F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Arkadaşlar mailim geldi. Heyecandan ölüyorum, hemen buraya yazmak istedim daha ailemle bile konuşmadan bir sürü bekleyen var çünkü. 23 agustosa gün verdiler mülakat için. :D
-
@cnskck çok tebrikler kendimiz gün almış kadar sevindik :) süper haber :clapping_hands_light_skin_tone:
-
Aaaaa Harika Tebrikler süper haber 🤲🏻👏👏👏👏
-
Arkadaşlar benimde 16 Ağustos 😭😭😭 saat farkından dolayı eşim uyuyor haberi onunla paylaşamadan ilk sizinle paylaştım(:
-
@gigi Çok sevindim tebrik ediyorum :)
-
@cnskck süper inşallah kazasız belasız vizenizde kavuşursunuz
-
@gigi süper bir haber tebrik ederim mutlu haberlerinizi beklemekteyiz
-
Harika haberler gelmeye başladı :)) Umarım Sorunsuz şekildr alırsınız vizenizi. Bir an önce sıra bize de gelsin :))
-
@cnskck çok teşekkür ederim. Bende sizi tebrik ederim😊 Şükürler olsun sonunda geldi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara inşallah.
-
@horoz çok teşekkür ederim😊
-
-
@Esra-Esra Çok teşekkürler sağolun, inşallah sizin de gelir hızlı bir şekilde :)
-
@Esra-Esra çok ama çok teşekkürler ☺️☺️
-
Şimdi bişey sormak istiyorum, doktor randevumu oluşturdum fakat vize randevumu oluşturamıyorum. Dosyanız randevu oluşturmaya hazır değil diyor. Daha yeni mail geldiği için midir acaba? @crazycells siz bu konularda bilgilisiniz o yüzden etiketliyorum.
-
@gigi Çok aşşırıı sevindimmmmm tebrikler, umarım çok güzel gececek.
-
@cnskck Süperrr Çok sevindim gerçekten. su gibi geçsin bundan sonrası.
-
@hulyaek teşekkürler inşallah hepimizin öyle olsun :)
-
@hulyaek ah çok teşekkür ederim😊 tez zamanda bekleyen herkesin gelir inşallah
-
cok guzel haber arkadaslar bende sabirsizlikla bekliyorum dq tarihim haziran 2020 . Esim hamile umarim kisa zamanda burada olur.
-
@cnskck Tebrikler sizin adiniza cok sevindim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum