[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@datanist mülakat yapmadiydaniz zaten vize almış / almamış olmazsınız. bunu belirtmenize gerek yok..
-
@gucarslan peki normalde formun tamamını büyük harfle dolduruyorduk, burayı da aynı şekilde büyük harfle mi doldurmalıyız, yoksa kullanıcı adında ne şekilde görünüyorsa öyle mi?
-
@gucarslan Merhabalar. Eşim için add applicant butonu açıldı. Fakat benim kendi formum açılmadı. Sanırım kendimi evli olarak güncellemem gerekmiyor?
-
@gucarslan Tesekkurler.
-
@Dopi26, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan peki normalde formun tamamını büyük harfle dolduruyorduk, burayı da aynı şekilde büyük harfle mi doldurmalıyız, yoksa kullanıcı adında ne şekilde görünüyorsa öyle mi?
İngilizce karakter kullanarak büyük harfle yazabilirsiniz.
-
@sadıkkurtoglu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan Merhabalar. Eşim için add applicant butonu açıldı. Fakat benim kendi formum açılmadı. Sanırım kendimi evli olarak güncellemem gerekmiyor?
elbette guncellemeniz gerek!
siz unlock talep ederken bütün aile bireyleri icin yazdiniz mi?
bir de lütfen imzanızı 2022EU.. olarak guncelleyin. 2020 olarak kalmış. -
Bu şekilde e-mail göndermiştim
I am officially married. Please unlock my DS260 form as I would like to add my wife to my file.
Add applicant butonu geldi ama benim kendi formum hâlâ completed gösteriyor, değiştiremiyorum. -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar merhaba,
Çocuklarımın pasaport süreleri doldu. DS-260 doldururken geçerli pasaportları olması mecburi midir? DS-260 formunu SUBMIT ettikten sonra da alıp güncelleme yapılabiliyor mu?
Teşekkürler.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Mülakata girerken toplamamız veya hazırlamamız gereken evraklar nelerdir. Var mı bu konuda bir liste?
Selamlar
-
@sadıkkurtoglu Formu açtırma mailinizi tam olarak ne zaman atmıştınız, yakın bir zamanda mı ?
-
@FUAT-ARI su konunun ilk mesajini dikkatlice okumanizi tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1
-
@sadıkkurtoglu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bu şekilde e-mail göndermiştim
I am officially married. Please unlock my DS260 form as I would like to add my wife to my file.
Add applicant butonu geldi ama benim kendi formum hâlâ completed gösteriyor, değiştiremiyorum.merhaba. lütfen aşağıdaki iletide yazdığı şekilde, bütün aile bireyleri için ibaresi ekleyerek talepte bulunun. kendi formunuzda da revize yapmanız gerek..
-
@blocergn ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın!
çocuklarınız için "other documents" seçip o şekilde doldurabilirsiniz.
KCC evrak talebinde yeni pass çıkartıp onları da sizinkilerle birlikte gönderebilirsiniz. -
Arkadaslar merhaba. Ds-260 formumu 2. kez açtırma talebinde bulundum. Sebebi Türkiye dışında farklı ülkelere yaşadınız mı sorusuna 2 ülkede bulunmama rağmen sadece 1 ülkeyi yazmış olmam. Sizce formu 2. kez açtırmam süre olarak geç kalma ve 2. kez form açtırma talebi olarak sıkıntı ya sebep olur mu ?
Teşekkürler.
-
@yildirim84 Bir sorun olmaz ama, açtırma talepleriniz sıklaştıkça KCC size "Neden açtırıyorsun ki?" diye soru yöneltebilir. Bu yüzden olabildiğince açtırmamaya ya da açtırırsanız da tek seferde her şeyi halletmeye bakın.
Ayrıca tavsiyem formu hemen göndermeyin, revizyonları yaptıktan sonra biraz ara verin, sonra formu tekrar baştan aşağı tarayın ve öyle gönderin ki hatalarınızı - eksiklerinizi daha iyi görebilin.
-
Sayın @gucarslan @crazycells dogum belgemde soyisim , isim ve baba ismi de soyadin yazıldığı yerde yer aliyor ( ornegin, Bayzakova (bu soyad) Aynura (bu isim) Kalibekovna ( baba ismi bu- bizim ulkede baba ismine -ova eki eklenir ve soyada ekleyerek yazarlar dogum belgesinde) bu durumda full name in native language kisminda dogum belgesindeki gibi yazilmalimi? Yoksa pasaportta sadece soyisim ve ad yer almaktadir, bunlari kendi dilimde yazmalimiyim?
Teşekkürler. -
@gucarslan bilgi için teşekkürler. Sanırım sistem değişmiş, o yüzden emin olamadım. Bu konuları resmi olarak okuyabilecegim bir kaynak var mıdır?
-
@mechta22 merhaba.
"native language" kısmında hepsini yazmanız gerektiğini düşünüyorum; çünkü dikkat edecekleri yer doğum belgesi olacaktır. yine de sn. @crazycells'in de yorumunu bekleyelim.bu sorunuzu "Yoksa pasaportta sadece soyisim ve ad yer almaktadir, bunlari kendi dilimde yazmalimiyim?" tam olarak anlamadım?
-
@Sono cevabınız için çok teşekkür ederim. Geç kalmamak adına hızlı bir şekilde gönderdim atlamış olduk bu nedenlede.. Umarım sorunsuz bir şekilde tekrar açılır ve gerekli güncellemeyi yapıp gönderirim. sanırım daha 2 ay var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum