. Peki allias kisminda bu yeni soyadimi yazdim. İleride bu soyad icin de sabika kaydi istenilebilirmi? Cunku vatandaşlık surecine girmemis durumdayim ve sadece evlilik cuzdaninda bu soyad yer almaktadir.
-
DV2022'nin ilk evrak talebi dosya numarası 4xx @Yekta-Olgun arkadaşımıza geldi. DV2022 süreci yavaştan hızlanmaya başlıyor diyebiliriz.
Tüm talihlilere süreçte bol şans dilerim.
-
@Sono merhaba evrak talepleri sira numarasina gore mi geliyor
? -
@sezcek Ekim'de mülakata girmesi planlanan talihlilerden DS260'ı işlenmiş olanlara evrak talepleri CN numarasına göre gelir. Genel olarak DS260'ın işlenmesi de doldurma tarihiyle bağlantılıdır.
-
@Sono Süper haber, umarım sıkıntısız bir süreç olur herkes için :)
-
@Sono tesekkur ederim, ben de formu ilk zamanlarda doldurup benzer sira numarasina sahip oldugumdan heycanlandim simdi
-
@Yekta-Olgun tekrar hayırlı olsun, Excel'i güncelleyin de o alan motivasyon olsun hepimize :)
-
@Sono bu arkadaşımız nerden bilgi veriyor acaba telegramdan mı? Sitede bulamadım çünkü ben. Diğer numarası düşük arkadaşlar da talep gelince burdan paylaşırlarsa iyi olur. Bu arada size de çok rteşekkürler paylaştığınız icin.
-
@Sono ds 260 ı erken göndermenin evrak veya mülakat için bir katkısı yok diyorlardı ama var mıydı bir katkısı acaba
-
@ayla-can elbette paylaşacak. bu tür bilgilerin an be an foruma aktarılması çok mümkün olmuyor. sn. @Sono bu cn aralığındaki kişiler maillerini kontrol etmesi amaçlı yazdı zaten.
-
evet benden de evraklar istendi an itibari ile, herkese iyi sanslar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum