Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• @Esra-Peker bebeginiz bütün aşı kayıtları mevcuttur..e nabızdada zaten cıkmaktadır..bildiğim kadarıyla bebege hiç bir sekilde herhangi bir muayne yada aşı yapılmıyor..

• @godzilla1923, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

e nabızdada zaten cıkmaktadır..bildiğim kadarıyla bebege hiç bir sekilde herhangi bir muayne yada aşı yapılmıyor..

Umarım dediğiniz gibi olur ..:folded_hands: teşekkür ederim. Tecrübe ettikten sonra paylaşım yapacağım bende ..

• @Esra-Peker, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells Merhabalar,
    09/08/21 tarihinde sağlık raporu için randevumuz var.. 1 yaşında bir kızımız var sağlık raporu alabilmek için yapılması gereken aşılar varmış..
    bebekler için yapılan aşılar nelerdir acaba .. zaten yapılması gereken bütün aşılarımız yapıldı buna rağmen tekrardan uygulanan aşılar var mıdır ?
    konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

elinizdeki asi belgelerini ve kartlarini muayeneye goturun. Eger eksik doz varsa yapilir, ama eksik doz yoksa yeniden asi yapilmaz merak etmeyin.

• Merhabalar, eylül mülakatları açıklanacaksa bu tarih tahmini ne zaman olur? teşekkürler.

• ⭐⭐

@eneseneskargi Temmuz sonuna kadar açıklanmış olmasını bekliyorduk, olmadı. Önümüzdeki hafta gelebilir.

• Merhaba arkadaslar , daha once dosya onaylarinin alfabetik siraya gore olabilecegini dusundugumu soylemistim , bugun Curtis Morrison twittlerine bakarken onun ve Brit Simonun da ayni fikirde oldugunu gordum.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/DV2022?src=hash&amp;ref_src=twsrc^tfw">#DV2022</a> tip- When submitting your documents to KCC for review, use leading zeroes. <a href="https://t.co/zF4EmZXhST">https://t.co/zF4EmZXhST</a></p>— Curtis Morrison (@curtisatlaw) <a href="

">July 30, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ancak benim case numaram 8000lerde oldugu halde ve aradan 1 aydan fazla gecmesine ragmen dosya onayi gelmedi. Dosyalarimi ilk yolladigimda isleme alindigina dair oto mail aldim. Ancak sonrasinda ne spam olarak ne de normal olarak onay yada dosyalarimda hata olduguna dair mail almadim. 2 kere urgent olarak KCCye mail attim ancak oradan da geri donus olmadi. Alfabetik siralama mantigina gore en azindan 2 hafta icerisinde onay alinabilir diye dusunuyordum.
    Benim durumumda farkli bir olay soz konusu olabilir. Dosya onaylari 8000 leri gectigi icin KCC mail filtrelemesi 9000 alti mailleri gostermiyor olabilir.

Benim maceramin sonuna geldim. Herkese bol sans dilerim.

• ⭐⭐⭐

@T-A Ankara’nın Eylül ayında onaysız mulakat vereceğini düşünüyoruz genel olarak. Cunku su anda Eylül ayı icin yalnızca 10-20 kişinin onayı var biliyoruz. Siz hem forumu hem de mail kutunuzu yakından takip etmeye devam edin lütfen.

• Merhabalar,
    Daha önce de size bu konu ile ilgili yazmıştım ve KCC ye mail göndermiştim. ABD'de varış adresimi yazmamıştım. Ve güncelleme yapmaları adına onlara bir mail gönderdim. Aşağıdaki maili aldım bugün. Ama Eylül ayı mülakatlarının dağıtılması esnasında DV Formunu açtırmak mantıklı gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Thank you for your inquiry.

Your answers on the DS-260 application should be as accurate as possible in order to minimize the potential for confusion and delay in your case. Once submitted, a DS-260 cannot be deleted or removed. If there is an error in your DS-260 application form or if you need to make changes, the Kentucky Consular Center (KCC) can unlock the form for you so that you can make any changes required. If you would like us to unlock one or more forms in your case, please reply to this address, including your case number, date of birth (MMDDYYYY) and the names of the applicants whose forms you would like us to unlock, and an explanation as to why you need the DS-260 unlocked.

Once unlocked, if you would like for KCC to process your application, you must resubmit it. A DS-260 will not continue processing unless it is re-submitted. Unlocking an application is the only way to make changes, or to prevent a form from being processed.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

For additional information, please refer to the following websites:

Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• ⭐⭐

@Gigi08 Sona yaklaşırken ABD adresi için form açtırmanıza gerek yok. Mülakatta ya da ABD’ye girişte verilebiliyor.

• @goblis Teşekkürler.

• Merhabalar, SaveDiversityVisa twitter hesabındaki gönderiye göre EU 14100 Cn altı yüzde 95 oranında 2NL aldığı yazıyor. Bunun doğruluğundan emin miyiz, bildiğim kadarıyla Türkiye'den daha kimse almadı nasıl yüzde 95 gibi bir oran olabiliyor, aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.

• Evrak göderdikden sonra onay almamızı hızlandıracağımız bir mail örneği yazarmısınız birde hangi adrese mail atacağız @gucarslan

• @Gökhan-Kırca Türkiye için değil zaten tüm Avrupa yı kast ediyordur.

• ⭐⭐⭐

@Gökhan-Kırca O şu anlama geliyor:

“Mulakat verilen dosyaların yüzde 95’i 14100’den dusuk.”

Yanı 14100 altındaki numaraların yüzde 95’i mulakat aldı anlamına gelmiyor.

Ayrıca agustos ayı icin 211 dosya numarasına mulakat dağıtımı gerçekleştirdi Ankara. Bugün yarın eylul ayının dağıtılmasını bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mso, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Evrak göderdikden sonra onay almamızı hızlandıracağımız bir mail örneği yazarmısınız birde hangi adrese mail atacağız @gucarslan

ilk olarak sürecinizi imzanıza taşır mısınız rica etsem?
    bir mail örneği yok, kişisel bilgilerinizi yazıp onay almadığınızı, acil olarak onay verilmesini rica edin.

• ''Based on the statement from government's filing in Goodluck Friday, it appears unlocking the DS-260 after being DQ-d could delay the adjudication of an individual application. Thus, only request unlock if absolutely necessary.''

Meali:

''Hukumetin Goodluck davasindaki cuma verdigi beyanata dayanarak, gorunen o ki evrak onayindan sonra DS-260 actirmak bireysel bir basvurunun mahkeme emrinde gecikmeye sebep olabilir. Boylelikle, sadece kesinlikle gerektiginde DS-260 actiriniz.''

Forumda ilgili olacak bir iki yere daha yazacagim ki son donemece girdigimiz bu donemde kimse bir kazaya kurban gitmesin. Verilen emeklerden sonra hakkinda hayirli olacak herkes vize gorusmesine katilsin.

• Merhaba, bu haftayı da boş geçeceğiz sanırım, diğer ülkelerde durumlar nasıl bilginiz var mı? diğer EU ülkelerinde eylül için mülakat veriliyor mu?

• @akas33 hayır. olduğunda da twitter hesabımızdan paylaşım yapıyoruz;

https://twitter.com/sDiversityVisa

• Benim de DS-260 formuna yazdığım adres bir tanıdığımızın adresi ve kendileri California'da yaşıyor. Biz muhtemelen Florida'ya gideceğiz ve ne adresimiz belli ne kalacak yerimiz. Ayrıca orada hiç tanıdığımız da yok. Şimdi Dr. Unganlar'dan randevu alırken dahi adres girmemiz gerekiyor ki yine California adresini yazsam, mülakatta nerede yaşamak istediğimiz sorulduğunda Florida (California diyebilecek kadar birikimimiz yok, kaynak bul tekrar gel denmemesi için) desem, havaalanında adres değişikliği de yapmasam.. hala California devam desem... yeşil kartım ve sosyal güvenlik numaram California adresine gitse,

• O adreste yaşayan tanıdığım teslim alabilir mi?
    • Teslim alıp bana postalasa bir problem olur mu?
    • Benim vize görüşmesinde Florida'da yaşayacağımı belirtip ısrarla adresimi değiştirmemem normal karşılanır mı?

Tüm bu süreç ilerlerken ben Florida'da bir yere yerleşmişim ve adresim artık belli. Bankaya gidiyorum hesap açmaya ve Florida adresimi veriyorum. Her yere Florida'daki adresimi veriyorum.

• California'daki adres önüme gelip bir sorun teşkil eder mi?

Bu senaryonun olur ya da olmaz yönleri nedir acaba? Eviriyorum çeviriyorum olmuyor. Yardımcı olur musunuz lütfen?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ghost bu konuda hic endişe etmeyin. orada yazacağınız adres sadece green card ve ssn'in teslim edilmesi icin. illa o adreste yaşamak zorunda değilsiniz. bununla ilgili hicbir sorun yasamazsiniz. siz o adresi verebilir, baska bir eyalette yaşayacağınızı deklare edebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    393 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • Greencard ile ABD üniversitelerine yatay geçiş

Kilitli Eğitim dv2021
    3
    0 Oy
    3 İleti
    689 Bakış
    crazycellsC
    @omardevonlittle Yukaridakilere ek olarak bir de su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/359/amerika-da-transfer-öğrenci-olmak-üniversite
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    943 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k