Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikan vizeleri ile ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi almak (Göçmen Olmayan Vizeler)

Sabitlendi Eğitim
51 21 10.2k 25

Benzer Başlıklar

• Lise 3 denklik amerikada nedir?

Eğitim
    1
    0 Oy
    1 İleti
    32 Bakış
    O
    Merhaba arkadaslar benim bir sorum var, ben MDC (Miami Dade College) cybersecuirty okumak istiyorum. Fakat ben Lise 3 bitirip hollandaya geldim yani Lise Diplomam yok. Lise 3 amerikada lise bitirilmis gibi gozukuyor mu? Bilen yardimci olabilirmi, sagolun.
  • Lise sonrası ABD'de eğitim.

Eğitim
    7
    0 Oy
    7 İleti
    273 Bakış
    Katzfiell_K
    @DenizMaths Bulunduğum ilde eğitim fuarı yapılırsa mutlaka giderim. Önümüzdeki aylarda TOEFL ve SAT'ye her türlü gireceğim bakalım.
  • Uzaktan Eğitim Sertifika

Eğitim
    2
    1 Oy
    2 İleti
    202 Bakış
    siraysessizS
    @americanstyle bunu bende araştırdım özellikle Amerika'da geçerli sertifika bölümlerini. Umarım tecrübe eden arkadaşlar yazarlar.
  • Amerikada üniversite okumak hakkında

Kilitli Eğitim
    2
    0 Oy
    2 İleti
    532 Bakış
    crazycellsC
    Bu bolumdeki konulari incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k