IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Mehmet858, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba Arkadaşlar, Mayıs ayı ilk haftasında DQ sonrasındaki bekleyiş dün akşam son buldu :) Mülakat tarihinin yer aldığı e-mail bende aldım. 2 Ağustos tarihine gün verildi.
gozunuz aydin :) mutlu haberlerinizi bekliyor olacagiz.
-
@crazycells çok teşekkür ederim 🌸 ☺️
-
@MYusuf bekleyen herkesin tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum. Teşekkür ederim 🌸
-
Bende dün gece itibari ile aldığım mail sonucunda 9 Ağustos tarihine mülakat randevusu aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
@F3lamur ile aynı tarihe randevu almışız galiba :) Herkesin gönlünce olsun. -
@cafer-mokar gözünüz aydın bugün forumdan hep güzel haberler aldık umarım vizenizi sorunsuz alırsınız .
-
@ecom Çok teşekkürler.
-
@cafer-mokar
Hayırlı olsun gözünüz aydın dq hangi tarihte almıştınız? -
@Ali-Veli-Ahmet Teşekkürler. Haziran başında almıştım.
-
Bugün randevu mail'i alan arkadaşlar, randevunuzu register edebildiniz mi?
Bende hata verdi. -
@cafer-mokar hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah kolaylıkla halledebiliriz 🙂
-
Merhaba biz başvurumuzu Mayıs'ta yaptık ve kabul edildiğine dair mektup geldi. Nebraska'da dosyamız. Biz de İngiltere'de yaşıyoruz. Süreç nasıl ilerliyor acaba? Şuan tahmini olarak ilk aşama 7 ay gibi görünüyor. Sonrasında ne olacak tam bilmiyorum. Ikinci aşama ve süre hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@cafer-mokar, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Bende dün gece itibari ile aldığım mail sonucunda 9 Ağustos tarihine mülakat randevusu aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
@F3lamur ile aynı tarihe randevu almışız galiba :) Herkesin gönlünce olsun.Hayırlı olsun. Çok sevindim.
-
@Saadet-I, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhaba biz başvurumuzu Mayıs'ta yaptık ve kabul edildiğine dair mektup geldi. Nebraska'da dosyamız. Biz de İngiltere'de yaşıyoruz. Süreç nasıl ilerliyor acaba? Şuan tahmini olarak ilk aşama 7 ay gibi görünüyor. Sonrasında ne olacak tam bilmiyorum. Ikinci aşama ve süre hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba. Tüm aşamalar burada.
-
Bu ileti silindi! -
@cafer-mokar, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Bugün randevu mail'i alan arkadaşlar, randevunuzu register edebildiniz mi?
Bende hata verdi.hayirli olsun.
1 hafta, 10 gun beklemelisiniz... dosyanin ulasip sistemin guncellemesi biraz zaman aliyor.
-
@Saadet-I, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
ilk sayfayi okumanizi tavsiye ederim.
-
Herkese Merhabalar,
@crazycells ve değerli dostlarım cevaplarınızı bekliyorum.
1.Nvc Timeframes’ten kontrol ediyorum 12 Temmuz itibariyle bizim submit ettiğimiz tarihteki dosyalar inceleniyor. Ve sistem her pazartesi başka tarihe geçiyor. Ne kadar bir zaman içinde DQ dönüşünüzü alabiliriz?
2.Tüm belgeler yüklendi ceac sisteminde herhangi bir boş alan bulunmamakta, visa check yaptığımda ds260 formunuz şu tarihte alındı yazıyor fakat onun üstünde “ IMMIGRANT VISA APPLICATION
Action required: Submit requested documents” gibi bir ibare mevcut. Bekleme sürecinde olduğumuz için böyle yazıyor olabilir mi? -
-
Arkadaşlar merhaba,
Sağlık muayenesi için randevu sistemine baktığımda boş randevu saati bulamıyorum. Deneme amaçlı konsolosluk görüşme günümü değiştirdiğimde en erken randevu 4 Ağustos tarihinde alınabildiğini fark ettim. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? -
@MYusuf hayır sağlık sektöründe çalışmıyorum, tamamen şansa bağlı bir durum. Herhangi bir kıstas yok maalesef. Umarım en kısa sürede ilerler sizin işleminizde 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum